Şimdi Ara

Çamaşır Kurutma Makinası Kullananlar Buraya (778. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: afeze Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 9 Misafir (3 Mobil) - 7 Masaüstü3 Mobil
5 sn
15.613
Cevap
472
Favori
2.766.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
49 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 776777778779780
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Selfcleaning olmayan modelleri tercih edin. Selfcleaning condenser sistemli modeller ileride arıza çıkarabilir.

• Çok teşekkür ederim modeller bunlar
    WQ44G2C1TR
    WT00H200TR
    WQ41G2C0
    WQ41G20T
    WQ41G200
    Siz hangisini tercih ederdiniz?
  • Arda92_ kullanıcısına yanıt

Hocam bosch ve siemens grubunda neredeyse tüm yeni ve iyi modellerde self cleaning var gözüküyor. Bu kadar önemli mi olmaması ? Evetse olmayan bir model tavsiye eder misiniz ?

• ayola A kullanıcısına yanıt

İçlerinden

WQ41G200TR

WT00H200TR

WQ41G2C0

WQ41G20T

Modellerinden bütçenize uygun ve size uygun programları bulunanı tercih edebilirsiniz. Bu modellerde Selfcleaning condenser bulunmuyor.

• absorve kullanıcısına yanıt

Olmayan modelleri bayiilerde ve sitesinde anlamanızın en kolay yolu alt kapak. Alt kapak tek parçaysa Selfcleaning condenser modeldir. 2 ayrı kapaksa normal condenserdir.

WQ41G200TR

WT00H200TR

WQ41G2C0

WQ41G20T

Modellerinde bütçenize uygun ve size en uygun programları bulunan modeli tercih edebilirsiniz.

Çok teşekkür ederim verdiginiz bilgiler için yukarıdaki modellerden WQ41G2COTR seçmiştim ama stokta kalmamış bende stokta olan profilo KM961RCTR modelini sipariş ettim.
  • ayola A kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın. İmkanınız varsa her türlü olumsuzluklara karşı ek garanti yaptırmayı unutmayın.

Hocam merhaba tekrar.

Beko KMB 900I kazanı çelik mi galvaniz mi? Ve bu ürünü önerir misiniz?

• Bende kurutma makinesi alacağım ama yaz mevsiminde fiyatları en az %30 düşecek. 30 bin liralık makine de 10 bin lira zarar edeceğim. Kış gelsin alırım, şimdi ihtiyacımız yok diye söz verdik bir kere  

• The Alim kullanıcısına yanıt

Selamlar. Model sormak yerine size direkt ayırt etme bilgisini vereyim. Galvaniz kazan mattır. Sanki buğulanmış gibi durur. Çelik kazan ise çamaşır makinesindeki gibi parlaktır. Gittiğiniz bayiilerde kabak gibi belli olur. Genellikle 8 ve bazı 9kg modellerde kullanılır. Geri kalan çelik. Model sormadan direkt bu yöntemle ayırt edebilirsiniz. Yazdığınız model güzel alınabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arda92_ -- 6 Aralık 2024; 13:12:49 >
  • sonsukua S kullanıcısına yanıt

açıkçası düşebilir de artabilir de. hiçbir şey kesin değil maalesef yaşadığımız yer itibariyle.

Kısa bir not düşeyim.
    Arçelik ve beko grubunda kmx serisi kurutma makineleri nisan ayına kadar çelik tamburla üretilirken, nisan ayı sonrası galvaniz tambura dönmüş. Bayilerde ki demo ürünler nisan ayı öncesi üretimler olduğu için bayilerde gördüğünüz kmx serisi kurutmalar çelik tamburlu oluyor. Bazı bayiler bu bilgiyi size söylerken bazıları bu bilgiyi paylaşmadan sanki eve gelecek üründe çelik tamburlu olacakmış gibi yalan beyanda bulunuyorlar. Bu noktada bayiden satın alım yapacaksanız mutlaka demo cihaz tamburunun fotoğraf veya videosunu çekin. Galvaniz tamburlu cihaz geldiğinde iade noktasında elinizde koz olmuş olur.
  • pckopat_doktor kullanıcısına yanıt

Bilgi için teşekkürler. Galvaniz daha ucuz olduğu için mi kullanılıyordu? Yoksa başka bir nedeni mi var?

Hocam araştırmalarım sonucu tamamen maliyet etkin sebeplerle kullanıldığı sonucuna vardım. Ama ağırlık vs gibi daha efektif sebepler varsa da ben vakıf olamadım.

• Bosch wqb245axtr makine aldım. Bu otomatik temizlemeye ilişkin 3-5 yıl arasında bir temizlik yapılması gerekiyormuş servis tarafımdan. Bunu kendimiz yapamaz mıyız?
  • Merhaba, balkonum olmadığı için kurutma makinesi almaya karar verdim temelde aradığım kritirler:

-8,9 kg

-tam kuru sonuç (hafif nemli tekrar askıya gerek kalmayan)

-sessizlik

-ürünlerde çekme yapmayan model arıyorum

çamaşır makinem bosch ancak banyo tezganın üzerine kurulum yapacağım. Servis tezgah üzerine kurulumda sorun yapar mı? Ürün ödenrileriniz nedir?

kendim baktığım kadaryla aşağıdakileri belirledim.

bosch WQG241A0TR

bosch WQG244C1TR

bosch Wth22200tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apokesli -- 8 Aralık 2024; 23:23:24 >
  • çok pahalı kurutma makineleri, yok mu şöyle 20k bandında bosch makine üzerine koyulabilecek f/p ürünler? bunun için siemens bosch veya profilo mi bakmalıyım? makine üzerine konulabilmesi için?

• kasım ayında 22 olan fiyatlar 29 30 a yükselmiş. ne oluyoru bu nasıl bir artış

• wasabi340 W kullanıcısına yanıt

kış yaklaştığında talep çok arttığı için fiyatları da artıyormuş wqg241a0tr almayı düşünüyorum. şu an 30 bin lira, grafiğe göre fiyatı biraz daha artacak ve 1 ay sonra düşmeye başlayacak. 3 yıllık grafiğe bakarsanız, şimdi almak hiç mantıklı gelmiyor. 30 bin lira para verdikten 2 ay sonra fiyatı 5 bin lira düşerse çok üzülürüm.

Çamaşır Kurutma Makinası Kullananlar Buraya

• pssmst kullanıcısına yanıt
    Bosch üstüne profilo kurarlar, 15 liraya profilo olması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onatba -- 9 Aralık 2024; 12:13:10 >
  • 
Sayfa: önceki 776777778779780
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.