Şimdi Ara

Çamaşır makinesi programları hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Profilo cga242x0tr modelini kullanıyorum. Renklilerde ve beyazlarda aynı programı kullanıyorum "karışık" 40 derecede 1 saat (4 kilo) bazen 30'a çekiyorum.
    Bu yöntem iyi mi? Tasarruflu mu?

Bir diğer ve asıl konu şu ki "Pamuklular EKO" 40 derece/4saat 20dk yazıyor ve bu şekilde 9 KG alıyor. Bu durumda nasıl daha tasarruflu oluyor 4 buçuk saat çalışan bir makina anlamadım.

Bu programın derecesini 30'a aldığımda yıkama süresi 3 saate düşüyor bu şekilde de tasarruf sayılmaya devam ediyor mu? Çamaşır makinesi programları hakkında

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Beyazlarda da düşük sıcaklıkta yıkama yapmak zaman içerisinde makinenizde kokuya yol açar ve çamaşırlarınız iyi yıkanmaz.

Renkliler düşük sıcaklıkta yıkanır bu tamam ama makineyi sürekli aynı düşük sıcaklıklarda yıkamak temizlik açısından pek mantıklı değil...

Çamaşır makinesi programları hakkındaDedex55 Easy Tabii Ki Deyoutube
    Çamaşır makinelerinde oluşan kötü kokuların bir kısmı kolay bir şekilde çözülürken bazı kötü kokuların sebebi asla bulunamaz ve çözülemez. Bunlar genelde kullanıcı hatası kaynaklı olur. Bazısı ise ne çamaşır makinesi üreticisi ne de kullanıcı kaynaklıdır. Videomda kullanıcı kaynaklı oluşan çamaşır makinesi kötü kokusunun sebebini ve çözüm yolunu anlattım. Dileyen kendisini bu konuda kontrol edebilir. Kanalıma abone olarak destek verirseniz sevinirim. #çamaşır makinesi #koku #pratikbilgiler
    https://www.youtube.com/watch?v=BzJWhPT36K0&feature=youtu.be
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çamaşır makinesi önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.