< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Çamaşır Kurutma Makinası Kullananlar Buraya (787. sayfa)

-
-
91ıc fotoğraflarına baktım bazıları galveniz,bazıları çelik gibi duruyor.MM deki galvanizdi mesela.101IC yorumlarda satıcı galvaniz demiş.Bazıları çelik,bazıları galveniz demek ki...
-
Hocam 10kg ve üstünde sanırım galvaniz yok. Geçende aynı tartışma oldu. Yorumlarda hiç galvaniz muhabbeti yok. Geçen bir arkadaş aldı, onada çelik geldi. Makine derinliğinden yola çıkarsak grundigtekiyle aynı kazan olma ihtimali yüksek. Benzer derinlik için açıkcası farklı kalıp basacaklarını pek sanmıyorum ama tabi detayli bilgim yok.
Grundiğin şekli şemali daha düzgün birde ekranı dokunmatik. Filtresi biraz daha farklı sanırım. Birde cam kapak metal menteşe diye yazmışlar. Sizin makine gelince artık bilgi verirseniz daha net bilgimiz olur.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba bu gün arçelik Müşteri hizmetleri ile görüştüm 9634 modelin kazaninin celik kapağın mika olduğunu söylediler hatta 92 modeli ve 9634 modelinin ne farkinin olduğunu sorduğumda 92 modelin galvaniz olduğunu 9634 modelinin daha güncel ve buhar özelliginin yanisira kendini temizleme özelliginin olduğunu söylediler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derrreci -- 10 Şubat 2025; 20:20:53 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kendini temizleme özelliği var da neden yazmamışlar acaba, ne katalog var ne bir video. Siteden de klavuzu bulana ödül. Özellikler de çıkmıyor sitede. Benim bildiğim arçelik grubunda kendini temizleme özelliği prototipten öteye gidemedi. Buhar özelliğini için tokaçlardan birine su koyuyorsunuz, o bir süre sonra dönerken dökülüp buhar oluyor. Ayrıca bir spreyleme sistemi yok diye biliyorum artık kullanan arkadaşların yorumlarına bakarız.
Ben eski model 3883kt nin süngerini aldım, 1-2 aydır süngerle kullanıyorum, arada fısfısla su tutuyorum. Kondenser tertemiz. Uyarsa filtre kutusunu alacağım direk.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onatba -- 10 Şubat 2025; 20:49:31 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar bu cihaz hakkında ne düşünüyorsunuz?
-
Çok baktım araştırdım.Fiziksel olarak incelediğimde vaz geçtim
Mesela,kapak menteşesi bile plastik.
Vestel alt Markası aldım 7 yıl garanti yaptırdım hemen hemen bu paralara geldi.kafam rahat
Valla benim fazla bilgim yok dün akşam grundig 9634 modelinin n11 media markt satıcısından siparişimi verdim artık bahtimiza ne çıkarsa yorumlarda Müşteri memnuniyeti iyi durumda gelsin bakacaz artik
Electrolux marka çamaşır makinesi sahibiyim. Üst üste koymak istediğim için yine Electrolux marka kurutma makinesi almak istiyorum. Mediamarkt'ta 2 model görünüyor. Bunlardan hangisini önerirsiniz? Aradaki 5.000TL farkı vermeye değer mi? Ya da bu modeller dışında önerdiğiniz başka Electrolux modeli var mı? Teşekkürler.
mediamarkt
ELECTROLUX EW8D394MT 800 Serisi UltraCare Steam A+++ Enerji Sistemi 9 kg Isı Pompalı Buharlı Inverter Kurutma Makinesi Beyaz Fiyat & Özellik | MediaMarkthttps://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_electrolux-ew8d394mt-800-serisi-ultracare-steam-a-enerji-sistemi-9-kg-isi-pompali-buharli-inverter-kurutma-makinesi-beyaz-1241158.htmlmediamarkt
ELECTROLUX Electrolux EW7D394UCT 700 Serisi DelicateCare A+++ Enerji Sınıfı 9 kg Inverter Wi-Fi Isı Pompalı Kurutma Makinesi Beyaz Fiyat & Özellik | MediaMarkthttps://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_electrolux-electrolux-ew7d394uct-700-serisi-delicatecare-a-enerji-sinifi-9-kg-inverter-wi-fi-isi-pompali-kurutma-makinesi-beyaz-1241159.html
-
Fiyatlar yine artmış bu modeller 30 un altındaydı Ocak ayında sanki. Buhar isteniyorsa pahalı model olacak
Bakmış olabilirsiniz ama link aşağıda fiyatına göre bakılırsa sıralama,
https://www.akakce.com/camasir-kurutma-makinesi/electrolux,1,2.html
-
Yorumunuz için teşekkür ederim. Evet, fiyatlar artmış sanırım. 32999 TL olan 25-26K idi diye hatırlıyorum ben de.
