< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Çamaşır Kurutma Makinası Kullananlar Buraya (768. sayfa)
-
-
Merhaba,
Bizim de bebeğimiz var ve bu kurutma işleri artık zorlaştığından ben de bir makine almak istiyorum. Bütün beyaz eşyalarımız Profilo. Bahsettiğiniz model tavsiye edilir mi genel olarak?
Bir de ben makineyi balkona koymak istiyorum. Bunların bir de gideri oluyo sanırım. O gideri de yerdeki gidere vermek de bir sakınca olur mu? Servis bu şekilde kurulum yapıyor mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atom-karınca -- 2 Ekim 2024; 14:27:36 > -
tamamdır hocam teşekkür ederim. Bakalım servisten ne cevap gelecek. Ben değiştirme taraftarıyım 17 yıllık makine ama dediğiniz gibi rakamlarla gelirse biraz daha uzatırız ömrünü. Çok teşekkür ederim
-
Kurutmanın giderini balkon giderine verebilirsiniz, kurutma gideri temiz su sayılır ancak size ve herkese tavsiyem kurutmayı gidere bağlatmamanız yönünde olur. Çamaşır makinesi deterjanla yıkanıyor ancak kurutmada böyle bir durum ya da imkan yok. Durduk yere giderdeki bakteri ve sporları makineye doldurmaya gerek yok. Lodos vs de şiddetli geri tepme olur, durduk yere makineyi kirletmeye kokutmaya gerek yok. Eğer herhangi bir engel durumu yok ise, direk çekmeceyle kullanın. Zaten yıkama başı 1-2lt su anca çıkar.
Onun haricinde çamaşır makinenizin üstüne kurulum yapacaksanız, ücretsiz garantili kurulum için BSH/Profilo tercih etmeniz gerek. Balkona koyacaksanız istediğiniz marka modeli alabilirsiniz.
Paylaştığım windsor rezistanslı model çok yakan klasik rezistanslı kurutma. Vestel grubu kullanmadım hiç, arkadaş sorduğu için gönderdim ancak fiyat olarak fena durmuyor. 10.3 lira yazıyordu bende. Yorumlara bakılırsa gayet iyi iş görüyor.
10 liraya satılan kurutma makşnesi ike 50 liraya satılan makine arasında kalite farkı illaki olur hocam, ancak gün sonunda ikiside çamaşırı kurutur. Bu makineler tüm dünyaya ihraç ediliyor, belli standartları karşılaması şart. Bütçenize göre tercih edebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onatba -- 2 Ekim 2024; 16:17:35 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Pompa fiyatları bkz. www.uygunparca.comArama Sonuçları - bosch kurutma pompahttps://www.uygunparca.com/index.php?filter_name=bosch+kurutma+pompa&route=product%2Fsearch&model=
Model no girerek uygun parçalara dair fikir sahibi olabilirsiniz. Muhtemelen parçacılardan kendiniz gidip alırsanız, fiyat daha da uyguna gelebilir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Balkondaki gideri biz hiç kullanmıyoruz ancak dediğiniz şekilde de kullanabiliriz. Çekmece olayı nasıl oluyor bilmiyorum makinanın içinde mi bu?
Balkonda olacağı için zaten her model olabilir demişssiniz ama Profilo KM961RCTR modeli fiyat/performans olarak görünüyor. Tavsiye eder misiniz bu modeli?
-
Profilo KM961RCTR 05 Kasım 2023' den beri neredeyse her gün evimde çalışıyor. Al, arkana yaslan ve keyfine bak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ue-Gazi -- 2 Ekim 2024; 16:39:16 > -
Hocam makinenin sol üst tarafında deterjan gözü gibi duran, çekince gelen bir su haznesi var. Yoğuşan su makine tabanından oraya pompalanır. Çekmece dediğimiz kısım o kısım. Hooverda mesela direk kapak önünde şeffaf haznede birikiyor su.
Profilo bkz.Murat ÇobanyoutubePROFİLO KURUTMA MAKİNESİ KULLANIMI TARİFİhttps://www.youtube.com/watch?feature=shared&v=xY1hmJzGpnY
Gidere direk vermeyip kenarından açıkta duracak şekilde, börtü böcek girmeyecek şekikde sarkıtabilirsiniz isterseniz, o zaman geri tepme olursa makine içine giderden ters tepen hava gitmez. Yani gider hortumunu gider deliğine sokmadan börtü böcek girmeyecek şekilde havada veya açıkta bırakmanızda sakınca yok, ancak kanalizasyona direk bağlatmayın.
Paylaştığınız makine iyidir hocam. Isı pompalı, az yakan tipte. Yanlız yukarıda anlattığım üzere, ısı pompalı modellerde kondenser yani suyu yoğuşturan parçası sabit. Yerinden çıkmıyor. Yukarıda paylaştığım aeg videosundaki çok yakan rezistanslı modeldeki gibi yerinden çekip çıkarıp yıkayamıyorsunuz. Zamanla kirlenirse servise verip temizletmeniz gerek. Rezistanslı modellerde kondenseri söküp yıkayabiliyorsunuz. Yukarıda paylaştığım kondenser videolarında gözüküyor.
