Şimdi Ara

Çamaşır Kurutma Makinası Kullananlar Buraya (785. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15.897
Cevap
486
Favori
2.802.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 783784785786787
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://www.electrolux.com.tr/laundry/laundry/dryers/heat-pump-dryer/ew9hs289st/,

alınabilecek en sağlam sorunsuz memnuniyeti fazla ürün .

ben aldım memnunum.

• dostlar 20-35 bin bandında alınabilicek en iyi kurutma cihazı hangisidir? Electrolux EW7H458ST PerfectCare 700  ve bir kaç ürün arasında kaldım. Fiyat skalası biraz açık oldu ama kafam allak bullak olduğundan dolayı net bir rakamda belirleyemiyorum.

• Arkadaşlar evdeki çamaşır makinesi profilo. Üst ölçüsü 60 cm (yukarıdan aşağı), soldan sağa ise 57 cm. Samsung un kurutma makinesini almak istiyorum. Onun ölçüsü 60x60 cm miş. Aparat vs muhabbeti var. Benim çamaşır makinesi üzerine kurabilir miyiz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siz bilgili abilere benziyorsunuz
    Ekonomik tercih olarak hangisi
    Regal KM 9212
    Electrolux EW7H458ST
    arasında 4 bin TL gibi fark oluyor.

Özellikle klimada servis çok önemli malum, bulunduğum yerde Vestel servisleri 4 yıldız üzeri Electrolux ise 3 yıldız civarı.

• digichaos kullanıcısına yanıt
    Hocam makineden memnun musunuz? Birde nereden aldınız fiyat baya uygunmuş.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • cimbomly kullanıcısına yanıt

Hocam merhaba, 81 Ic modeli ile ilgileniyorum bende. Nasıl memnun musunuz?

• HanDar05 kullanıcısına yanıt

Fikir sahibi olacak kadar kullanmadık henüz. Hiç çalışırken görmedim. Bizimkiler gürültülü çalıştığını söylüyor. Normal mi değilmi bilmiyorm

• cimbomly kullanıcısına yanıt

Kurutma makinaları çamaşır makinaları gibi değil, hem motorları hem kompresörleri gürültülü, . Ha pahalı modellerde inverter motor oluyor onların gürültüsü daha az.

• Kurutmada vestel derim. yıllardır çalışıyor. mükemmel.

• İyi günler. Çamaşır kurutma makinesi almak istiyorum ama araştırıp öğrendikçe kafam karıştı. Kendini temizleyen kondenser, iron assist falan bayağı fonksiyon ve bakım durumu oluyormuş. Enerji tüketimine de önem veriyorum ve iki model arasında kaldım. Arada fiyat farkı var evet ama 40 bin lira üstüne çıkmayı pek düşünmüyorum. Siz bu iki modelden hangisini önerirsiniz veya önereceğiniz başka model var mı?

https://www.akakce.com/camasir-kurutma-makinesi/en-ucuz-samsung-dv90bb5245aeah-9-kg-fiyati,2104777914.html

• Arkadasalr grundig gdh 92 aldim. 83 olanlarinda bu gri yerde ayri bir filtre daha var. Ancak bu makinede bjrada filtre yok. Her yikamadan sonra toz yapiyor, kokuda yapmaya basladi. Sebep ne olabilir veya buraya filtre takabilirmiyim butun toz makineye gidiyor

Çamaşır Kurutma Makinası Kullananlar Buraya

• jacki J kullanıcısına yanıt

2021 yılında gdh 92 aldım ben bu bahsettiğiniz yerde de filtre var. yeni modellerde olmaması ilginç bu ne saçmalıkmış. hatta yedeği bile gelmişti sünger filtrenin.

çok basit bir parça, alıp oraya koyabilirsiniz. ya da kestirip uygun süngeri

• emreakarcay E kullanıcısına yanıt

inanılmaz...

eğer ki vakkodan, gucci'den vs giyinmiyorsanız sorması ayıp 40 bin tl'lik kurutma makinesini ne yapacaksınız zaten?

çok pahalı kıyafetleriniz yoksa kurutma makinesinde bir tek gürültülü-gürültüsüz vs olaylarına bakmanız lazım.

15 binlik bir makine işinizi görecektir, marka model önemsiz.

Zara'dan, Mavi'den vs giyinip pahalı pahalı kurutma makinelerini araştıranları gülerek izliyorum :) (lafım size değil)

• Arkadaşlar aşağıdaki makineyi kullanan var mı? Servis ve bakım ihtiyacı nasıl acaba? Kondenser önü korumalar güzel, enerji tüketimi düşük, diğer makinelere göre oldukça sessiz (kâğıt üzerinde öyle), Kore üretimi vs. ancak kullanıcı yorumları çok az.

