Şimdi Ara

Çamaşır Makinesi alacağım arada kaldım Yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• LG ve Samsung ikiside kalitelidir. Ama almadan önce tavsiyem Kore malı olanları almanız. Çin malı olanlar kalitesiz. Bildiğim kadarıyla 8kg ve üstü modeller Korede üretilenler, bu iki firma içinde geçerli. Anlayacağınız 8kg ve üstüne bakmanız gerek. 7kg 1000devir CM1001CTR (750TL) yada 7kg 1200devir CM1201CTR(900TL) Profilo öneririm. Bosch ve Siemensle aynı fabrikada üretilir ve sadece kumanda panelinde Profilo yazar. Kalitesi Bosch ve Siemensle aynıdır hatta servisleride.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhan s40

LG ve Samsung ikiside kalitelidir. Ama almadan önce tavsiyem Kore malı olanları almanız. Çin malı olanlar kalitesiz. Bildiğim kadarıyla 8kg ve üstü modeller Korede üretilenler, bu iki firma içinde geçerli. Anlayacağınız 8kg ve üstüne bakmanız gerek. 7kg 1000devir CM1001CTR (750TL) yada 7kg 1200devir CM1201CTR(900TL) Profilo öneririm. Bosch ve Siemensle aynı fabrikada üretilir ve sadece kumanda panelinde Profilo yazar. Kalitesi Bosch ve Siemensle aynıdır hatta servisleride.

Çok teşekkür ederim ilginize Profilo 7kg 1000devir CM1001CTR araştırması yapıyorum. Büyük ihtimal bunu alacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tiesto06 -- 15 Nisan 2011; 13:17:23 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.