Rezistanslı modeller, kullanıma bağlı olarak, kondenserde çekip çıkarılıp yıkanabildiği ve kondenser cebi silinebildiği için daha hijyenik kullanıma imkan tanıyor. O sebeple arkadaşa rezistanslı önerdim.
Bkz yoğuşturuculu(kondenserli) ve rezistanslı model bir makine:Emre A. BayaryoutubeKurutma Makinesinde Su Tankı Dolu Arızası Nasıl Giderilir?https://www.youtube.com/watch?feature=shared&v=SxiySMkbibI
Isı pompalı profilo kondenser temizliği bkz.Yasin Karadenizyoutube#PROFİLO#KM961RCTR#KURUTMA MAKİNESİ#CONDENSER#FİLTRE#TEMİZLİKhttps://www.youtube.com/watch?feature=shared&v=onjjmfRcENo
Isı pompalı vestel kondenser temizliği bkz.youtubeÇamaşır kurutma makinesi eşanşör temizliği nasıl yapılır? Isı pompa filtre temziliği| vestel km 9701https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=lbBa582JWR0
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onatba -- 2 Ekim 2024; 17:6:20 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Arkadaşlar evdeki tozdan bıktım şimdi yeni bebekte geldi kurutma makinası almak istiyorum 50bine kadar çıkabilirim nasıl ürün tercih etmeliyim hangi markayı almalıyım yardımcı olurmusunuz?
-
Merhaba arkadaslar uzunca bir suredir kurutma makinesi araştirmasindayim. Fiyat performans acisindan Samsung DV90BB5245AEAH cihaza takilmiş durumdayim. Bilgi sahibi arkadaşlarim bu cihaz hakkinda fikirlerini dinlemek isterim.
Teşekkurler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhabalar evimde siemens 8kg çamaşır makinesi mevcut. Kurutma makinesi düşünüyoruz aslında balkona koyacağız ama her ihtimale karşı gerektiğinde çamasır makinesinin üzerine koyabilmek için siemens bosch ya da profilo dusunuyorum. Öncelikle şunu sorayım 8kg makine üzerine 9kg kurutma makinesi konulabiliyor mu mesela aparatsız. Bir de 20 bin lira civarına bu üçlüden model tavsiye edebilir misiniz?
15-20 bin lira arası çamaşır makinesi ne önerirsiniz?
-
Yıllarca Bosch marka çamaşır ve kurutma makinesi kullandıktan sonra taşınırken eskilerini götürmek istemedim, daha uygun fiyatlı diye en üst seriden Arçelik aldım, çok pişmanım. Hadi çamaşır makinesi neyse de kurutma makinesi (Arçelik 900 KM) tam bir kabus oldu. Hiçbir programda çamaşırlarımız kuru çıkmıyor (9 kg makineye 5 kg bile atsak), ayrıca birçok çamaşırımız nem koktu. Hepsini çöpe atmak zorunda kaldık.
Arçelikleri spotçuya satıp gidip parayı basıp Miele alacağım.
-
Hocam 900km ısı pompalı. Önceki kullandığınız bosch makinenizin modeli neydi hocam? Isı pompalı mıydı rezistanslı mıydı?
Rezistanslıya alışıp sonrasında ısı pompalıya geçtiyseniz ondan sıkıntı yaşamış olabilirsiniz. BSH da klasik tip rezistanslı makine satışta kalmadı sanırım. Mielede de rezistanslı olmayabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onatba -- 15 Ekim 2024; 12:11:49 >
Çok ilginç, grubun en alt markası altus ısı pompalı kurutma makinasından bile oldukça memnunuz. Makina ile ilgili bir sorun olmasın, servis çağırdınız mı?
-
Simens WQ45B2AXTR modelinin kondensera ulaşmak için altındaki kapağın nasıl açıldığı ile ilgili bilgisi olan var mı?
-
Samsung çamaşır kurutma makineleri nasıl? Yeni çıkan 20 yıl motor garantili makineleri tavsiye edermisiniz
Hocam yukarıda arkadaş aynı makineden açıp paylaşmıştı, fotosu var. Kapağı dili gözüküyor, ordan bastırıp aşağı doğru komple kapağı açıyorsunuz, sonrasında içeride klasik kondeser kapağı var onu açıyorsunuz. Yeni serilerde bildiğim kadarıyla kapalı kondenser yok artık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onatba -- 16 Ekim 2024; 0:20:3 >
Merhaba doğru yere mi yazıyorum:)
LG RH80T2SP7RM ısı pompalı A++ tavsiye eder misiniz? Siyah olduğu için de tercih ediyorum.
https://www.epey.com/kurutma-makinesi/lg-rh80t2sp7rm-adspltk.html#fiyatlar
Çocuklar için kurtma makinası bakıyoruz içeri alınmış balkonda kullanılacak yer izmit.Bu ürün hakkında veya önereceğiniz başka bir ürün için de fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
trendyol.comBosch Wqg24100tr 9 Kg Isı Pompalı Çamaşır Kurutma Makinesi Fiyatı, Yorumları - Trendyolhttps://www.trendyol.com/bosch/wqg24100tr-9-kg-isi-pompali-camasir-kurutma-makinesi-p-239685274
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X