Çamaşır Kurutma Makinası Kullananlar Burayalg tr
    LG 10 Kg Kurutma Makinesi | DUAL Inverter Isı Pompalı Kurutucu | ThinQ (Wi-Fi) özellikli | Beyaz Renk - RH10V9AV2W | LG TR
    https://www.lg.com/tr/camasir-makinesi/kurutma-makineleri/rh10v9av2w
  • Fırın gibi basit bir alet değil, eşanjör temizliği ıvır zıvırı çok, ben makineyi aldıktan sonra eşanjörle falan pek uğraşmak istemiyorum yani başka bir deyişle makinenin peşinden koşturmak istemiyorum :) Yoksa 15 binlik makine de gayet iş görür dediğiniz gibi.

• lithium81_2024 L kullanıcısına yanıt

Bu makineyi siz attıktan sonra inceledim bayağı. Benim de çok hoşuma gitti. Ama pek yorum yok ve trendyol'da birisi kapak toz topluyor demiş. Fotoğrafı da var hatta yorumun. O kafamı kurcaladı.

Şimdi konuda aratınca bir arkadaş şöyle bir mesaj yazmış bu başlığa:

Hocam lg de kondenser önü komple kapalı. Sökmek için komple makineyi dağıtıyorsunuz bkz.

Bu fiyat seviyesinde bosch/siemens autoclean özelliği olan model + ekstra standart üst filtre tercih etmek daha makul. Autoclean modellerde condensere erişim var.

Selfclean condenser solüsyonuyla kendi temizliğini düzenli yapmanızı öneririm.

Çamaşır Kurutma Makinası Kullananlar BurayaMr Washy Washyyoutube
    Fix LG Heat Pump Clothes Dryer Repair Not Drying properly. A repair video on how to sort drying issues on LG heat pump tumble clothes dryer. Follow along in this extensive repair as i show you how to fix your dryer. You will need a star screwdriver, old toothbrush, 13mm socket and flat screwdriver.
    https://www.youtube.com/watch?feature=shared&v=okjSn_aXxf8

Böyle ulaşılmaz bir kondenser var ve bu kondenserin illaki belli bir zamandan sonra temizlenmesi gerekecek. Kendi kendini temizleme özelliği var ama illaki zamanla balçık toplayacak. O yüzden bu makineden koşarak uzaklaşıyorum  Çamaşır Kurutma Makinası Kullananlar Buraya 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreakarcay -- 29 Ocak 2025; 23:11:40 >

• emreakarcay E kullanıcısına yanıt

Bugün Arçelik, Bosch, Siemens, LG mağazalarını gezdim. BSH grubu autoclean modellerin de servis temizliğine ihtiyacı olduğunu söyledi satış temsilcisi. 10 yıkamada bir yapılacak basit bir işlemi yapmamak için ödenecek fiyat farkı mantıksız geldi. Autoclean özelliği olmayanı alıp geçerim, BSH alacaksam. LG’de ise enerji tüketiminin düşüklüğü, ses seviyesi, fiyata dahil olan ayakkabı/mont kurutma aparatı, yoğuşma veriminin A sınıfı olması gibi özellikler cezbetti. Valla karar vermek çok zor. Altus alıp geçmek mi mantıklı, yoksa daha yüksek fiyatlara çıkıp, daha performanslı, daha düşük enerji tüketimli, daha sessiz, Avrupa üretimi vs. gibi opsiyonları mı satın almak lazım bilemedim.

Evet kendini temizleyenler de bir zaman sonra kirleniyor ama yine de attığım videoya bakarsanız LG'de oraya ulaşmanın ne kadar zor olduğunu görürsünüz. Bütün makine sökülüyor. Çoğu makinede ise kendimiz dikkatli bir şekilde açıp temizleyebiliyoruz. Benim gönlüm Bosch'tan yana şu an

• Diğer makinelerde kendimiz makineyi açarak servisin yapacağı temizliği pas geçebiliyorsak ne ala ama zaten servise gidecekse, LG de gidecek. Bu işlemleri servis yapmış olur. Zaten videoda adam 3-4 yılda bir gibi birşey söyledi. (Şu servisin yapacağı temizlik de önemli bir kriter. Mesela kaç yıkama sonrasında servis temizliği ihtiyacı olacağı ve bunun bedeli markadan markaya çok değişiyor mu? Açıkçası hem pahalı, hem kullanım maliyeti yüksek bir cihaz almak çok canımı sıkar.)

Bu arada BSH grubu tercih edecekseniz satış temsilcisi Siemens WQ51G200TR modelini çok tavsiye etti.

Valla kullanma kılavuzunda temizleyin yazıyor otomatik temizleme olmayanlarda, o yüzden en azından belli periyotlarda kendimiz de elimizden geldiğince temizleriz ama bir noktadan sonra tabii ki servis bakımı gerekecek. Sonuçta bu cihazlar bir nevi klima :)

Siemens'in o modeli forumda da çok övülmüş, performansından yana hiçbir sorun görünmüyor ama çamaşır makinem Bosch, şu an ev küçük olduğu için kurutma makinesini başka odaya kurduracağım ama ileride aparatla taktırırım uyumlu olur belki dedim. Ama aradaki fiyat farkı beni zorlayacak çünkü almam gereken başka şeyler de var :) O yüzden yüksek ihtimalle Siemens veya Samsung arasından seçim yapacağım

• 
Sayfa: önceki 783784785786787
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.