< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Çamaşır Kurutma Makinası Kullananlar Buraya (769. sayfa)
-
-
Merhaba 20 bin liraya, 9 taksitle vestel KMI 97201 9kg inverter kurutma makinesi aldım. Deneme yaptım. Ürün gayet kaliteli geldi bana. Ses seviyesi 65 db yazıyor ama anladığım kadarıyla üst segment cihazlar da bu seviyelerde ses çıkarıyor..
Bu ürünü kullanan varsa fikirlerini duymak isterim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam kurutmalar pek sessiz olmaz zaten. Kazanı çevreleyen sesi kesecek herhangi bir katman yok. Bazılarında bitüm yalıtımla kazan yankısını azaltmaya çalışıyorlar. Onun haricinde kazan, fan ve kompresör sesi mutlaka bir miktar olur.
Kazan çelik mi çinko mu hocam? Birde kondenser önünde ek sünger filtre var mı baktınız mı hiç?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bosch WQG25100TR 10 kg Çamaşır Kurutma Makinesi
https://www.hepsiburada.com/bosch-wqg25100tr-10-kg-camasir-kurutma-makinesi-p-HBCV00006UYZJF?ftid=54puwxc6pd2rmoxp&magaza=KonseptEV&url_src=ios-product-detail
Arkadaslar bu urun hakkinda ki yorumunuz nedir?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba çok enterasan gelen yönlendirmeler oluyor, ortalama 10ar sayfa aralıklarla belli başlı modeller öneriliyor buda bilgi maksatlı giren kullanıcıların kafasını çok karıştırıyor,
örneğin bosch 24100 olan modeli daha çok tercih edilir gösterilirken 10 sayfa sonra arçelikten simensden vs vs gibi çaydırıcı fikirler atılıyor ortaya,
24100 modeli okadar güzel ifade edilmiştiki heveslendim bile basit bi cihaz hatta pahalı ürünlerdeki aynı sistem aynı özellik vsvs yazıyordu kullanıcı yorumlarıda oldukça olumluydu,
bosch un wqg241a0 modelinin yüzüne bile bakılmamış buhar özelliği çok basite indirgenmiş cihaz kötülenmiş önerilmemişti ama sonra nasıl olduysa bosch un wqb24100
bianda unutulmuş,
Neden böyleyiz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu tür aletlerde temel prensibim en ucuz fazla özelliği olmayan ama mesela kurutma için ısı pompası olan bir şey tercih etmek ve garantisini 7 seneye çıkartmaktır, Miele falan almadıktan sonra yok buharmış, yok bilmem neymiş, yok kondenseri kendi temizliyormuş falan bana uymaz, aslında neredeyse birbirinin aynı iki makinadan birine 2 kat fazla para vermek bana uymaz, ama herkesin tercihine de saygı duyarım, Mesela ben Altusun A+ ısı pompalı bir modelini kullanıyorum, o dönemde Arçeliğin aynı özelliklerdeki kurutmasından neredeyse 1/3 daha ucuzdu , o para farkının yarısını 7 yıl garanti uzatmaya verdim, hem cebimde para kaldı, hem de 7 yıllık garantili makina sahibi oldum.
-
Mesela o kadar yanlış yönlendirmeler yapılıyor ki self clean özelliği mutlak servis zorunluluu olan bir model değilmiş, cihazın özelliği zaten kendi temizliğini yapabiliyor olmasıymış,aksine ön tarafdan kendimizin temizliğini yaptığı modellerde ise arka tarafa ulaşılamayacagı için 1-2 sene de servis temizliği şart dedi servis çalışanı, self clean cihazı istersen 5 senede bir servis temizliği yaptırabilirsin dedi,
Tabi uzmanı değilim ama bayilerin bile yanlış yönlendirmeler yapabilecegine şahit oldum,
ve biz kullanıclar bu basit cihazları tercih etmekte kafamız karıştırılıyor karar veremiyoruz
Beyler çamaşır makinesi ve kurutma makinesi öneriniz var mı yada kaliteli markalarda bir kampanya var mı önereceğiniz
-
Kurutma makinasindaki fan ne zaman calisiyor bende vestel 12 kg var hic calistigini fatk etmedim.
