Şimdi Ara

Çamaşır Kurutma Makinası Kullananlar Buraya (774. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
15.921
Cevap
487
Favori
2.805.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 772773774775776
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben bu ürünü önermek yerine F/P ürünü olarak aşağıda bilgisini verdiğim ürünü öneririm. Aradaki fiyat farkı da cebimde kalır.

Bir yıla yakındır kullanıyorum. İkisi de aynı makine. Üzerlerinde yazan marka farklı. Ne gerek var bunu bile bile o farkı cebimden çıkartmaya.

Bu fiyatta bu donanımda bir ürün alacaksanız eğer alın geçin bu ürünü. Ailemde 2 kişiye daha aldırdım benimle birlikte çok memnunuz.

Çamaşır Kurutma Makinası Kullananlar Burayawww.hepsiburada.com
    Profilo KM961RCTR A++ 9 kg Isı Pompalı Kurutma Makinesi Fiyatı
    https://app.hb.biz/8p3mNyt8WQYs

Sepette : 18.930,00 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ue-Gazi -- 21 Kasım 2024; 14:58:26 >
  • Merhaba hoover NDPH11A2TCBEXS17 kurutma makinesi aldim. İlk kullanimda kapakta biriken su bu sekildeydi 2-3 kere daha kullandik gene ayni hemen hemen. Dedim acaba camasir makinesi mi durulamiyor duzgun deterjani az koyduk hatta hic deterjan koymadan durulama yaparak yikadik oyle kuruttuk gene su boyle cikiyor. İnternetten videolar izledim ayni urunlerin videolari bazisinda su cok berrak bazisinda bizimki gibi . Acaba bir sorun mu var anlamadim gitti :( cok hevesle aldik hanimda diyor hevesle aldik kursagimizda kaldi dostlar fikir verirmisiniz tesekkurler

Çamaşır Kurutma Makinası Kullananlar Buraya

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• pisst0n kullanıcısına yanıt
    Hocam 3 senesi doldu benim electroluxun hiç bir sorun çıkarmadı. Gayet güzel kurutuyor halen. Önemli olan servis kalitesinden ziyade kronik arızası bulunmayan sağlam bir ürün alıp kullanım talimatlarına uygun şekilde kullanmak ve bakımlarını zamanında yapmak.

• Ebbx41 E kullanıcısına yanıt

Evet bayiden aldık hocam. karta 39k diyordu nakit 34 bine aldım. Antalya'da olsaydınız numarasını verirdim. 2.5 ay oldu alalı bir sıkıntısını yaşamadık. iDos haznesini ben çıkarıp yıkadım servis arıza verir vs falan demedi. deterjan haznesinden çektiğinde kolayca çıkıyor. 15 dakikalık kısa programda bile lekeleri çıkarıyor. Vestel hurdasından sonra çağ atlattı bize  Çamaşır Kurutma Makinası Kullananlar Buraya  Çamaşır Kurutma Makinası Kullananlar Buraya 

• Herkese merhabalar.
    Bi anlık kararla beko kmb 1000 hb kurutma makinesi aldım kullanıyorum şu an fakat internette hakkında nerdeyse hiç yorum\inceleme bulamadım. İyimidir kötümüdür kronik olabilcek durumu varmıdır hakkında biraz bilgi paylaşabilirseniz sevinirim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • OnLyMoKoKo kullanıcısına yanıt
    Hoover ların genelde su toplama haznesi önde olduğu için düşüp kırıldığı söyleniyor. Geçen gün bende Migrosta baktım. Gerçektende sergideki makinenin su toplama haznesi kırılmıştı.

• renkly1i R kullanıcısına yanıt
    Evet su toplama haznesi kırılmaya müsait bir malzeme ama hortum da çıkıyor içinden isterseniz atık suyu direk gidere verebiliyorsunuz. Ben gidere bağladım öyle kullanıyoruz. Hazne ile uğraşmıyoruz. F/P olduğu için tercih ettim bu hemen hemen hergün çalışıyor 350₺ Elektrik faturası geliyor son iki aydır zam öncesi 180-220 arasıydı enerji harcıyor mu belli değil

Altus sağlam duruyor ama harcadığı enerji bunun iki katı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnLyMoKoKo -- 23 Kasım 2024; 11:33:19 >
    O hazneyi tamamen kaldırıp kenara koyamıyorsunuz. Eğer yerinden çıkarırsanız kapak tam kapanmıyor diye biliyorum. Bu nedenle kullanılmasa da bir şekilde çarpmayla vs. yerinden düşüp yinede kırılıyormuş. Onsuz kapak kapanmadığı için 1500 tl civarına yenisini almak zorunda kalıyormuşunuz. Benim edindiğim bilgiler bu şekilde

• yawruaslan kullanıcısına yanıt
    Hocam bu normal değil elbette. Deterjan kaynaklı değilse yumuşatıcı kaynaklı olabilir. Makine kaynaklıda olabilir.
    Yumuşatıcı kullanıyor musunuz?

