Çiftli filtre var. Ancak yine de tozlanmış hocam. Arceligin sünger filtreleri vardı. Ondan sipariş verdim. Oraya bir şekilde uyduracagim. Muhtemelen sorunum çözülecek. Şunu aldım. https://www.trendyol.com/Arcelik/Kurutma-Makinesi-Sungeri---Filtresi-2964840100---2-Adet-p-43002728?boutiqueId=61&merchantId=238853&adjust_t=mk12x3o_m4o2h83&adjust_tracker_limit=999999999&adjust_campaign=product_free_202412920_TR&link_contentid=43002728&adjust_creative=43002728&utm_term=16981244&utm_campaign=43002728&utm_source=share&utm_medium=product_free&link_userID=16981244&adjust_adgroup=16981244 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Çamaşır Kurutma Makinası Kullananlar Buraya (779. sayfa)

-
-
Arkadaşlar hayırlı akşamlar.Siemens kurutma makinem var.Son zamanlarda devamlı tiftik filtresi dolu uyarısı veriyor.Acip bakıyorum bı doluluk falan yok.Alt kapağı kondenser bölümünü açtığımda da şu birikintisi var.Bunun için benim evde yapabileceğim bir şey var mı acaba.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Erzincan'da ki bayiler, 32 küsür diyor ama bosch web sitesinde üyelik açıyorlarmış, %5 indirim kazanıyormuşsun. Bu indirimle 30.600 son fiyat veriyorlar.
4-5 bin fark var diyen arkadaş, nerede gördün fiyatı, bende alacağım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonsukua -- 11 Aralık 2024; 10:11:15 > -
En uygun bunu buldum kargosu içinde Electrolux için ilave kondenser filtresi olarak kullanılabilir görünüyor
www.n11.com
Arçelik Uyumlu 3886 Kts / 3886 Ktr Kurutma Makinesi Süngeri Filtresi ( - 420266280 Fiyatları ve Özelliklerihttps://www.n11.com/urun/arcelik-uyumlu-3886-kts-3886-ktr-kurutma-makinesi-sungeri-filtresi-420266280-25734358?magaza=yedekparcamcom -
Teşekkür Ederim.
N11.com'dan Bosch Serie 4 WQG25100TR 10 KG Isı Pompalı Kurutma Makinesi 'ni 24.595 TL'ye aldım.
-
Merhaba 15 yillik arxelik kurutucu bizuldu. Hanim banyoda buhar yapmayan modeller var dedi. Baktigimda isi pompali ve yogusmali tipler gordum. Banyonun kapisi kapaliyken iceriiyi sauna gibi yapmayan tavsiyeniz var midir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Trendyoldan aldım hocam. Ücretsiz kargo bulamamıştım. 20 lira fazla vermiş bulunduk. Sağlık olsun. Bir de bir şey daha sorayım. Peteğe değdiğinde sıkıntı olmaz değil mi? Sıcaklıktan falan? 🤔
Hocan tahliye pompası ağzını pompayı söküp temizleyebilirsiniz ancak sensör hatası veriyorsa sensçrü kontrol etmeniz gerek. Onun için de makineyi sökmek gerekiyor. Oda biraz zahmetli.
Miele en az nem kaçıran model hocam. Kevlar conta kullanıyor sanırım. Yoğuşturma performansı %95 olması lazım. Diğer markalarda %81 ile % 87 arası değişiyor.
Isı pompalılar klasik tipe göre ortamı çok daha az ısıtır ancak gene bir parça ısıtıp nemlendirir.
Ön petek soğuk olması lazım hocam. Arka taraftaki petek sıcak petek. Peteğe değmesinde problem olmaz ancak sünger sebebiyle kondenser temizleme uyarısı verebilir makine.
Güzelce kesip uydurdum. İlk yıkamada görürüz bakalım. Sorun olmaması lazım hocam. Bakacağız artik🤔
Uyarı versede sorun olmuyor pek, gayet güzel kurutuyor. Yanlız size tavsiyem kullanım sonrası süngeri makinede nemli bırakmayınız. Ben hatta kullanım sonrası kondenser kapağını da hava alacak ve kuruyacak şekilde açık bırakıyorum, kondenser nemli kalıp koku yapmasın diye.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onatba -- 11 Aralık 2024; 18:43:25 >
O cok pahaliymis hocam tesekkur ederim
Agirlik farki olunca acaba camasiri rahat ceviremiyor mu motor gucu mu farkli acaba hacim ayni olsa da?
Mantıklı. Tavsiyenizi dikkate alacağım hocam. Teşekkürler. Yorum yaparım.
Son olarak electrolux EW7H458ST modelini aldık bir yakınımıza 3 ay önce 16 olan fiyatı 18.9 a çıkmış.
Çelik kazan F/P olarak iyi görünüyor, bir eksiği yok pahalı modellere göre farkı inverter motor değil.
Electrolux çamaşır ve kurutma 5 senedir kullanıyoruz çok memnunuz. Alırken tekrar araştırın fakat, BSH modelleri F/P düşük kalıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mastor1 -- 12 Aralık 2024; 10:30:54 > -
Bosch Wth22200Tr 8 Kg Çamaşır Kurutma Makinesi
bu iki modelden hangisini önerirsiniz ? electroluxde hem sağa hem sola dönme özelliği varmış, sanırım bosch ta böyle bir özellik yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MyDrama -- 12 Aralık 2024; 11:8:51 > -
Bu BSH modelinde nerdeyse 3 bin daha pahalı olduğu halde 2 yön dönme yok görünüyor, Kazan aydınlatma ve Kurutma suyu tahliye imkanı da yok, bu nedenle F/P olmuyor.
Ayrıca kurutma suyu gidere bağlama kolaylığı olmazsa olmaz olduğu için elemiştik,
Electroluxde bu modelde servis extra su tahliye boru parası istiyor fakat yeri hazır nalburdan 1 metre hortum alıp kendiniz de takabiliyorsunuz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mastor1 -- 12 Aralık 2024; 11:46:49 > -
Bu linkteki filtrenin Bosch WTX87K8XTR modelinin kapağındaki filtreden farkı nedir arkadaşlar?
www.bosch-home.com.tr
00656033 Kurutma Makineleri için Tiftik Filtresi | Bosch Ev Aletleri TRhttps://www.bosch-home.com.tr/urun-listesi/camasir-ve-kurutma-makineleri/aksesuarlar/diger-aksesuarlar/00656033?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber#/Tabs=section-installments/Togglebox=manuals
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bahsettiğiniz modelde kapak filtresi yeri var ancak kapakta filtre yok. İsteyen ekstra alıp takıyor hu filtreyi genelse.
Bahsettiğiniz model autpclean model, kondenser önünde tiftik filtresi var ayrıca.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onatba -- 14 Aralık 2024; 11:42:43 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X