Şimdi Ara

Çamaşır mak. kirli su hortumunu duşakabin tahliyesine bağlamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

malesef yeni aldığım çamaşır + kurutma makinesine banyodaki orjinal yeri uygun olmadığı için makineleri duşakabine yakın bir yere kurmak zorunda kalacağım. Kuracağım yeni alan eskisine uzak olduğu için çamaşır ve kurutma makinesinin kirli su tahliye hortumlarını duşakabinin alt kısmındaki görünmeyen alana bağlamak istiyorum.

resimdeki tahliye hortum bağlantısını çatal yapabileceğim ve oraya da amaşır + kurutma hortumunu sokabileceğim bir tesisat malzemesi var mı?

** dairenin direkt giderine verebilsem aslında hiç uğraşmamış olacağım ama zeminle mesafesi o kadar dar ki kolumu oraya kadar uzatamıyorum.

Çamaşır mak. kirli su hortumunu duşakabin tahliyesine bağlamak

• Merhaba çözüm sağlayabildiriniz mi. Aynı sorunla karşı karşıyayım. Duşa kabimin yanına koyacağım bende su tesisatıda yok duşa bakinden almayı planlıyorum

• yatay zeminde suyu tahliye edeceğin için, suyu tahliye ederken sızdırmamalı. ihtiyacın olan şu tarz bir tahliye sistemi. çevredeki nalburlara sorabilirsin. olmadı ismini öğrenip internetten sipariş de geçebilirsin

aliexpress.
    Çamaşır makinesi çıkış hortumu adaptörü giriş boru konnektörü havza tahliye t boru Splitter bağlayıcı drenaj hortum kaplini - AliExpress
    https://tr.aliexpress.com/item/1005003731026688.html

bir diğer konu, duşakabinin vidalardan söküp, yerden yükseltip, tam o gider çıkışına da bağlantı kurabilirsin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.