Arkadaşlar herkese merhaba,
LG WashTower™ ile ilgili bilgisi veya deneyimi olan var mı acaba ? Önerir misiniz ? Teknolojisi oldukça etkileyici gözüküyor.
https://www.lg.com/tr/camasir-makinesi/kurutmali-camasir-makineleri/w4w8bvkkzhm/
-
Bana mantıklı gelmedi, hadi çamaşır makinası bozulunca kurutma zaten kullanılmaz ama kurutma bozuldu ve serviste tamir edilmesi gerekiyor diyelim, çamaşır makinanızda olmayacak, olası bir kart arızasında yine ikisi birden çalışmıyor olacak.
-
Servise götürüleceği zaman ayrılabiliyorlar diye biliyorum.
Evet internette okuduğum kadarıyla ayrılıyor cihazlar, teknolojisi beni çok cezbetti bol oyuncaklı açıkcası :)
-
Merhabalar.Siemens kurutma makinesi alıcaz arkadaşlar tavsiye modeliniz ne olur ? WQ44G2C1TR modelini almayı düşünüyoruz.bazı yerlerde kendini temizleme olayından kötü bahsetmişler.kararsız kaldık. WQ44G2C1TR modeline alternatif aramalımıyım yoksa alıp geçeyim mi.tavsiyerinizi bekliyorum teşekkürler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhabalar, eve kurutma makinesi almak istiyorum. Kış geldi çamaşırlar kurumuyor, çok da toz oluyor. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Bu modellere baktım ama bu daha iyidir dediğiniz varsa lütfen belirtin. Teşekkürler.
Arçelik 950 KWG Hibrit Kurutma Makinesi
Arçelik 1000 KMP HA Kurutma Makinesi
Beko KM 92 BMG Hibrit Kurutma Makinesi
Arkadaslar bu işi bilen üstatlardan yardımcı istiyorum. Evde 3 kedi var çamaşırlar makinesinden dahi aşırı tüylü çıkıyor 2 kedim de alerjik astım var bende testlerde sebebi olmayan alerji var. Bütçe 15 16 civarı oda içinde kullanacağım kıyafetler çoğunlukla pamuklu kafam çok karıştı öneriniz varsa çok çok mutlu olurum.
Profilo KM9610CTR bakabilirsiniz
Merhaba arkadaşlar, kurutma makinesi düşünüyorum son 40-50 sayfayı okudum ama kafamda netleşen bişey olmadı. 7 yıldır lg nin kurutmalı çamaşır makinesine sahibiz ama kurutma modunu 1-2 denemiştik memnun kalmayıp daha sonra hiç kullanmadık. Hem koku oluyor hemde 1-2 çamaşırı çok kötü yapmıştı.
Alacağım ürünü kendi makinenim üstüne koyacağım yer sorunu var. Burda marka farklılığı sorun olur mu. Alttaki yıkama makinesinden daha dar bir model alsam sorunsuz üstünde durur mu. Ayrı markalar olduğundan ara aparat bulabilir miyim veya kurulum yapan servislerde olur mı. Çamaşır makinem balkonda, balkon kapalı ama yine de kışın soğuk oluyor. Bu kurutma makinesini etkiler mi.
20-25 bin civarlarında bir makine tavsiyelerine açığım. Şimdiden teşekkürler
Baya niyetlendim hatta salı günü almaya gidecektim ama yılda 1 bakım gerektiğini gördüm hocam bakım gerekmeyen model var mı
-
Bosch WTX87K80TR kullanıyorum. Kurutma işlemi devam ederken belli bir süre sonra ekranda AIR hatası çıkıyor.. Bu hatayı daha önce gören ya da bu hata ile ilgili bilgi sahibi olan var mıdır ?
Not: Hatayı verdikten sonra makinanın kapağını açtığımda içeride nem olduğunu camın iç bölümünün nemli olduğunu görüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red Alert -- 27 Ekim 2024; 21:58:8 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X