Şimdi Ara

ÇAMAŞIR MAKİNESİ TAVSİYESİ ARÇELİK 9123 CMK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
3.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Arçelik 9123 CMK çamaşır makinası almak istiyorum. Fiyatı 1850 tl. Kullananlardan yorum alabilir miyim bu seri hakkında? Birçok farklı modeli var ycm,cmk vs. farklarını çözemedim.

Şimdiki makinemiz efsane 2200 modeli. Bu ay ücretsiz 7 yıl garanti varken bitmeden almak istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkarat -- 18 Ocak 2016; 13:23:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bkarat

Arkadaşlar Arçelik 9123 CMK çamaşır makinası almak istiyorum. Fiyatı 1850 tl. Kullananlardan yorum alabilir miyim bu seri hakkında? Birçok farklı modeli var ycm,cmk vs. farklarını çözemedim.

Şimdiki makinemiz efsane 2200 modeli. Bu ay ücretsiz 7 yıl garanti varken bitmeden almak istiyorum.

Bosch un 2200 modelini kullandıktan sonra Arçelik kullanmak hüsranla sonuçlanabilir.
    54db Arçelik için gayet düşük bir ses seviyesi .

Elektrik tüketimi rakiplerine oranla %40 fazla . (195 kWh)

Yorgan Perde 15 ve 30 dk hızlı yıkama programları önemli .

1850TL şahsen Arçelik için çok yüksek bir miktar diye düşünüyorum . Bosch/Siemens te muadili sayılacak ürün 1800TL .

Bosch Wat24480tr kodlu ürünü inceleyin , yada Siemens teki karşılığı olan ürünü.

• WaLLkHaN1905 W kullanıcısına yanıt
    Hocam cevabınız için teşekkür ederim. Söylediğiniz modeli inceleyeceğim. Yalnız şuan kullandığım makine arçelik 2200 çook eski bir makine.

Açıkçası çevremde herkes arçeliği tavsiye edince yöneldim, evdeki her şey arçelik marka. ama tabi marka da bi yere kadar. Şimdilik teşekkürler.
  • Aslında Arçeliği Seçmeniz Sizin Açınızdan Daha Karlı Arçelik Ülkemizin tofaşı yani parçası ucuz işçiliği ucuz Tabiri caizse Bakkalda bile parçası var ama bosch samsung ariston ülkemizin wosvageni kendi pahalı parçası pahalı her yerde malzemesi yok bir çoğu avrupa ürünleri beğeniyor ama arıza çıkarınca malesef bir çoğu çöpe gitmek zorunda kalıyor tamiri mümkün olmuyor.Bende Bu işin içinde olduğum için aşinayım yani bu yüzden arçelik diyorum.
    http://beyazesyakarttamir.blogspot.com.tr/2016/01/blog-post.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkarat

Hocam cevabınız için teşekkür ederim. Söylediğiniz modeli inceleyeceğim. Yalnız şuan kullandığım makine arçelik 2200 çook eski bir makine.

Açıkçası çevremde herkes arçeliği tavsiye edince yöneldim, evdeki her şey arçelik marka. ama tabi marka da bi yere kadar. Şimdilik teşekkürler.

Rica ederim . Yalnız şunu belirteyim , sizin çoook eski dediğiniz makine Arçelik değil , Bosch/Siemens grubunun ürettiği makine . Yani o makineyi Arçelik fason olarak BSH grubuna yaptırıp , önüne Arçelik yazdırıp satıyordu .
  • quote:

Orijinalden alıntı: karttamir

Aslında Arçeliği Seçmeniz Sizin Açınızdan Daha Karlı Arçelik Ülkemizin tofaşı yani parçası ucuz işçiliği ucuz Tabiri caizse Bakkalda bile parçası var ama bosch samsung ariston ülkemizin wosvageni kendi pahalı parçası pahalı her yerde malzemesi yok bir çoğu avrupa ürünleri beğeniyor ama arıza çıkarınca malesef bir çoğu çöpe gitmek zorunda kalıyor tamiri mümkün olmuyor.Bende Bu işin içinde olduğum için aşinayım yani bu yüzden arçelik diyorum.
    http://beyazesyakarttamir.blogspot.com.tr/2016/01/blog-post.html

Parçası ucuz , işçiliği ucuz demek zaten ürünün ne denli kalitesiz olduğunu kanıtlıyor .
    Dünyanın neresine gidersen git , kaliteli malı ucuza alamazsın .

Senin söylediğin gibi kalitesiz ürün alsın ki devamlı senin gibi tamircilere para kaptırsın değil mi ?

• WaLLkHaN1905 W kullanıcısına yanıt
    İtham Ettiğiniz Şey Çok ahlaksız Bir ŞEy Ne Demek öyle devamlı size para kaptırsın demek.Birincisi benim gözümde arçelik diğer markalara göre çok daha dayanıklı ve kaliteli ürün ikincisi bir ürünü alırken teknik destek açısındanda o ürünü araştırmak gerekiyor o markanın ürünleri her yerde var diye kalitesiz demek değildir ki bir samsung marka telefonu düşünün birde İphone Marka telefonu buda o hesap bosch ve arçelik arasında benim gözümde bi fark yok kalitesiz üründe değil kesinlikle 2200 veya 2100 marka çamaşır makinası olanlar bi konuşsun o zaman kalite konusunda hem fikirmiyim ayrıca tartışırız iyi günler
  • quote:

Orijinalden alıntı: karttamir

İtham Ettiğiniz Şey Çok ahlaksız Bir ŞEy Ne Demek öyle devamlı size para kaptırsın demek.Birincisi benim gözümde arçelik diğer markalara göre çok daha dayanıklı ve kaliteli ürün ikincisi bir ürünü alırken teknik destek açısındanda o ürünü araştırmak gerekiyor o markanın ürünleri her yerde var diye kalitesiz demek değildir ki bir samsung marka telefonu düşünün birde İphone Marka telefonu buda o hesap bosch ve arçelik arasında benim gözümde bi fark yok kalitesiz üründe değil kesinlikle 2200 veya 2100 marka çamaşır makinası olanlar bi konuşsun o zaman kalite konusunda hem fikirmiyim ayrıca tartışırız iyi günler

2100 ve 2200 çamaşır makinelerini Arçelik'in üretmediğinden bile bihabersin .
    Yaşın küçük yazdıklarına bakarsak , abilerine amcalarına sorarsan eğer onlar sana söylerler

• Arcelige 1850 tl vermek akil isi degil. Eski uretimlerle simdiki kalitesiz uretimleri kiyaslamayin arkadasin da dedigi gibi. O fiyattan cok daha uygun fiyata aeg bosch profilo ve electrolux alabilirsiniz. Ben sahsen 1500 tlye electrolux ewf1486gdw2 aldim 6 ay oldu. Cok memnunum size de gozu kapali tavsiye ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • lodost kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler. Electroluxle siemens arasinda kaldim. Sikayetvarda elektrolux servisi ile ilgili kotu seyler gordum. Gerci hangi markaya baksak... 7 yil garanti uzatma ucretini biliyor musunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.