Şimdi Ara

Çamaşır Kurutma Makinası Kullananlar Buraya (774. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15.615
Cevap
473
Favori
2.767.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
49 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 772773774775776
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Coats and Gaitersyoutube
    Bosch Tumble Dryer Repair #shorts #howto #repair
    https://www.youtube.com/shorts/Qc6a9x0mQ2U?feature=shared

Şuradaki arka kapağı kontrol ediniz hocam.

Ön kapak bu şekilde açılıyor bkz.
    Home appliances Repair(homeappliancesrepair.co.ke)youtube
    Bosch self cleaning condenser dryer
    https://www.youtube.com/shorts/EtqgOBrgo8o?feature=shared

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onatba -- 18 Kasım 2024; 18:12:42 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• ciddi0 kullanıcısına yanıt
    Home appliances Repair(homeappliancesrepair.co.ke)youtube
    Bosch self cleaning condenser dryer
    https://www.youtube.com/shorts/EtqgOBrgo8o?feature=shared

Ön kapağı kanırtarak alttaki kapağa erişebilirsiniz bkz.
    Everything AND the Kitchen Sinkyoutube
    Bosch Series 8 AutoClean Tumble Dryer Fluff Full!
    https://www.youtube.com/shorts/UHp0m6i6r8o?feature=shared

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onatba -- 18 Kasım 2024; 18:14:19 >

• onatba O kullanıcısına yanıt

Videolarda nasıl kanırtacağını göstermiyor maalesef. Dişleri kırmaktan korktuğum için denemedim ama mecbur deneyeceğiz. Makine yeni daha, bakim programını çalıştırıp devam edeyim. Belki 3-4 ay sonra açarım o kapağı. Teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MMistanbul kullanıcısına yanıt
    Varsa, bosch temizlik solüsyonunu kullanırsanız faydası olur hocam.

• Arkadaşlar herkese merhaba
    Ben evime kurutma makinesi almak istiyorum
    Çamaşır makinesi markam vestel illa üst üste koymak için aynı marka mı olmak zorunda
    Birde Vestel KM 106201 10 Kg Kurutma Makinesi bı model hakkında yorumlarınızı merak ediyorum
    Max bütçem 25 bin tl dir
    Önerebileceğiniz modeller yazarsanız sevinirim vestel hakkında kötü yorumda cok var kafam baya karıştı

• Merhabalar, 7-8 aydır Siemens WQ44G2C1TR kullanıyorum ama geçenlerde kapağının sanki hafif aşağıda olduğunu fark ettim. Olması gerkenden birkaç mm aşağıda duruyor ama itince kapanıyor gibi. Sizde durum nedir, bu normal mi yoksa servisle görüşüp çözüm üretmeye mi çalışayım?

Çamaşır Kurutma Makinası Kullananlar Buraya

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Merhaba.
    Hoover kurutma makinesini tavsiye eder misiniz? Bu modeli kullananların cevabını bekliyorum.

Hoover NDEH 10A2TSBE-17 10 kg Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı Isı Pompalı Kurutma Makinesi
    https://app.hb.biz/yRPaKgO4fEEc

• Arkadaşlar merhaba,

İki model kurutma makinesi arasında kaldık, tercihimiz konusunda yardımlarınıza ihtiyacımız var:

* Bosch WQG244C1TR Serie 6 / Ortalama 24 bin lira.
    * Bosch WQV245A0TR Serie 8 / Ortalama 34 bin lira.

Pahalı olan modelde kaydadeğer bir özellik veyahut malzeme kalitesi farkı bulunuyor mu sizce?

Çamaşır makinemiz Serie 8 WGB244A0TR modeli olduğundan, ön yüz benzerliği ve dış görünüş uyumu açısından pahalı olan kurutma makinesi bir tık avantajlı nazarımızda. Ama bunun için de 10 bin TL üste vermek mantıklı mı, bilemedik.

Yok hocam elimde. Ama sonuç alamazsam onu da alırım.

• yaskoo_87 Y kullanıcısına yanıt

Merhaba

Bosch WQG244C1TR Serie 6 yerine manuel kondanser temizliği olan şu modeli tavsiye ederim ;

https://www.hepsiburada.com/bosch-wqg241a0tr-9-kg-isi-pompali-kurutma-makinesi-pm-HBC00002VO4ED

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi micro77 -- 20 Kasım 2024; 18:36:3 >
  • micro77 kullanıcısına yanıt

Ben bu ürünü önermek yerine F/P ürünü olarak aşağıda bilgisini verdiğim ürünü öneririm. Aradaki fiyat farkı da cebimde kalır.

Bir yıla yakındır kullanıyorum. İkisi de aynı makine. Üzerlerinde yazan marka farklı. Ne gerek var bunu bile bile o farkı cebimden çıkartmaya.

Bu fiyatta bu donanımda bir ürün alacaksanız eğer alın geçin bu ürünü. Ailemde 2 kişiye daha aldırdım benimle birlikte çok memnunuz.

