< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MasteR -- 28 Kasım 2024; 0:35:10 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Çamaşır Kurutma Makinası Kullananlar Buraya (776. sayfa)

-
-
Bu fiyatlar nerede hocam bayiden mi ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Mediamarkt tı ama 10854 modeli stok bitti bende alamadım :(
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
şu an var yanlış görmüyorsam kontrol edin bence. önerir misiniz 10854'ü?
-
Az önce Hoover servisi ile görüştüm. 9 kilolukta alsam 11 kilolukta alsam tambur hacmi aynı dedim. O zaman ben niye fazla para verip 11 kg alayım dedim. İkiside aynı oranda çamaşır kurutur. 9kg olanı alabilirsiniz birşey değişmez dedi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende aynı cihazı aldım hocam ne kadara geldi acaba?
-
-
birkaç haftadır aynı ikilemdeydim önemli bir fark olmadığına yönelik yorumlarla WQG25100TR modelini sipariş verdim ben de geçen gün, yarın gelecek.
max 20bin'e kurutma makinesi ne önerirsiniz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pssmst -- 2 Aralık 2024; 11:28:35 > -
arceliklerde 1 araliktan sonra oliz bitince feci zam geldi.
camasir makinem arcelik ayni marka olmasi lazimmis galiba
bosch mt aradim siemes yada bosch degilse uzerine kurulum olmaz dediler
-
Arkadaşlar Arçelik 900 KMX veya Beko KMX 90 hakkındaki yorumlarınız nedir.
Özellikle kazan büyüklükleri aynı olduğundan Arçelik 1000 KMX veya Beko KMX 1000 bakmıyorum. Eğer aralarında fiyat farkına değecek özellik farkları varsa dikkate alabilirim.
Yine 20 bin bandında alternatif ne alabilirim. Hoover istemiyorum. çünkü bulunduğum ilçe deki servisi merdiven altı biryer.
-
Akrabaların arçelik servisinde tanıdığı var, bu modelin en az arıza veren model olduğunu söylemişler, onlarda Arçelik 900 KMX aldı. Memnunlardı, çekme yapmıyormuş. Kazanı çelikti ama çoğunlukla galvaniz kazan veriyorlarmış. Yani bayide görüp çelik kazanlı sipariş versen, sana galvaniz kazan gelme ihtimali çok yüksek. Galvaniz kazan çelik kazanlara oranla çamaşırları %45 daha fazla yıpratıyormuş. bende aynısından alacaktım ama galvaniz (alusi de diyorlar) kazan olmasından dolayı vazgeçtim
beko konusunda bişey diyemeyeceğim.
-
Herkese selam. 30 bin TL'ye kadar kurutma makinesi arıyorum. Tavsiye edeceğiniz 10 kg üzeri ürün varsa sevinirim
Ben de Bosch WQG241A0TR takip etmeye başladım. Uygun bir kampanya, indirim yakalarsam almayı düşünüyorum. Son dönemde fiyatı çok artmış gibi eylülde 19 bin ekimde 20 bine satılıyormuş.
-
Benim ikili setim şu şekilde;
Çamaşır Makinesi
Bosch WGA252Z0TR Serie 4
Kurutma Makinesi
Bosch WQG241A0TR Serie 6
SİZCE NASIL BİR SET?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Alim -- 3 Aralık 2024; 12:59:32 > -
Çamaşır makinesi bakmadım ama kurutmada benim attığımla bunun arasındaki fark; sizinki 1 kg fazla kapasiteli, benim attığımda iron assist özelliği var. Bu özellik bana daha önemli geldi, kullananlar genelde çok memnun bu özellikten.
-
Ben daha yeni araştırmaya başladım. Ama sizinkink de eklerim.
Bir servis bütçeye göre WQG241A0TR ya da WQG24100TR önermişti. Sigara içilen ortamlarda bulunuyorum, piknikler falan kıyafetler temiz olsa bile pis kokabiliyor. bu yüzden havalandırma önemli benim içim. WQG241A0TR modeli için web sitesinde programlar arasında coldrefresh yazıyor ama resimde göremedim. Olsa bile coldrefresh 1.5 saat kadar sürüyormuş. WQG24100TR ve WQG25100TR modelinde havalandırma var, bunlardan birini tercih edeceğim sanırım.
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X