arceliklerde 1 araliktan sonra oliz bitince feci zam geldi. camasir makinem arcelik ayni marka olmasi lazimmis galiba bosch mt aradim siemes yada bosch degilse uzerine kurulum olmaz dediler |
Çamaşır Kurutma Makinası Kullananlar Buraya (777. sayfa)
-
-
Arkadaşlar Arçelik 900 KMX veya Beko KMX 90 hakkındaki yorumlarınız nedir.
Özellikle kazan büyüklükleri aynı olduğundan Arçelik 1000 KMX veya Beko KMX 1000 bakmıyorum. Eğer aralarında fiyat farkına değecek özellik farkları varsa dikkate alabilirim.
Yine 20 bin bandında alternatif ne alabilirim. Hoover istemiyorum. çünkü bulunduğum ilçe deki servisi merdiven altı biryer.
-
Akrabaların arçelik servisinde tanıdığı var, bu modelin en az arıza veren model olduğunu söylemişler, onlarda Arçelik 900 KMX aldı. Memnunlardı, çekme yapmıyormuş. Kazanı çelikti ama çoğunlukla galvaniz kazan veriyorlarmış. Yani bayide görüp çelik kazanlı sipariş versen, sana galvaniz kazan gelme ihtimali çok yüksek. Galvaniz kazan çelik kazanlara oranla çamaşırları %45 daha fazla yıpratıyormuş. bende aynısından alacaktım ama galvaniz (alusi de diyorlar) kazan olmasından dolayı vazgeçtim
beko konusunda bişey diyemeyeceğim.
-
Herkese selam. 30 bin TL'ye kadar kurutma makinesi arıyorum. Tavsiye edeceğiniz 10 kg üzeri ürün varsa sevinirim
-
Ben de Bosch WQG241A0TR takip etmeye başladım. Uygun bir kampanya, indirim yakalarsam almayı düşünüyorum. Son dönemde fiyatı çok artmış gibi eylülde 19 bin ekimde 20 bine satılıyormuş.
-
Benim ikili setim şu şekilde;
Çamaşır Makinesi
Bosch WGA252Z0TR Serie 4
Kurutma Makinesi
Bosch WQG241A0TR Serie 6
SİZCE NASIL BİR SET?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Alim -- 3 Aralık 2024; 12:59:32 > -
Çamaşır makinesi bakmadım ama kurutmada benim attığımla bunun arasındaki fark; sizinki 1 kg fazla kapasiteli, benim attığımda iron assist özelliği var. Bu özellik bana daha önemli geldi, kullananlar genelde çok memnun bu özellikten.
-
Ben daha yeni araştırmaya başladım. Ama sizinkink de eklerim.
-
Bir servis bütçeye göre WQG241A0TR ya da WQG24100TR önermişti. Sigara içilen ortamlarda bulunuyorum, piknikler falan kıyafetler temiz olsa bile pis kokabiliyor. bu yüzden havalandırma önemli benim içim. WQG241A0TR modeli için web sitesinde programlar arasında coldrefresh yazıyor ama resimde göremedim. Olsa bile coldrefresh 1.5 saat kadar sürüyormuş. WQG24100TR ve WQG25100TR modelinde havalandırma var, bunlardan birini tercih edeceğim sanırım.
-
Ek özelliklerde yazıyor. Ama süresini bilmiyorum.
Bosch WQG241A0T için yazdım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Alim -- 3 Aralık 2024; 12:58:34 > -
Evet kazanları aynı özellikleri ve performansıda iyi. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Her türlü ihtimale karşı mutlaka ek garanti yaptırınız.
-
Bu modelde havalandırma için ayrı bir program göremedim hocam, hatta benim yazdığımda refresher (Aktif Oksijen Havalandırma
Yıkanamayan kumaşlar da dahil olmak üzere, çamaşırları yıkamadan, 45 dakikada ferahlık sağlayın.) var diğerinde yok gözüküyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Arda92_Evet kazanları aynı özellikleri ve performansıda iyi. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Her türlü ihtimale karşı mutlaka ek garanti yaptırınız.
Hocam sizce hangi set daha iyidir?
BOSCH
*Kurutma Makinesi*
Bosch WQG241A0TR Seri 6
*Çamaşır Makinesi*
Bosch WGA252Z0TR Serie 4
BEKO
*Kurutma Makinesi*
Beko KMX 1000
*Çamaşır Makinesi*
Beko CM10120
-
hocam peki kazanlarının galvaniz kazan olmasından dolayı çamaşırları yıprattığını duydum, yukarıda bir arkadaşta aynı şeyi söyledi. Bu konuda sizin görüşünüz nedir. Galvaniz yani Alusi tambur hakkındaki görüşünüzü merak ediyorum.
-
Bence kesinlikle 2. Set
Çünkü bosch'un kurutma makineleri iyi olabilir ama çamaşır makineleri vasat. Bekoda hem kazan hacmi hemde yıkama performansı olarak güzel
-
quote:
Orijinalden alıntı: Arda92_Bence kesinlikle 2. Set
Çünkü bosch'un kurutma makineleri iyi olabilir ama çamaşır makineleri vasat. Bekoda hem kazan hacmi hemde yıkama performansı olarak güzel
O galvaniz konusu biraz abartılı olabilir. Ben yıpranma veya hasar verme gibi bir sorun ile karşılaşmadım. Bu yüzden tamburun imal edildiği mal ile çok ilgilenmiyorum. Sadece en bariz fark olarak gördüğüm bir mat kazanlı modeller var birde normal çamaşır makinesindeki gibi parlak kazanlı modeller var.
-
Evet bende Beko'dan yanayım. Hem peşin fiyatına 7 taksit varmış rahat rahat ödenir. Mevcut beyaz eşyalarım da Beko gayet memnunum.
-
@Arda92_ Hocam selamlar. Bosch veya Siemens marka ısı popmalı kurutma makinesi tavsiye eder misiniz? Fiyat olarak çok abartı olmadıkça sınır yok, performans daha önemli. Teşekkürler şimdiden.
-
Merhaba kendi kendini temizleyen kondenserli cihaz mi yoksa bu özelliği olmayan cihaz mı önerirsiniz siemens ürün grubu içerisinde karar veremedim hangisi daha iyi olur yardımcı olurmusunuz? -
Merhaba. Evet öneririm. Ama Selfcleaning condenser sistemli yani kendi kendini temizleyen konderserli modellerden önermem. Pratik gibi dursada ilerki yıllarda tıkanma yapıp kurutmamazlık yapabiliyor. Buna dikkat edin. Birde bazı program süreleri 3.30 4 saat fakat bu gözünüzü korkutmasın.sensör olduğundan çamaşır kuruduğu anda duruyor. Çoğu zaman 2 saati bile geçmiyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X