Şimdi Ara

Camp Nou'da maç izlemek ve Barcelona turu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
4
Favori
6.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet, mailinize gelen pdf formatındaki biletin çıktısı yeterli oluyor.
  • 16.04.2015-20.04.2015 tarihleri arasında ben de eşimle birlikte barcelonaya gideceğim. 19 nisandaki valencia maçı için biletlerimizi aldım. Kale arkası aldım. Ancak Fenerbahçe formalarımızla maça gidecektik. Ancak anladığım kale arkası olduğu ve ateşli taraftarların mevcudiyeti sıkıntı yaratabilir. :( .. Bir kaç sorum var..

İnternet çıktısı aldığım maç biletini maç öncesi orada değiştirmem gerekiyor mu?
    güzel ve uygun fiyatlı yemek nerede yiyebiliriz. Arkadaşlarım tur fiyatı kadar bir akşam yemeğine para verdikleri için:)
  • av.soner A kullanıcısına yanıt
    Barcelona'ya gitmek için güzel bir tarih, iyi eğlenceler şimdiden.

Mailinize pdf olarak bilet gelmiştir muhtemelen, onun çıktısını almanız yeterli. O çıktıyı gösterip kapılardan geçebilirsiniz, değiştirmenize falan gerek yok.

Yemek işi biraz damak tadınıza kalmış bir şey. Biz birkaç gün Türk dönercisinde takıldık, 1-2 seferde La Bouquera'da deniz ürünleri denedik. Tur fiyatına yemek yiyebilmek için çok özel ve lüks yerleri tercih etmişler sanırım arkadaşlarınız. Kişi başına 20-40 Euro'ya gayet güzel yemekler yenebilir. Fazlasını ödemek sizin tercihinize kalmış. Yerel tatları denemek için Tripadvisor sitesindeki restorant önerilerine bakmanızı tavsiye edebilirim. Cerveceria Catalana'yı çok duydum ama bizim deneme şansımız olmadı. Popüler restorantlarda biraz sıraya da hazır olmalısınız.
  • Teşekkürler hocam bilgilendirme için😉 Sayenizde birçok şey öğrendik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün Nord tribününden 71,5 Euro'ya 543 nolu bölümden yerimi aldım. Güncel kurdan 205 lira tuttu 😯😯

• Arkadaşlar bilet aldım ama maçı kaçırma durumum var uçaktan dolayı. Roma'dan Barcelona'ya uçuşumda değişiklik oldu. 71,5 Euro ödedim. Bileti nasıl elden çıkarabilirim en az zararla? Fikri olan var mı?
  • Selamlar;

13 mart 2016'da Barcelona-Getafe maçına gitmek istiyorum ve planımı projemi bu tarihe göre yaptım ancak üye olduğum bir bilet sayfası Barcelona'nın bazı maçlarının ertelendiğine dair mail attı..

Yeni tarih 19-20 mart olarak gözüküyor ama hem Barcelona resmi sitesi hem ligabbva resmi sitesi hala 13 mart olarak gösteriyor maçı bu yüzden uçak biletini hangi tarihe almam gerektiği konusunda kafam karıştı..

Bu konuda yardımcı olabilecek veya net bir bilgi alabileceğim bir yer var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GFBzone -- 8 Eylül 2015; 15:45:26 >
  • GFBzone kullanıcısına yanıt
    Maçlar kolay kolay ertelenmez ama olağan dışı bir durum varsa haberim olmayan bilemiyorum.
    Şimdi takvimde 13 Mart görünse bile o maç 12 Mart tarihinde de oynanabilir öncelikle bunu bilmelisiniz.
    Uzak maçlar otomatik olarak hep Pazar günüymüş gibi görünüyor ama tarih yaklaştıkça gün kesinleşiyor. Genelde 3-4 hafta önce belli olur.
    Eğer imkanınız varsa uçak biletinizi Cuma gidiş şeklinde alırsanız içiniz rahat eder. Cumartesi uçuşu her zaman risk barındırıyor. Maçın saati erken olabilir, yetişme sorunu olabilir vb.

