Şimdi Ara

Çamaşır Kurutma Makinası Kullananlar Buraya (785. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
15.689
Cevap
476
Favori
2.782.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 781782783784785
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar Evde tek başıma yaşıyorum bir de güzel kedim var. Maalesef çok tüy döktüğü için kurutma makinesi almak istiyorum. Çamaşır makinam hotpoint ariston çok memnunum. Bana fiyat performans beni üzmeyecek fiyatı çok pahalı olmayan (sadece tüy için) kurutma makinesi önerir misiniz?

• https://www.electrolux.com.tr/laundry/laundry/dryers/heat-pump-dryer/ew9hs289st/,

alınabilecek en sağlam sorunsuz memnuniyeti fazla ürün .

ben aldım memnunum.

• dostlar 20-35 bin bandında alınabilicek en iyi kurutma cihazı hangisidir? Electrolux EW7H458ST PerfectCare 700  ve bir kaç ürün arasında kaldım. Fiyat skalası biraz açık oldu ama kafam allak bullak olduğundan dolayı net bir rakamda belirleyemiyorum.

• Arkadaşlar evdeki çamaşır makinesi profilo. Üst ölçüsü 60 cm (yukarıdan aşağı), soldan sağa ise 57 cm. Samsung un kurutma makinesini almak istiyorum. Onun ölçüsü 60x60 cm miş. Aparat vs muhabbeti var. Benim çamaşır makinesi üzerine kurabilir miyiz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siz bilgili abilere benziyorsunuz
    Ekonomik tercih olarak hangisi
    Regal KM 9212
    Electrolux EW7H458ST
    arasında 4 bin TL gibi fark oluyor.

Özellikle klimada servis çok önemli malum, bulunduğum yerde Vestel servisleri 4 yıldız üzeri Electrolux ise 3 yıldız civarı.

• digichaos kullanıcısına yanıt
    Hocam makineden memnun musunuz? Birde nereden aldınız fiyat baya uygunmuş.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • cimbomly kullanıcısına yanıt

Hocam merhaba, 81 Ic modeli ile ilgileniyorum bende. Nasıl memnun musunuz?

• HanDar05 kullanıcısına yanıt

Fikir sahibi olacak kadar kullanmadık henüz. Hiç çalışırken görmedim. Bizimkiler gürültülü çalıştığını söylüyor. Normal mi değilmi bilmiyorm

• cimbomly kullanıcısına yanıt

Kurutma makinaları çamaşır makinaları gibi değil, hem motorları hem kompresörleri gürültülü, . Ha pahalı modellerde inverter motor oluyor onların gürültüsü daha az.

• 
Sayfa: önceki 781782783784785
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.