Çamaşır Kurutma Makinası Kullananlar Burayawww.hepsiburada.com
    Profilo KM961RCTR A++ 9 kg Isı Pompalı Kurutma Makinesi Fiyatı
    https://app.hb.biz/8p3mNyt8WQYs

Sepette : 18.930,00 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ue-Gazi -- 21 Kasım 2024; 14:58:26 >
  • Merhaba hoover NDPH11A2TCBEXS17 kurutma makinesi aldim. İlk kullanimda kapakta biriken su bu sekildeydi 2-3 kere daha kullandik gene ayni hemen hemen. Dedim acaba camasir makinesi mi durulamiyor duzgun deterjani az koyduk hatta hic deterjan koymadan durulama yaparak yikadik oyle kuruttuk gene su boyle cikiyor. İnternetten videolar izledim ayni urunlerin videolari bazisinda su cok berrak bazisinda bizimki gibi . Acaba bir sorun mu var anlamadim gitti :( cok hevesle aldik hanimda diyor hevesle aldik kursagimizda kaldi dostlar fikir verirmisiniz tesekkurler

• pisst0n kullanıcısına yanıt
    Hocam 3 senesi doldu benim electroluxun hiç bir sorun çıkarmadı. Gayet güzel kurutuyor halen. Önemli olan servis kalitesinden ziyade kronik arızası bulunmayan sağlam bir ürün alıp kullanım talimatlarına uygun şekilde kullanmak ve bakımlarını zamanında yapmak.

• Ebbx41 E kullanıcısına yanıt

Evet bayiden aldık hocam. karta 39k diyordu nakit 34 bine aldım. Antalya'da olsaydınız numarasını verirdim. 2.5 ay oldu alalı bir sıkıntısını yaşamadık. iDos haznesini ben çıkarıp yıkadım servis arıza verir vs falan demedi. deterjan haznesinden çektiğinde kolayca çıkıyor. 15 dakikalık kısa programda bile lekeleri çıkarıyor. Vestel hurdasından sonra çağ atlattı bize  Çamaşır Kurutma Makinası Kullananlar Buraya  Çamaşır Kurutma Makinası Kullananlar Buraya 

• Herkese merhabalar.
    Bi anlık kararla beko kmb 1000 hb kurutma makinesi aldım kullanıyorum şu an fakat internette hakkında nerdeyse hiç yorum\inceleme bulamadım. İyimidir kötümüdür kronik olabilcek durumu varmıdır hakkında biraz bilgi paylaşabilirseniz sevinirim.

• OnLyMoKoKo kullanıcısına yanıt
    Hoover ların genelde su toplama haznesi önde olduğu için düşüp kırıldığı söyleniyor. Geçen gün bende Migrosta baktım. Gerçektende sergideki makinenin su toplama haznesi kırılmıştı.

• renkly1i R kullanıcısına yanıt
    Evet su toplama haznesi kırılmaya müsait bir malzeme ama hortum da çıkıyor içinden isterseniz atık suyu direk gidere verebiliyorsunuz. Ben gidere bağladım öyle kullanıyoruz. Hazne ile uğraşmıyoruz. F/P olduğu için tercih ettim bu hemen hemen hergün çalışıyor 350₺ Elektrik faturası geliyor son iki aydır zam öncesi 180-220 arasıydı enerji harcıyor mu belli değil

Altus sağlam duruyor ama harcadığı enerji bunun iki katı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnLyMoKoKo -- 23 Kasım 2024; 11:33:19 >
  • OnLyMoKoKo kullanıcısına yanıt
    O hazneyi tamamen kaldırıp kenara koyamıyorsunuz. Eğer yerinden çıkarırsanız kapak tam kapanmıyor diye biliyorum. Bu nedenle kullanılmasa da bir şekilde çarpmayla vs. yerinden düşüp yinede kırılıyormuş. Onsuz kapak kapanmadığı için 1500 tl civarına yenisini almak zorunda kalıyormuşunuz. Benim edindiğim bilgiler bu şekilde

• yawruaslan kullanıcısına yanıt
    Hocam bu normal değil elbette. Deterjan kaynaklı değilse yumuşatıcı kaynaklı olabilir. Makine kaynaklıda olabilir.
    Yumuşatıcı kullanıyor musunuz?

Makineyi boş çalıştırıp, durulama amaçlı kondensere fısfısla su sıkmayı deneyin istersiniz ancak garantideyse servis çağırmanızda fayda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onatba -- 23 Kasım 2024; 14:24:19 >
    Hocam merhaba bugün dediğiniz gibi boş halinde fıs fıs sıkarak bir deneyeyim bakayım acaba su nasıl gelecek eğer fıs fıs sıktığım halde boşken su bu şekilde geliyorsa ne gibi bir problem olabilir makinada serviste çağıracağım daha 1 2 sefer kullandık makineyi yeni kurdurdu servise ama ilk kullanmamızda da su aynıydı ikinci kullanmamızda da su aynıydı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yawruaslan -- 23 Kasım 2024; 14:42:52 >
  • 
Sayfa: önceki 772773774775776
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.