Şimdi Ara

Çamaşır Kurutma Makinası Kullananlar Buraya (777. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (3 Mobil) - 5 Masaüstü3 Mobil
5 sn
15.901
Cevap
486
Favori
2.802.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 775776777778779
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Evet kazanları aynı özellikleri ve performansıda iyi. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Her türlü ihtimale karşı mutlaka ek garanti yaptırınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sonsukua S kullanıcısına yanıt

Bu modelde havalandırma için ayrı bir program göremedim hocam, hatta benim yazdığımda refresher (Aktif Oksijen Havalandırma

Yıkanamayan kumaşlar da dahil olmak üzere, çamaşırları yıkamadan, 45 dakikada ferahlık sağlayın.) var diğerinde yok gözüküyor.

• Hocam sizce hangi set daha iyidir?

BOSCH

*Kurutma Makinesi*

Bosch WQG241A0TR Seri 6

*Çamaşır Makinesi*

Bosch WGA252Z0TR Serie 4

BEKO

*Kurutma Makinesi*

Beko KMX 1000

*Çamaşır Makinesi*

Beko CM10120

• Arda92_ kullanıcısına yanıt

hocam peki kazanlarının galvaniz kazan olmasından dolayı çamaşırları yıprattığını duydum, yukarıda bir arkadaşta aynı şeyi söyledi. Bu konuda sizin görüşünüz nedir. Galvaniz yani Alusi tambur hakkındaki görüşünüzü merak ediyorum.

• The Alim kullanıcısına yanıt

Bence kesinlikle 2. Set

Çünkü bosch'un kurutma makineleri iyi olabilir ama çamaşır makineleri vasat. Bekoda hem kazan hacmi hemde yıkama performansı olarak güzel

• O galvaniz konusu biraz abartılı olabilir. Ben yıpranma veya hasar verme gibi bir sorun ile karşılaşmadım. Bu yüzden tamburun imal edildiği mal ile çok ilgilenmiyorum. Sadece en bariz fark olarak gördüğüm bir mat kazanlı modeller var birde normal çamaşır makinesindeki gibi parlak kazanlı modeller var.

Evet bende Beko'dan yanayım. Hem peşin fiyatına 7 taksit varmış rahat rahat ödenir. Mevcut beyaz eşyalarım da Beko gayet memnunum.

• @Arda92_ Hocam selamlar. Bosch veya Siemens marka ısı popmalı kurutma makinesi tavsiye eder misiniz? Fiyat olarak çok abartı olmadıkça sınır yok, performans daha önemli. Teşekkürler şimdiden.

• Merhaba kendi kendini temizleyen kondenserli cihaz mi yoksa bu özelliği olmayan cihaz mı önerirsiniz siemens ürün grubu içerisinde karar veremedim hangisi daha iyi olur yardımcı olurmusunuz?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • absorve kullanıcısına yanıt

Merhaba. Evet öneririm. Ama Selfcleaning condenser sistemli yani kendi kendini temizleyen konderserli modellerden önermem. Pratik gibi dursada ilerki yıllarda tıkanma yapıp kurutmamazlık yapabiliyor. Buna dikkat edin. Birde bazı program süreleri 3.30 4 saat fakat bu gözünüzü korkutmasın.sensör olduğundan çamaşır kuruduğu anda duruyor. Çoğu zaman 2 saati bile geçmiyor.

• ayola A kullanıcısına yanıt

Selfcleaning olmayan modelleri tercih edin. Selfcleaning condenser sistemli modeller ileride arıza çıkarabilir.

• Çok teşekkür ederim modeller bunlar
    WQ44G2C1TR
    WT00H200TR
    WQ41G2C0
    WQ41G20T
    WQ41G200
    Siz hangisini tercih ederdiniz?

Hocam bosch ve siemens grubunda neredeyse tüm yeni ve iyi modellerde self cleaning var gözüküyor. Bu kadar önemli mi olmaması ? Evetse olmayan bir model tavsiye eder misiniz ?

İçlerinden

WQ41G200TR

WT00H200TR

WQ41G2C0

WQ41G20T

Modellerinden bütçenize uygun ve size uygun programları bulunanı tercih edebilirsiniz. Bu modellerde Selfcleaning condenser bulunmuyor.

• absorve kullanıcısına yanıt

Olmayan modelleri bayiilerde ve sitesinde anlamanızın en kolay yolu alt kapak. Alt kapak tek parçaysa Selfcleaning condenser modeldir. 2 ayrı kapaksa normal condenserdir.

WQ41G200TR

WT00H200TR

WQ41G2C0

WQ41G20T

Modellerinde bütçenize uygun ve size en uygun programları bulunan modeli tercih edebilirsiniz.

Çok teşekkür ederim verdiginiz bilgiler için yukarıdaki modellerden WQ41G2COTR seçmiştim ama stokta kalmamış bende stokta olan profilo KM961RCTR modelini sipariş ettim.

Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın. İmkanınız varsa her türlü olumsuzluklara karşı ek garanti yaptırmayı unutmayın.

Hocam merhaba tekrar.

Beko KMB 900I kazanı çelik mi galvaniz mi? Ve bu ürünü önerir misiniz?

• Bende kurutma makinesi alacağım ama yaz mevsiminde fiyatları en az %30 düşecek. 30 bin liralık makine de 10 bin lira zarar edeceğim. Kış gelsin alırım, şimdi ihtiyacımız yok diye söz verdik bir kere  

• The Alim kullanıcısına yanıt

Selamlar. Model sormak yerine size direkt ayırt etme bilgisini vereyim. Galvaniz kazan mattır. Sanki buğulanmış gibi durur. Çelik kazan ise çamaşır makinesindeki gibi parlaktır. Gittiğiniz bayiilerde kabak gibi belli olur. Genellikle 8 ve bazı 9kg modellerde kullanılır. Geri kalan çelik. Model sormadan direkt bu yöntemle ayırt edebilirsiniz. Yazdığınız model güzel alınabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arda92_ -- 6 Aralık 2024; 13:12:49 >
  • 
Sayfa: önceki 775776777778779
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.