2 yıla yakındır Vestel kullanıyoruz çok memnunuz, 3 arkadaşım daha aldı, onlar da memnun. +4 yıl garanti uzatmıştık, güzel makine yapmış Vestel. |
Çamaşır Kurutma Makinası Kullananlar Buraya (788. sayfa)

-
-
çok teşekkür ederim ancak çamaşır makinem ile üst üste konumlandıracağımdan dolayı Electrolux markası dışında tercih yapmayı düşünmüyorum.
-
Garantisi bitmeye yakın ek garantiyi veriyor 1 yıl her defasında son aya yakın uzatabiliyorsun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bosch pek bozulmuyor hocam zaten. En fazla içi kirleniyor, oda garanti kapsamında değil. Klimadan pek farkı yok bunların.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kedimin tüyleri çok fazla dökülüyor. Çamaşır kurutma makinesini elbiselerin üstündeki tüylerden arınmak için kullanan var mı ? Varsa hangi marka kullanıyor memnun mu ?
-
Çelik kazan ve galvaniz kazan arasında dayanıklılık dışında fark var mı, bi videoda galvaniz çamaşırları yıpratır demiş bir satıcı, gerçeklik payı var mı.. Annem çok istiyor, Hoover almayı düşünüyorum,ama kazanı galvaniz, adım gibi biliyorum bi süre kullanıp vazgeçecek, o yüzden çok para vermek istemiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1 yıla yakındır Electrolux çamaşır kurutma makinesi kullanıyorum. Genel anlamda memnunum fakat kıyafetlerin küçülmesi gibi bir sorunum var.
Özellikle T-shirtlerde küçülme oluyor. Bahsettiğim küçülme problemini yaşayanlar var mı? Benzer sorunu yaşayıp bir çözümü olanlardan yazmalarını rica ederim.
-
Benim bildiğim kadarıyla bu kazanlar galvaniz değil çinko-aluminyum alaşımıydı, şimdi değiştiyse bilemiyorum.
Normalde galvaniz normal saç üzerine çinko kaplama demektir, çinko da normalde oksitlenip kararması lazım, otobanların yan tarafındaki bariyerler galvanizdir kısa sürede kararıyor. Çinko-Al kazanlar pırıl pırıl kalıyor kararma falan olmuyor.
Siemensin ilk çıkan Zn-Al kazan B sınıfı modelini 10 yıldan fazla kullandık hiçbir sorun olmadı, şimdi yazlığa götürdük 15 senelik oldu halen bir Tambur (kazan) sorunu yok.
inceleriz
AISI 430 Nedir? Kurutma Makinesi Tamburu Çelik Mi Alüminyum Mu?https://inceleriz.com/aisi-430-nedir-kurutma-makinesi-tamburu-celik-mi-aluminyum-mu/#close
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mastor1 -- 17 Şubat 2025; 15:35:51 >
-
www.n11.com
Bosch Serie 4 WQG25100TR 10 KG Isı Pompalı Kurutma Makinesi Fiyatları ve Özelliklerihttps://www.n11.com/urun/bosch-serie-4-wqg25100tr-10-kg-isi-pompali-kurutma-makinesi-58038534?magaza=mediamarkt
Arkadaşlar bu ürünü almaya niyetlendik, çokta bilgimiz yok makineler hakkında. Bu ürün alınır mı sizce bir sıkıntısı var mı acaba? Veyahutta benzer başka öneri gelir mi? Daha ucuzu da olur. İlla da çelik olsun kazanı istiyor annem.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
selamlar, bende 2 hafta önce samsungun bu modelinden aldım. ürün emsallerine göre oldukça sessiz çalışıyor. çok yorum okumadan aldım ama gayet memnunum bunca zamandır almadığımzıa pişmanız zamandan inanılmaz tasarruf ettiriyor.
trendyol.com
Samsung Dv90bb9445ghah, Kurutma Makinesi, 9 Kg Fiyatı, Yorumları - Trendyolhttps://www.trendyol.com/samsung/dv90bb9445ghah-kurutma-makinesi-9-kg-p-357703890?boutiqueId=61&merchantId=107180
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duggac -- 18 Şubat 2025; 12:36:42 > -
Hayırlı olsun hocam, güle güle kullanın. Ben de aynı modeli almayı düşünüyorum, çamaşır makinası farklı model olduğundan üstüne kurulum yapılmıyor diye biliyorum. Siz nasıl yaptınız kurulum işini?
-
Eşim 2 günde 3-4 kere kullandı,memnun :) Hele bu kış aylarında çamaşırı,kurutma makinasında kurutma büyük kolaylıkmış :)
Makinayı 10kgluk grundig çamaşır makinasının üstüne kurdurduk.Servis birleştirme aparatını ücretsiz şekilde montajını yaptı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KISKANIYORLAR -- 19 Şubat 2025; 23:9:37 > -
Merhabalar, ben de yeni yeni niyetlendim bu makineye ancak her yerde olduğu gibi 13k dan 100k ya kadar bir ürün gamı var. Temel olarak nelere dikkat etmeliyim araştırırken?
