Şimdi Ara

Çamaşır Kurutma Makinası Kullananlar Buraya (778. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (3 Mobil) - 5 Masaüstü3 Mobil
5 sn
15.901
Cevap
486
Favori
2.802.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 776777778779780
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

açıkçası düşebilir de artabilir de. hiçbir şey kesin değil maalesef yaşadığımız yer itibariyle.

• Arda92_ kullanıcısına yanıt
    Kısa bir not düşeyim.
    Arçelik ve beko grubunda kmx serisi kurutma makineleri nisan ayına kadar çelik tamburla üretilirken, nisan ayı sonrası galvaniz tambura dönmüş. Bayilerde ki demo ürünler nisan ayı öncesi üretimler olduğu için bayilerde gördüğünüz kmx serisi kurutmalar çelik tamburlu oluyor. Bazı bayiler bu bilgiyi size söylerken bazıları bu bilgiyi paylaşmadan sanki eve gelecek üründe çelik tamburlu olacakmış gibi yalan beyanda bulunuyorlar. Bu noktada bayiden satın alım yapacaksanız mutlaka demo cihaz tamburunun fotoğraf veya videosunu çekin. Galvaniz tamburlu cihaz geldiğinde iade noktasında elinizde koz olmuş olur.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • pckopat_doktor kullanıcısına yanıt

Bilgi için teşekkürler. Galvaniz daha ucuz olduğu için mi kullanılıyordu? Yoksa başka bir nedeni mi var?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arda92_ kullanıcısına yanıt

Hocam araştırmalarım sonucu tamamen maliyet etkin sebeplerle kullanıldığı sonucuna vardım. Ama ağırlık vs gibi daha efektif sebepler varsa da ben vakıf olamadım.

• Bosch wqb245axtr makine aldım. Bu otomatik temizlemeye ilişkin 3-5 yıl arasında bir temizlik yapılması gerekiyormuş servis tarafımdan. Bunu kendimiz yapamaz mıyız?

• Merhaba, balkonum olmadığı için kurutma makinesi almaya karar verdim temelde aradığım kritirler:

-8,9 kg

-tam kuru sonuç (hafif nemli tekrar askıya gerek kalmayan)

-sessizlik

-ürünlerde çekme yapmayan model arıyorum

çamaşır makinem bosch ancak banyo tezganın üzerine kurulum yapacağım. Servis tezgah üzerine kurulumda sorun yapar mı? Ürün ödenrileriniz nedir?

kendim baktığım kadaryla aşağıdakileri belirledim.

bosch WQG241A0TR

bosch WQG244C1TR

bosch Wth22200tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apokesli -- 8 Aralık 2024; 23:23:24 >
  • çok pahalı kurutma makineleri, yok mu şöyle 20k bandında bosch makine üzerine koyulabilecek f/p ürünler? bunun için siemens bosch veya profilo mi bakmalıyım? makine üzerine konulabilmesi için?

• kasım ayında 22 olan fiyatlar 29 30 a yükselmiş. ne oluyoru bu nasıl bir artış

• wasabi340 W kullanıcısına yanıt

kış yaklaştığında talep çok arttığı için fiyatları da artıyormuş wqg241a0tr almayı düşünüyorum. şu an 30 bin lira, grafiğe göre fiyatı biraz daha artacak ve 1 ay sonra düşmeye başlayacak. 3 yıllık grafiğe bakarsanız, şimdi almak hiç mantıklı gelmiyor. 30 bin lira para verdikten 2 ay sonra fiyatı 5 bin lira düşerse çok üzülürüm.

Çamaşır Kurutma Makinası Kullananlar Buraya

• pssmst kullanıcısına yanıt
    Bosch üstüne profilo kurarlar, 15 liraya profilo olması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onatba -- 9 Aralık 2024; 12:13:10 >
  • apokesli A kullanıcısına yanıt
    Tam kuru sonuç, daha çok sizin seçeceğiniz programla alakalı. Tam kuru sonuç en yüksek tüketim değerine sahiptir. Seçtiğiniz makinelerin hepsinde tam kuru alabilirsiniz.

• Zerathull kullanıcısına yanıt
    Yapanlar var ama sökmesi dert hocam. Servise vermek daha sağlıklı. Isı pompalılarda kondenser sabit, ondan temizlik için mecbur sökmek gerek. Ondan temiz kullanmaya özen gösterip, kondenser temizliğini düzenli yapmanızda fayda var.

• pckopat_doktor kullanıcısına yanıt
    Hocam 10kg ve üstü çelik tambur olması lazım. Altus 10kg kurutma çelik tambur plastik kapak eko sensör. 8-9 kiloluklar galvaniz sanırım.

Galvanizde gayet dayanıklı aslında, 10 senelik galvaniz kazanlar hala sapasağlam. Ancak paslanmaz çelik varken paslanmaz tercih etmek daha mantıklı.

• The Alim kullanıcısına yanıt
    10 kiloluklar paslanmaz olması lazom. Galvanizde olur. Galvanizde seneleedir kullabılıyor hocam ancak altus 10kg kurutma, paslanmaz çelik ve gayet uygun fiyatlı.

Galvaniz, çelik sac üzerine paslanmaz tabaka kaplama. Galvaniz kazanlarda senelerce sorunsuz kullanılıyor. Sert fermuar düğme vb cisimden sert darbe almadığı ve çizilmediği sürece sorun yaşamazsınız.

Paslanmaz kazna bkz.https://www.hepsiburada.com/altus-al101ic-isi-pompali-10-kg-kurutma-makinesi-pm-HBC00005TF0TI

Vestelde de paslanma kazan var. Vestele de bakabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onatba -- 9 Aralık 2024; 12:25:58 >

• onatba O kullanıcısına yanıt

Bilgi için çok teşekkür ederim.

• Beyler ikinci filtre olmayan makinelere filtre uyduran arkadaşlar vardı. Electrolux için ek filtre çıktı mı acaba? Yoksa en uygun hangisi oluyor. Epeydir bakamadım bu işe. Tozlanmış hafiften. Kötüye gitmeden filtre atalım.

• micro77 kullanıcısına yanıt

Bu modelde yok hocam iron asistan olarak geçiyor kırışıklı giderici

• ronaldinho07 R kullanıcısına yanıt

bosch wqg241a0tr bayiler fiyat ne diyorlar bu modele

• cologne kullanıcısına yanıt

ikisininde tambur hacmi 112 litre yani 9 kğ ile 10 kğ aynı hacimde Bosch WQG241A0TR özellik olarak aşagıdaki özellikler artı

Iron Assist

Kuruyan çamaşırları düzleştiren buhar uygulamasıyla ütüden zaman kazanın.

Refresher 

Aktif Oksijen Havalandırma

Yıkanamayan kumaşlar da dahil olmak üzere, çamaşırları yıkamadan, 45 dakikada ferahlık sağlayın.

• Pi kullanıcısına yanıt
    Hocam makine yapısı uygunsa sünger kesip koyabilirsiniz ancak genelde süngersiz makinede çift sıdırmaz filtre olması lazım. Akvaryumcularda sünger filtre satılıyor ancak daha uyguna bulursunuz muhtemelen.

Bkz.
    https://app.hb.biz/E36YQLFJwMN2

Ben altus için hb de satılan arçeliğin eski modellere uygun olan 3 lü satılandan aldım. Kondenser önünü iyi kapadı. Baya iyi toz tutuyor.

Bkz.2
    https://app.hb.biz/8X9sNXZFPICE

• 
Sayfa: önceki 776777778779780
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.