Şimdi Ara

Bulaşık Makinesi Gider Hortumu Delik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
67.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kolay gelsin, samsung bayilerinden birinden bulaşık makinesi aldık, makinenin gider hortumu delik çıktı, nalburdan hortum aldım ama makinenin üstündekini çıkaramıyorum, inanılmaz sıkı bağlı.

Ben nasıl onu çıkarıp elimndekini takacağım bilen var mı?

• servisi çağırın garantiden yapsınlar hiç uğraşmayın illa siz değiştirecekseniz kırık yerin hemen üstünden ilk sağlam yerden kesip aldığınız yeni hortumun lastikli yerinden içine sokacaksınız
     Bulaşık Makinesi Gider Hortumu Delik
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

Arkadaşlar kolay gelsin, samsung bayilerinden birinden bulaşık makinesi aldık, makinenin gider hortumu delik çıktı, nalburdan hortum aldım ama makinenin üstündekini çıkaramıyorum, inanılmaz sıkı bağlı.

Ben nasıl onu çıkarıp elimndekini takacağım bilen var mı?

Servisi cagirin kurcalamayon siz garantiden çikar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atl@s kullanıcısına yanıt
    yardım mesajınız için sağolun.

makine alındığından beri yıkamadan sonra su sızıyordu, biz de en sonunda servisi çağırdık.

Adam geldi, hortumda deliği tespit etti. Yanında zaten hortum felan yok, gitti bant attı. Ben dedim bu tutar mı? teknisyen tutar dedi. Kendi içimden düşünmüştüm bu tırtıklı kablo, bant bunu nah tutar diye.

Zaten akşama yine sızıntı yaptı. Düz yüzeyli bir hortum olsaydı neyse belki kısa vadede idare ederdi.

Servis hortum değişimi kolay deyince ben de o esnada siz hortumu dükkana bırakın dedim onlar da bana gitmişler 1,5 metre 3. kalite kısa bir hortum bırakmışlar, dükkanlarına gidip aldıktan sonra

dönüşte yolun yarısında farkına vardım.

Baktım bu iş böyle olmayacak gıcık oldum bir kere, ertesi gün gittim nalburdan kendi hortumumu kendim aldım. Hortum hem 2.5 metre hem gayet kaliteli bir hortum.

Montaja geçtim, Makineyi evirip çeviriyorum hortumu çekiyorum yani hortumu takmak bir kere tadilat işleri bilmeyen, daha önce hiç tornavida pense vs tutmamış adam için imkansız.

Servisi aradım adam dedi altında tırnaklı kapak var onu aç...

Ben makineyi yan yatırdım, kapağı açtım sonra yan kapağın da vidalarını söktüm. 2 saat uğraştım, dibinde zaten kelepçe varmış, o bildiğiniz kelepçeden değil penseyle sıkılanlardan.

gittim nalburdan kelepçe aldım hortumu yerine binbir güçlükle oturtarak işi bitirdim.

Benim aklıma takılan şey şu...

adam hortum takması çok kolay diyor sanki 1 dakikalık iş ama bu işin bir metodolojisi var, iki kabloyu birbirine geçirmekten çok daha öte bir durum. Benim makinenin hortumu zaten dibinde bir yerden kaçırıyor.

Makinayı boşalt, yan yatır içindeki sular hala dökülüyor,

altından, yanından kapağı çıkar, kiminin vidasını sök, öyle tutsan sökülmez, şöyle tutmazsan kapak çıkmaz vs.

cihazı açarsın içinde sıkma kelepçe var onu çıkardığın zaman nalburdan yenisi lazım

hortumu yuvaya oturtmak bir dert, Hortumun sabitlendiği plastik aksesuarı çıkarmak bir dert.

ben zaten düzgüm olmasını takmasaydım hortumu dibinden ek yapar aralarına silikon sıkar taş gibi bağlardım fakat eklerden nefret eden biriyim.

30 yaşıma geldim, bir dünya hile hurda üçkağıt, ihmal, suistimal gördüm, tongaya çok zor düşerim fakat hala listeye ekleyeceğim hayat dersleri var.

Servisçi deseydi abi biraz uğraştırır, sen en iyisi vereceğim hortumu ek yap ben zaten sıfır alınmış garantili malı düzeltçem diye zahmete girmezdim.

Servisçi adam bana diyor ki onu takmak çok kolay, dükkana gidip başkasına soruyorum, bağlantı yerini gösterip aha şurdan tornavidayla takılıyor diyen bile vardı.

Ben kimseye servisçilere inanmalarını tavsiye etmiyorum kimse garanti kapsamında ürünü ellemesin. bırakın size sorunlu malı satanlar uğraşsın. Şerefisizler yaa.

Adamı arıyorum bana anlatmıştım diyor, Ne anlattın lan sadece çok kolay dedin, ben senin televizyonun bozulsa sana çok kolay desem tamir etme metodunu anlatmış mı oluyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 7 Mart 2014; 16:17:25 >

• hocam siz işin zor kısmından yapmışsınız adamlar dışardaki hortumu kesip öbür hortumun içine sokup ek yapıcaklardı o da 1 dk yı geçmiyor dedikleri gibi ama sizinki daha temiz olmuş diyebilirim
  • makine daha sonra yine su sızdırdı, ısrar ettik aldılar götürdüler. İçinde bir parçada kırık yada delik varmış raflarından birini de sıfırı ile değiştirdiler, sürekli düşüyordu.

Amma da çektik he, 2 - 3 haftadır rahatız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

makine daha sonra yine su sızdırdı, ısrar ettik aldılar götürdüler. İçinde bir parçada kırık yada delik varmış raflarından birini de sıfırı ile değiştirdiler, sürekli düşüyordu.

Amma da çektik he, 2 - 3 haftadır rahatız.

Yeni makineye tamir bence kabule edilmemeliydi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Orjinal parçasını sökmüş yerine en fazla 1 sene gidecek bir parça takmışlardır kesin :) yeni bir makine asla tamire verilmez :))))))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41A94D448 -- 14 Nisan 2014; 23:36:21 >
  • Güney Kore malı alanların tipik pişmanlığı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.