Şimdi Ara

Çamaşır Kurutma Makinası Kullananlar Buraya (776. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
28 Misafir (6 Mobil) - 22 Masaüstü6 Mobil
5 sn
15.614
Cevap
473
Favori
2.767.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
49 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 774775776777778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam bu makineyle, listenizdeki bosch makine arasında ne fark var acaba?

• Zerathull kullanıcısına yanıt

Tasarım dışında fark yok diye biliyorum. Ama bosch'u ucuza bulamadım 40k istedi her bayi.

• quote:

Orijinalden alıntı: FreeLander

Kurutma makinası arayışındayım, ütü gerektirmeyen beko iron finish , bosch ve profilo iron assit gibi modellerden hangisi tercih edilmeli , yakın zamanda araştıran varsa bilgi paylaşabilir mi?

model filtrelemelerine ütü gerektirmeyen diye ayrım eklemedikleri için hangi makinaların tam olarak bu özelliğe sahip olduğunu da anlamak biraz zor oluyor.

çamaşır ağırlığı 7 kg yeterli. günlük çamaşırlar için kullanacağız,

öneri varmı?

yaptığım çalışmalarda bulduğum modeller :

Bosch :

Bosch WTX87EH0TR 9 kg Çamaşır Kurutma Makinesi 80bintl a+++ , home connect var , otomatik temizleme var , iron assit var

Bosch WTX87K80TR 9 kg Çamaşır Kurutma Makinesi 60bintl , a++ , home connect var , otomatik temizleme var, iron assit var

Bosch WQG241A0TR 9 kg Isı Pompalı Kurutma Makinesi 22bintl , a++ home connect yok , otomatik temizleme yok, iron assit var

Beko :

kg dan başka fiyat farkı oluşturan ne var anlamadım.

KM 94 B Kurutma Makinesi 9kg 26bintl a++ ,

KM 82 B Kurutma Makinesi 8kg 24bintl , a+++ home wiz var ,

KM 1010 IG Kurutma Makinesi 10kg 34bintl a++ home wiz var ,

KM 99 B Kurutma Makinesi 9kg 27bintl a++ ,

Arçelik :

ütü gerektirmez özellikli bir modeli yok gördüğüm kadarıyla

Elektrolux de ütü özellikli bir cihaz yok sanıyorum.

Samsung da ütü özellikli bir cihaz yok sanıyorum.

Siemens :

WQ45B2AXTR iQ700 Isı Pompalı Kurutma Makinesi 9 kg Gümüş 33,700tl , a+++ , home connect var , otomatik temizleme yok , iron assit var

WQ45B2A0TR iQ700 Isı Pompalı Kurutma Makinesi 9 kg 33,500tl a+++ , home connect var , otomatik temizleme var , iron assit var

WQ41G2C0TR iQ500 Isı Pompalı Kurutma Makinesi 9 kg 23000tl , a++ , home connect yok , otomatik temizleme yok , iron assit var

Profilo

KM961RCTR Isı Pompalı Kurutma Makinesi 9 kg 19binTL a++ , home connect yok , otomatik temizleme yok , iron assit var

KM951C0TR Isı Pompalı Kurutma Makinesi 9 kg eski model stok yok , a++ , home connect yok , otomatik temizleme yok , iron assit var

genel olarak fiyatlamada , profilo en uygun,

KM961RCTR Isı Pompalı Kurutma Makinesi 9 kg 19binTL a++ , home connect yok , otomatik temizleme yok , iron assit var

enerji seviyesi ve yetenek olarak siemens en uygun fiyat.

Siemens WQ45B2A0TR iQ700 Isı Pompalı Kurutma Makinesi 9 kg 33,500tl a+++ , home connect var , otomatik temizleme var , iron assit var

a+++ cihazlara uğur marka kurutma makinalarını da ekleyebiliriz, fiyatları çok uygun , kırışıklık önleyicisi de var gözüküyor.

kullanan varm hiç?

Uğur Ukm 3103 G101 10 kg Çamaşır Kurutma Makinesi 18-20binTL bandında, 10kg a+++

a+++ yazıyor ama ısı pompalı değilmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreeLander -- 27 Kasım 2024; 7:29:2 >

• Merhaba, çamaşır kurutma makinası alacağım, almışken kuru temizleme modu olanlar dikkatimi çekti.. arçelikte airtouch.. siemenste sensofresh diye geçiyor sanırım.. bu teknolojilerini kullanan var mı verimlimi.. değilse altus alıp geçeceğim..
  • FreeLander F kullanıcısına yanıt

Bir ürünün A+++ olup ısı pompalı olmaması imkansız. Zaten kendi sitesinde ısı pompalı olduğu yazıyor.

