Şimdi Ara

Çamaşır makinesi motorundan elektrikli scooter

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
7.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Arkadaşlar internette yaptığım araştırmalar sonucu eğer yapabilirsem elektrikli scooter yapmaya karar verdim . Sizden ricam bana yardımcı olmanız. Basitçe izah edeyim. öncelikle bir çamaşır makinesi motorunu hareket sağlamak için kullanacağım. dolayısıyla 220v ihtiyacını karşılamak için bu devreyi kullanmak istiyorum. bu mümkün mü şindiden teşekkürler (tesla bobinini bu devrelerde kullanabilirmiyim)
  • temsili resimler, ben scooter söküp bu hale getireceğim

• http://www.youtube.com/watch?v=MaQuRnZYKPc&NR=1

amacım icad yapmak değil adamalar zaten yapmış.
  • inşallah başarırısın dostum pek bilgim yok ama konu üstte olsun
  • cesaretinden dolayı kutluyorum böyle bir şeyi kafanda canlandırman bile geleceğinin parlak olduğunu gösteriyor
    gelelim şimdi neler yapman gerektiğine
    öncelikle tiriger dişlive kayışı kaldır kesinlikle ve kayış olmalı ayrıca varyatör sistemi kurmazsan aracı yerinden kaldırman zor olur ancak motorun çok yüksek amperlerde olursa o zaman amper yüklüyerek ancak kaldırabilirsin bu şekilde varyatör yaparak devrin ağırlığı itme gücüyle hareket ettirirsin hız yükseldikçe volt emişin azalır daha rahat kullanırsın
    sanırım orda invertör kullanıyorsundur başka türlü o voltu yakalıyamazsın
  • takıldığın yer olursa ''[Motorlu Araçlar Dünyası] » Diğer Motorlu Araçlar Genel » Bisiklete Motor Takmak İçin >>'' buray gel yardımcı oluruz konu epey zamandır açık tecrübeli arkadaşlar var bu konuda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araba Yıkama Makinası
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ha bide akünün çalıştıabileceği bi motor ayarlarsan iyi olur bu motoru ayarlaman içinde sana ''Tüm forumlar » [Motorlu Araçlar Dünyası] » Diğer Motorlu Araçlar Genel » go-kart yapalım'' burda yardımcı olurllar bu konu köklü bi konu hatta üst konu lar arasında
  • bunlar kargo ile geliyormu ebaydan bi fikri olan var mı

www.ebay.com
    NEW 250 Watt 24 Volt Electric Scooter Motor MY1016 | eBay
    http://www.ebay.com/sch/sis.html?_nkw=NEW+250+Watt+24+Volt+Electric+Scooter+Motor+MY1016

• bu adresten al kesin geliyor yalnız dikkat et 75 euroyu geçmesin vergi ve gümrüğe tabii oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: sufisufi

bu adresten al kesin geliyor yalnız dikkat et 75 euroyu geçmesin vergi ve gümrüğe tabii oluyor

ben zaten yapmaya başladım ama mobilet motoruyla

• amacımız benzin kullanmamak.
    eğer videoları izlediyseniz scooter ı elektrikliye çevirmeye çalışıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: sufisufi

http://www.youtube.com/watch?v=MaQuRnZYKPc&NR=1

amacım icad yapmak değil adamalar zaten yapmış.

Sesi çok güzel ya nasıl çıkıyor o ses öyle, ama çok yavaş ve şarjla 10-15km gittiğini yazmışlar, çekişi falanda iyi galiba yokuşta da deniyorlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.