Bu arada, "buhar" özelliği kuru temizleme için mi lazım oluyor yalnızca? Ne gibi artıları oluyor?
-
Buhar özelliği sanki buharlı ütü yapmak yerine kırışıklıkları azaltmak için eklenmiş fakat zaten ütü kuruluğu seçildiğinde çamaşırlar sıcak ve nemli çıkıyor extra bir buhara gerek var mı 5000 TL ye değer mi deneyip görmek lazım
Bu işe yarıyormuş biraz lüks kaçıyor bize iyi olabilir mi olur
ElectroluxAuyoutube
It is often completely unnecessary to overload a washing machine by overfilling it, especially when the purpose is to give the clothes a quick refresh. By using vapour, you save on your water consumption, extend the life of your clothes and reduce the climate impact. A bonus is that steam treats wrinkles and creases so that you save time when ironing. Many of the Electrolux washers and dryers are equipped with a VapourRefresh program, which steams the clothes at the end of the washing program or when you wish.https://www.youtube.com/watch?v=NGYTaeeJ430
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mastor1 -- 11 Şubat 2025; 12:42:18 >
-
Hocam selamlar,
LG marka 10 kg lık çift ısı pompalı Wi-fi destekli anti alerjik özellikli kurutma makinesini öneririm sizlere. Fiyat ve model bilgisi için aşağıya link bırakıyorum.
Bilgi almak isterseniz PM den seve seve yardımcı olmak isterim.
lg tr
LG 10 Kg Kurutma Makinesi | DUAL Inverter Isı Pompalı Kurutucu | ThinQ (Wi-Fi) özellikli | Beyaz Renk - RH10V9AV2W | LG TRhttps://www.lg.com/tr/camasir-makinesi/kurutma-makineleri/rh10v9av2w -
Arkadaşlar aşağıdaki üç üründen hangisini tavsiye edersiniz?
Grundig GPDH 10854 10kg 18.500 tl
Profilo Km10610 10 kg 26.500 tl
Elektrolüx EW8H359ST 9 kg 27.000 tl
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorpit -- 13 Şubat 2025; 7:32:18 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bosch çamaşır makinesi kullanıyorum üstüne kurutma makinesi için yet ayarlayacağım. Merak ettiğim bosch kurutma makinesi dışında mantıklı mı yoksa üst üste aynı marka mı önerilir?
EW8H359ST ile EW7H389ST arasındaki farkı biliyor musunuz? Ben de EW7H389ST yi almayı düşünüyorum
Hiçbir bilgim yok kardeşim, burda bazı arkadaşlar konu hakkında daha bilgisi, ben de onlardan destek bekliyorum
Bosch WQB245A0TR alarak aranıza katıldım. Kurulum bugün yapıldı. Servisten ek garanti istedim ancak sistem kurutma makinalarına ek garanti vermiyor dedi. Servisin elindeki tabletten de çıkmadı ek garanti teklifi. Bosch kurutma makinası için yakın zamanda ek garanti alabilen oldu mu?
Tamamen kendi görüşüm ve davranış biçimimi yansıtan bir yorum yapacağım, Grundig fena bir makina değil, aradaki 8 bin TL lik farkın bir kısmını veya tamamını garanti uzatmaya verir 7 yıl kafam rahat olsun derdim ben. Olaya elektrik tüketimi açısından bakarsak da en yakın rakibi ile yıllık 80 KwH fark var, bunun şu anki elektrik fiyatı ile amortismanı 20 yıldan fazla sürer, zaten o zamana makina çoktan çöp olur. Yani lafın kısası Grundig i alır geçerdim, hiç biri üzerine ahım şahım fark koymuyor sonuçta, uzay teknolojisi de değil, bir kompresör, bir tambur ve bir motordan oluşan aletler bunlar.
-
Hayırlı olsun güle güle kullanın
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X