• kir-pi K kullanıcısına yanıt
     Çamaşır Kurutma Makinası Kullananlar Buraya
     Çamaşır Kurutma Makinası Kullananlar Burayatrendyol.com
    Uğur UĞUR UKM 3093 B101 9 KG KURUTMA MAKİNESİ Fiyatı, Yorumları - Trendyol
    https://www.trendyol.com/ugur/ugur-ukm-3093-b101-9-kg-kurutma-makinesi-p-849328871?boutiqueId=61&merchantId=464401

ürün sorularına verilen yanıtlara göre yoğuşmalı diye anladım, web sitesinde ısı pompalı diyor ama bilemedim artık

• zukauskas Z kullanıcısına yanıt
    Kurutma makinesinde kuru temizleme olmaz hocam. Kuru temizlemecilerdeki kuru temizleme makinelerinde çamaşırlar su yerine petrokimyevi solventte yıkanıyor. Ondan kuru temizleme deniyor.

Arçelik airtouch hassas kumaşların kurutulması ile ilgili bir program sanırım.

Siemens sensofresh de çamaşır makinelerinde iyonizer veya ozon jeneratörü ve buhar kullanılarak koku giderme yöntemi olması lazım. Kurutmalarda bu tip bir özellik şu anda sadece vestelde iyonizerli modelde var sanırım.

Kurutma makinesine havalandırma vb özellik olsada kirli çamaşır atmayınız hocam. Kurutma makineleri çamaşır makineleri gibi deterjan ve suyla her seferinde temizlenmiyor. Çamaşırınızdaki kir gitse gitse en fazla kurutma makinesinin içine gider.
  • onatba O kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim
    Kurutmalarin hepsi yogusmalidir, bu teknik terime takılmayın, makinanin web sitesinde isi pompali oldugu acikca yazilmis. Ayrica isi pompasi olmasa 10 kiloluk bir kurutmanin yillik elektrik tuketimi 200 kw civari olmaz, rezistansli olanlarda 8 kilo olanlar 500 civari harcadigina gore 10 kilo olan daha fazla harcamali.
  • siemens WQ45B2AXTR tercih ettim , umarım memnun kalırım. manual temizlenebilen bir model istiyordum ama hem iron finish hem a+++ olan makina yoktu.

samsunglarda fiyatlar fena değildi ama çok şikayet olduğundan cesaret edemedim.

uğur un kurutmaları uygun fiyatlı ama onunda buzdolabı şikayetleri ve satış sonrasındaki şikayetler + yedek parçasına cesaret edemedim.

siemens WQ45B2AXTR bu cihaz için alabilecek mekanik filtre varmı? bosch grubu için bi kaç model gördüm ama bunun için akesuar veya bakım ürünü sayfasnda yoktu.

• Grundig GPDH 10854 10kg = 16.999TL
    ile
    Grundig GPD 92 PKS 9kg= 15.999TL

Bu iki kurutma makinesi arasında kaldım. Öneriniz veya bu fiyatlarda başka tavsiye edeceğiniz makine varmı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MasteR -- 28 Kasım 2024; 0:35:10 >
  • MasteR kullanıcısına yanıt
    Bu fiyatlar nerede hocam bayiden mi ?
  • ciceros kullanıcısına yanıt

Mediamarkt tı ama 10854 modeli stok bitti bende alamadım :(

• MasteR kullanıcısına yanıt

şu an var yanlış görmüyorsam kontrol edin bence. önerir misiniz 10854'ü?

• Az önce Hoover servisi ile görüştüm. 9 kilolukta alsam 11 kilolukta alsam tambur hacmi aynı dedim. O zaman ben niye fazla para verip 11 kg alayım dedim. İkiside aynı oranda çamaşır kurutur. 9kg olanı alabilirsiniz birşey değişmez dedi.

Bende aynı cihazı aldım hocam ne kadara geldi acaba?

• Yeni platform olan İdefix üzerinde. Bosch WQB245A0TR kurutma makinesi satın alma deneyimim

bosch bir bayi satıcısından aldığım kurutma makinesini bana bayiden değilde, fabrikadan direkt geleceğini söylediler dedikleri gibi horoz lojistik direkt fabrikadan evine getirdi

Ama bayiye sorduğumda internet fiyatından sizden alsam olur mu dedim aracı kurum(idefix) nedeniyle ucuz satıyoruz bayi satışı +5.000 tl daha pahalı dediler
    İnternet üzerinden almak isteyenlere fikir olsun

Bir deneyimimde kurutma makinesinde dolap kuruluğu programı kesinlikle olsun
    Ütü kuruluğu yeterli değil ıslak bırakıyor bunun bir üstü dolap kuruluğu kırışık vs olmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ciddi0 -- 29 Kasım 2024; 22:45:44 >

• 2 makine arasında kaldım ve bir türlü karar veremiyorum.

Bosch WQG25100TR 10 kg Çamaşır Kurutma Makinesi 23.041 TL

Bosch WQG241A0TR 9 kg Isı Pompalı Kurutma Makinesi 25.799 TL

Siz olsanız hangisini alırdınız?

• cologne kullanıcısına yanıt

birkaç haftadır aynı ikilemdeydim önemli bir fark olmadığına yönelik yorumlarla WQG25100TR modelini sipariş verdim ben de geçen gün, yarın gelecek.

• max 20bin'e kurutma makinesi ne önerirsiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pssmst -- 2 Aralık 2024; 11:28:35 >
  • 
Sayfa: önceki 774775776777778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.