Makineyi boş çalıştırıp, durulama amaçlı kondensere fısfısla su sıkmayı deneyin istersiniz ancak garantideyse servis çağırmanızda fayda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onatba -- 23 Kasım 2024; 14:24:19 >
  • onatba O kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba bugün dediğiniz gibi boş halinde fıs fıs sıkarak bir deneyeyim bakayım acaba su nasıl gelecek eğer fıs fıs sıktığım halde boşken su bu şekilde geliyorsa ne gibi bir problem olabilir makinada serviste çağıracağım daha 1 2 sefer kullandık makineyi yeni kurdurdu servise ama ilk kullanmamızda da su aynıydı ikinci kullanmamızda da su aynıydı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yawruaslan -- 23 Kasım 2024; 14:42:52 >
  • Merhaba,

WQB245A0TR 'dan yana tercihimizi kullandık.

Hazne olmadan çalışıyor hocam denedim.

Sizin makinenizin modeli nedir. Su haznesi olmadan kullanılabilir diye düşündüm ama bu sefer de ürüne su tahliye borusu takılabiliyor mu sorunsalı ortaya çıkıyor. Diğer makineler gibi yanında tahliye borusu gelmiyor. Takılabiliyor mu acaba? Takabilen varmı?

• Kurutma programı bitişinde cihaz durunca alt taraftan fan sesine benzer bir ses geliyor. Cihaz Siemens. Nedir ne değildir bilgisi olan var mı?

Hocam haznesi üstte olan, yani altta tahliye pompası olan hemen tüm makinelere tahliye hortumu takılır. Yt da videolar var. Yarıçapı uyduğu ve sızdırmadığı sürece herhangi bir hortum takabilirsiniz.

Tahliye hortumunu direk gidere vermenizi tavsiye etmem. Giderde geri tepme olursa makine içini kokutabilir. Onun yerine mümkünse duş/banyo veya lavaboya açıktan vermek daha sağlıklı.

Ek: eğer bağlayacaksanız da U şeklinde hava girmesini engelleyecek şekilde hortuma şekil vermenizde fayda var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onatba -- 24 Kasım 2024; 15:10:0 >
  • swashbucker kullanıcısına yanıt
    Fan sesi hocam. Altta kasa fanı gibi fan var. Muhtemelen kurutma sonrası soğuk kondenserde yoğuşmayı engellemek ve kondenseri ısıtmak için fan çalışmaya devam ediyor. Kondenserin bir kısmı dışarıda, o fanın orda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onatba -- 24 Kasım 2024; 14:29:30 >
    https://www.hoover-home.com/tr_TR/kurutma-makineleri/31102199/ndpeh10a2tcbexss/

NDPEH10A2TCBEXSSH-DRY 500 Kurutma Makineleri
    Solo, Isı Pompalı, 10 Kg, Sınıf A++, Beyaz, Wi-Fi + BLE

İçinden hortum çıkıyor isterseniz gidere bağlıyorsunuz.
    Ayakkabı kurutma aparatı da var.

Cem Seyhanyoutube
    Hoover Kurutma Makinesi Su Tahliyesini Gidere Bağlama
    https://www.youtube.com/watch?si=K64mZECS9JJVbNnH&v=y1LUsEUK2wY&feature=youtu.be

Videosu var gidere bağlamış ama söktüğü gri hortumu arkasındaki yere takması gerekiyor videoda görürsünüz takılması gereken yeri.

• Arkadaşlar bosch wqg241a0tr almayı düşünüyorum, istanbulda evime yakın 2-3 bayiye baktım ama fiyatları online satıcılara göre 4-5 bin tl daha yüksek, bu nedenle n11-hepsiburada vb yerlerden almak daha mantıklı geliyor. “kapidakifirsat” satıcısından alan oldu mu acaba daha önce? yorumların hepsi çok iyi ama aranızda var mıdır alan diye bir sormak istedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yawruaslan kullanıcısına yanıt

Merhaba sorunu makinede aramadan önce bu 3 unsura dikkat edin.

1-) Deterjan miktarı

2-) Yumuşatıcı miktarı

3-) Makinenin yıkama/durulama performansı

Sıvı deterjan kullanıyorsanız bu renkte su ile karşılaşmanız bi ihtimal sıvı deterjan dozajını azaltın yada hayır toz deterjan kullanıyoruz diyorsanız durulama sayısını arttırın. ( Merak etmeyin metninizi tamamen okudum ek durulama yaptırmanıza rağmen bu şekilde olduğunu yazmışsınız önlem olsun diye birde ben yazayım dedim) Mümkünse durulama sayısını 4 e çıkarın. Makineniz şimdiki makineler gibi az su kullanıyorsa doğal olarak durulama perfromansı kötü olabilir. Eğer makinem gayet iyi su alıyor sıkıntı yok diyorsanız, yumuşatıcıyı max'a kadar koyuyorsanız 1 kapak, 1 kapak kullanıyorsanız makinenizin yumuşatıcı gözünün müsaade ettiği kadarını doldurup öyle deneyin.

• 88zafer 8 kullanıcısına yanıt

Bekonun diğer kurutmaları neyse buda o. Sadece yeni renk ile satışa çıkarılmış. Programları ve fonksiyonları diğer modelleriyle aynı. Şuan herhangi bir kronik sorun söz konusu değil. Güzel günlerde kullanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arda92_ -- 24 Kasım 2024; 18:33:51 >
  • 
Sayfa: önceki 772773774775776
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.