-Örneğin ısı pompasını gördüm, sanırım yeni olanlarda ısı pompası var bu olmazsa olmazlardan mıdır?
-Şu an arçelik çamaşır makinem var garantili, üstüne kurutma koymak için ücretsiz montaj olması ve garantiden çıkmaması için yine arçelik mi almalıyım.
-Bir de çamaşır makinasının üstünde musluk var bu da üstüne kurutma makinası gelmesini engeller diye düşünüyorum, bununla ilgili servisler çözüm üretiyor mu yoksa haricen su tesisatçısı çağırıp yerini değiştirmem mi gerekiyor?
Teşekkürler.
-
ben üst üste kullanmıyorum farklı alanda kurulum yaptırdım.
-
Isı pompalı kurutmalar daha ekonomik ve daha verimli. Eski usül kullanılan Yoğuşmalı modeller B veya C sınıfı olur çok elektrik yakar. Hala yoğuşmalı üreten 1 2 marka daha var. Yoğuşmalılar yıllık 327kwh harcıyorsa ısı pompalılar A++ olup yıllık 217kwh gibi bir enerji harcar. Kısacası ısı pompalılar her açıdan daha iyi.
Alacağınız markaya göre değişiklik gösterir kimi marka ücretsiz montaj yapar kimisi yapmaz. Çamaşır makineside garantiden çıkmaz. (Kurutma makineniz düzgün montaj edilip makinenize hasar vermediği sürece veya üretim hatası / montaj hatasına bağlı çamaşır makinesinin üstüne su akıtma sorunu olmadığı sürece garantiden çıkmaz.) ( Bu unsurlar yoksa makine kurutma makinesinden bağımsız bir sorun çıkardığında bazı markalar mırın kırın yapar ama iş hakem heyetine gelince yapmak zorunda kalırlar)
Çamaşır makinenizi biraz öne çekerseniz musluk sorun olmaz. Yada musluk çamaşır makinesinin boyuyla aynı yerdeyse sorun yaratmaz. Eğer kurutma oraya değer sığmaz derseniz servis buna çözüm üretmez yere kurmayı teklif eder. Kabul etmezseniz montajı gerçekleştirmez.
Birde dikkat etmeniz gereken unsur çift yönlü kurutma yapan markaları tercih edin. Tek yönlü kurutma yapan makinelerde çok kırışık çıkarma yada çarşaf gibi büyük eşyaların birbirine dolanması gibi şikayetler oluşabiliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arda92_ -- 21 Şubat 2025; 0:52:22 >
-
Merhaba mümkün oldukça çift yönlü kurutma yapan markaları tercih edin. Tek yönlü kurutma yapan modellerde kırışık çıkarma veya uzun eşyaların birbirine dolanması sorunu olabiliyor. Ve Bosch gurubunda sadece en üst model çift yön yapıyor. Gösterdiğiniz model tek yön.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arda92_ -- 21 Şubat 2025; 0:55:31 >
Makinenizde bulunan hassas veya düşük ısı tuşunu kullanın. Veya kurutma seviyesini düşürmeyi deneyin. Birde attığınız kıyafetlerin kurutma makinesinde kurutulmaya uygun olup olmadığını etiketten kontrol ediniz.
quote:
Orijinalden alıntı: warcerKedimin tüyleri çok fazla dökülüyor. Çamaşır kurutma makinesini elbiselerin üstündeki tüylerden arınmak için kullanan var mı ? Varsa hangi marka kullanıyor memnun mu ?
Bütün kurutmalar kıl tüy toz toplayabiliyor. Bizim evimizde 5 adet kedi var. Kurutma geldi geleli kıyafetlerdeki kıl oranı ciddi oranda düştü.
Teşekkür ederim yanıtınız için, önerebileceğiniz bir model veya modeller var mıdır acaba 30kyı geçmeyecek şekilde. Daha ucuz da olur. Annem kendisi gidip bakıyor o da çok anlamıyor bende vakit bulamıyorum araştırmaya pek, almışken iyi birşey almak istiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: teliganli61Teşekkür ederim yanıtınız için, önerebileceğiniz bir model veya modeller var mıdır acaba 30kyı geçmeyecek şekilde. Daha ucuz da olur. Annem kendisi gidip bakıyor o da çok anlamıyor bende vakit bulamıyorum araştırmaya pek, almışken iyi birşey almak istiyorum.
Hangi şehirde yaşıyorsunuz? Servis ağı yoğunluğuna göre markaya yönlendiriyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X