Şimdi Ara

Çamaşır makinesi Deterjan Gözü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
54.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar rum malı bi çamaşır makinesi geldi.Fakat pek kullanmayı bilmiyorum.Deterjan bölümünde bir büyük bi küçük(büyük gözün içinde 1 küçükte 2 yazıyor) bir de yumuşatıcı bölümü var.Ön yıkamasız programda deterjanı hangisine koymam gerekir.yardımcı olursanız çok sevinirim.Bugün çamaşır yıkamam gerekiyor.

• yok mu bilenn?
  • Muhtemelen büyük olan gözdür.Ancak burada bir çelişki var,genelde 2 numara ana yıkama gözüdür.

Ben size şudur demekten ziyade pratik bir yol önereceğim

Makineye deterjan doldurmayın ve ön yıkamasız programa alıp çalıştırın.Bu esnada deterjan gözü hafif aralık olsun(sonuna kadar açmayın)Makine çalıştığında hangi göze su doluyorsa o göz ana yıkama gözüdür.Makineyi kapatın ve o göze deterjan doldurun.Tekrar çalıştırın,bundan sonra da o gözü kullanırsınız.
  • eyvallah hocam çok sağolun.
  • ön yıkama gözünde 1 ana yıkamada 11 (2) ifadesi vardır sadece 2 yazana en fazla 1 su bardagı veya azı deterjan yeterli olur yumusatıcıda cızgıyı gecmemeli ve sulandırılmalı
  • Peki arkadaşlar, çamaşır bittikten sonra yumuşatıcı gözünde yumuşatıcı kalmasının sebebi ne? Normal seviyede koyunca bile kalıyor yine de..
  • Yumuşatıcının koyu olması,hazne deliklerinin tıkalı olması bu duruma yok açar.Çekmeceyi iyice yıkayın,ayrıca hazne deliklerini kulak temizleme çubuğu ile temizleyin.Yumuşatıcı çok koyuysa su ile inceltin.Bazen çok az yumuşatıcı kalması normaldir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: JoKeYANKARA

Arkadaşlar rum malı bi çamaşır makinesi geldi.Fakat pek kullanmayı bilmiyorum.Deterjan bölümünde bir büyük bi küçük(büyük gözün içinde 1 küçükte 2 yazıyor) bir de yumuşatıcı bölümü var.Ön yıkamasız programda deterjanı hangisine koymam gerekir.yardımcı olursanız çok sevinirim.Bugün çamaşır yıkamam gerekiyor.

Cihazın nasıl kullanıldığını da tam olarak bilmiyorsanız ön panelin resmini çekip buraya koyun,eğer üzerinde Rumca yazı dışında semboller de varsa açıklama yapabilirim

• quote:

Orjinalden alıntı: candogan62

Yumuşatıcının koyu olması,hazne deliklerinin tıkalı olması bu duruma yok açar.Çekmeceyi iyice yıkayın,ayrıca hazne deliklerini kulak temizleme çubuğu ile temizleyin.Yumuşatıcı çok koyuysa su ile inceltin.Bazen çok az yumuşatıcı kalması normaldir.

Deneme yapıcam..Sağoalsın dostum.
  • güzel bi konuya parmak atmışsızn eyvllh
  • Burada yazmaya çalıştık : Çamaşır Makinesine Ne Kadar Deterjan Konulur
    Reklamlarda gösterildiği gibi çok fazla böyle bolca deterjan koymak iyi değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selmand. -- 4 Temmuz 2013; 14:18:15 >
  • yardımcı olanlara teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.