İki model/marka arasında kararsız kaldım. Yardımcı olabilecek üstatlardan tavsiye alabilir miyim lütfen? Bu fiyat bandında başka öneri de olabilir. https://www.n11.com/urun/lg-f4y7eywyw-11-kg-1400-devir-camasir-makinesi-46049294?magaza=galailetisim |
Çamaşır makinesi LG mi Electrolux mu?
-
-
Tabiki LG
-
Electrolux almada ne alırsan al . evine sokma sakın herhangi bir arızada ananı ağlatırlar
-
ya bende tam electrolux alma arefesindeydim. çok problemli mi hocam. internette yorumlarda hep güzel yazmışlar.
-
Ben Electrolux almanızı öneririm. LG de iyi fakat bazen sıkarken kazan şiddetli bir şekilde kasaya çarpıyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: yemre2000ya bende tam electrolux alma arefesindeydim. çok problemli mi hocam. internette yorumlarda hep güzel yazmışlar.
yemre bak bende aynı hatayı yaptım . ürünleri güzel ama elbet servise işin düşecek okadar fahiş fiyatlarla karşılaşaksınki aklını alıcaklar senin . birde öyle hemen yaptıramazsın stoklarında hiçbir zaman yedek parça bulundurmaz isterse buzdolabın bozulsun 1 ay parça beklettirirler sana
mesela çamaşır makinemin körüğü değişmesi lazımdı tam 1560 tl ödedim yıl 2018 , lastik parçası nasıl bukadar pahalı olabilir dedim başka markaların son model lastik körüklerinin fiyatına bakdım arçeliğinki 150 tl idi , bosh markanınki 350 tl idi burdan hesap et elektrolüx ün ne olduğumu. buna benzer 10 larca başıma gelen olay var bu markadan uzak durun
Benzer içerikler
- çamaşır makinesinden yanık kokusu gelmesi
- 9 kg ile 10 kg arasındaki fark
- farklı marka çamaşır ve kurutma makinesi üst üste konur mu
- tambur temizlemede deterjan konulur mu
- arçelik çamaşır makinesi çalışırken duruyor
- roborock qrevo curv fiyatı
- en iyi çamaşır makinesi
- en iyi beyaz eşya markası
- en iyi kurutma makinesi
- en iyi bulaşık makinesi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X