Merhaba, WQB245A0TR 'dan yana tercihimizi kullandık. |
Çamaşır Kurutma Makinası Kullananlar Buraya (775. sayfa)
-
-
Hazne olmadan çalışıyor hocam denedim. -
Sizin makinenizin modeli nedir. Su haznesi olmadan kullanılabilir diye düşündüm ama bu sefer de ürüne su tahliye borusu takılabiliyor mu sorunsalı ortaya çıkıyor. Diğer makineler gibi yanında tahliye borusu gelmiyor. Takılabiliyor mu acaba? Takabilen varmı? -
Kurutma programı bitişinde cihaz durunca alt taraftan fan sesine benzer bir ses geliyor. Cihaz Siemens. Nedir ne değildir bilgisi olan var mı? -
Hocam haznesi üstte olan, yani altta tahliye pompası olan hemen tüm makinelere tahliye hortumu takılır. Yt da videolar var. Yarıçapı uyduğu ve sızdırmadığı sürece herhangi bir hortum takabilirsiniz.
Tahliye hortumunu direk gidere vermenizi tavsiye etmem. Giderde geri tepme olursa makine içini kokutabilir. Onun yerine mümkünse duş/banyo veya lavaboya açıktan vermek daha sağlıklı.
Ek: eğer bağlayacaksanız da U şeklinde hava girmesini engelleyecek şekilde hortuma şekil vermenizde fayda var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onatba -- 24 Kasım 2024; 15:10:0 > -
Fan sesi hocam. Altta kasa fanı gibi fan var. Muhtemelen kurutma sonrası soğuk kondenserde yoğuşmayı engellemek ve kondenseri ısıtmak için fan çalışmaya devam ediyor. Kondenserin bir kısmı dışarıda, o fanın orda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onatba -- 24 Kasım 2024; 14:29:30 > -
https://www.hoover-home.com/tr_TR/kurutma-makineleri/31102199/ndpeh10a2tcbexss/
NDPEH10A2TCBEXSSH-DRY 500 Kurutma Makineleri
Solo, Isı Pompalı, 10 Kg, Sınıf A++, Beyaz, Wi-Fi + BLE
İçinden hortum çıkıyor isterseniz gidere bağlıyorsunuz.
Ayakkabı kurutma aparatı da var.
Cem SeyhanyoutubeHoover Kurutma Makinesi Su Tahliyesini Gidere Bağlamahttps://www.youtube.com/watch?si=K64mZECS9JJVbNnH&v=y1LUsEUK2wY&feature=youtu.be
Videosu var gidere bağlamış ama söktüğü gri hortumu arkasındaki yere takması gerekiyor videoda görürsünüz takılması gereken yeri.
-
Arkadaşlar bosch wqg241a0tr almayı düşünüyorum, istanbulda evime yakın 2-3 bayiye baktım ama fiyatları online satıcılara göre 4-5 bin tl daha yüksek, bu nedenle n11-hepsiburada vb yerlerden almak daha mantıklı geliyor. “kapidakifirsat” satıcısından alan oldu mu acaba daha önce? yorumların hepsi çok iyi ama aranızda var mıdır alan diye bir sormak istedim. -
Merhaba sorunu makinede aramadan önce bu 3 unsura dikkat edin.
1-) Deterjan miktarı
2-) Yumuşatıcı miktarı
3-) Makinenin yıkama/durulama performansı
Sıvı deterjan kullanıyorsanız bu renkte su ile karşılaşmanız bi ihtimal sıvı deterjan dozajını azaltın yada hayır toz deterjan kullanıyoruz diyorsanız durulama sayısını arttırın. ( Merak etmeyin metninizi tamamen okudum ek durulama yaptırmanıza rağmen bu şekilde olduğunu yazmışsınız önlem olsun diye birde ben yazayım dedim) Mümkünse durulama sayısını 4 e çıkarın. Makineniz şimdiki makineler gibi az su kullanıyorsa doğal olarak durulama perfromansı kötü olabilir. Eğer makinem gayet iyi su alıyor sıkıntı yok diyorsanız, yumuşatıcıyı max'a kadar koyuyorsanız 1 kapak, 1 kapak kullanıyorsanız makinenizin yumuşatıcı gözünün müsaade ettiği kadarını doldurup öyle deneyin.
-
Bekonun diğer kurutmaları neyse buda o. Sadece yeni renk ile satışa çıkarılmış. Programları ve fonksiyonları diğer modelleriyle aynı. Şuan herhangi bir kronik sorun söz konusu değil. Güzel günlerde kullanın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arda92_ -- 24 Kasım 2024; 18:33:51 > -
Merhaba bunlara dikkat ettim lakin dedigim gibi ust kattaki komsumda ayni makineyi ertesi gun kurdurdu benim camssir makinemde yikanan camasirlar o kurutma makinesinde kurutuldugunda su oldukca berrak. Onun makinesinde yikanan camasirlar benim kurutmada kurutulunca su gene bembeyaz isin icinden cikamadik 😂 hic deterjansiz yumusaticisiz sadece durulama yaparak makinede camasir yikayip kurutmaya attik su gene bembeyaz oldu -
Bende az önce profiloya baktım, en ucuz inaktüel.com diye bir sitede var. Google bi arattım, şikayet etmeyen kalmamış. Pazaryerleri dışında hiç biryerden mal almıyorum. Hepsi küçük esnaf gibi davranıyor iş iadeye gelince -
Merhaba arkadaşlar maksimum 45bin bütçeyle çamaşir yıkama ve kurutma makinesi araştıriyorum ,bayilerde çok pahalı internet uzeri daha uygun gibi kurutma ilk kez kullanıcam ne gibi özellikler iyidir, Bosch wqg24100tr Siemens wq44g2c1tr gibi modeller iyi gibi ,sizce nasıl ,bunları kullanan yada başka tavsiyesi olan var mı ,bir de bu cuma blackfriday muhabbetinden indirim yakalayabilirsek bakacağım -
Hocam selam hayırlı olsun birkaç kullanım sonrasında değerlendirme yazar mısınız ben de iki model arasında kaldım arada 10.000 TL ciddi bir fark var değer mi bilemiyorum -
Arçelik ve Beko’nun f/p hangi modellerini tavsiye edersiniz? -
O zaman gerçektende kurutmada sıkıntı varmış en kısa sürede sorun değişmeden yada büyümeden baktırın.
-
-
Birde kurutma makinelerinde şu dikkatimi çekti. Mesela 8-9-10-11 kaç kg alırsanız alın tambur genişlikleri aynı. Mesela Grundig hepsinin tamburu 112 litre, Hoover da 125 litre. Madem hepsi aynı litre neden boş yere para verip daha büyügünü alayım gibi bir soru geliyor insanın aklına.
-
Grundigte sanırım hocam 8-9 kg lar galvaniz tambur, 10-11kg krom çelik(paslanmaz) tambur olması lazım.
Bu tip detayları malesef firmalar paylaşmıyor. Paylaşmadığına göre pazarlama faktörünün ön planda olması muhtemel.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onatba -- 25 Kasım 2024; 12:11:51 > -
İyonizerli olması baya ilginç ve mantıklı geldi. Vestel tüm dünyaya ürün satıyor, insanlar baya severek kullanıyor. Benim hiç kullanma fırsatım olmadı ancak bizde nedense genelde insanlar biraz tepkili.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X