Maç biletini Barcelona'nın resmi sitesinden almanızı tavsiye ederim. Zaten şu anda satış yok, 1-2 ay öncesinde bileti alabilirsiniz, Getafe maçının biletleri de uygun olacaktır muhtemelen.
  • dkelleci kullanıcısına yanıt
    Bana gelen maili resim olarak ekledim,bilet satan bir firma yalan söylemez veya yanlış bilgi vermez gibi geliyor ama emin olamadım çünkü dediğim gibi baktığım tüm resmi siteler hala 13 mart olarak gösteriyor..

İş izin sıkıntısı yüzünden cumartesi gitmek zorundayım,farkındayım tüm maçları şuan pazar olarak gösterdiklerinden ama mecburum bu riske :)

Maçın ertelenip ertelenmediğini öğrenebilsem en azından yanlış haftasonu gitmiyeyim..

Teşekkürler yardım için,bileti alacağım zaman tekrar yardım için danışırım :)
     Camp Nou'da maç izlemek ve Barcelona turu

• Arkadaslar bilet alsam 4 yasindaki oglumu biletsiz yanimda iceriye alirlarmi bilginiz varmi.kismetse 26 eylulde barselonada olacagim.las palmas macina denk geliyor.gitmek istiyoruz ama web sitelerinden baktigimda tekleme yerler kalmis 2-3 kisi yanyana hic yer yok.mac gunu statdan bilet alsak yer bulabilirmiyiz tecrube eden varsa yardim bekliyorum tesekkurler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blacklegend -- 9 Eylül 2015; 18:23:35 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Şimdi fotoğrafını paylaştığınız siteye girip bir bakayım dedim, Getafe maçı orada da 12/13 Mart olarak görünüyor hala. Size tarihler değişti diyen sitenin kendisinde de hala eski tarih görünüyor ama. Bir gariplik var.
    İşte sıkıntım bu hangisine güveneceğime şaşırdım :)

Kulübe mail atıp soracaktım ama bilet bölümünün mailini bulamadım barçanın sitesinde..

• blacklegend kullanıcısına yanıt
    Yan yana 2-3 yer bulmanız çok zor. Ama maçın durumuna göre bilet aldığınız bölüm tamamen dolmazsa istediğiniz yere oturabiliyorsunuz. Sahibi gelirse kalkıyorsunuz haliyle.
    Las Palmas maçı da hınca hınç dolacak bir maç değil, yan yana olmasa da aynı bölümde 2-3 bilet alma şansınız var.
    Bu arada bu sitedeki bilet fiyatları resmi siteden daha fazla bilginiz olsun. Neredeyse % 50 fazla hem de. Resmi siteden almanızı ısrarla vurgulamak isterim. Bence siz maç bileti almak için fazla acele etmeyin. Şubat'ın sonu gibi kesin tarih belli olur, bilet fiyatları da değişmiyor zaten. Yer bulma sorunu olacağını da hiç sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dkelleci -- 9 Eylül 2015; 21:09:11 >
    Maç biletini resmi siteden alacağım zaten onun acelesi yok ama uçak biletini bu hafta almam gerekiyor kampanyayı kaçırmamam lazım o yüzden maçın hangi hafta olduğunu,13 mart haftasına mı 19 mart haftasına mı almam gerektiğini bir yerden öğrenmem lazım..
    O konuda resmi sitelerden daha güvenilir bir yer bulacağınızı sanmıyorum. Barcelona ve İspanya Federasyonu resmi sitelerine bakarak karar vermek en sağlıklısı.
    Uçak biletinizi esnek alın diyeceğim ama muhtemelen promosyon bileti alacaksınız, onun da tarihini değiştirmek ya mümkün olmuyor ya da fazlaca ücret talep ediyorlar.
    Size kolay gelsin.
    Biz de geçen sene gittiğimizde uçak ucu ucuna varıyordu, rötar olur mu olmaz mı diye 1-2 ay tedirgin olmuştuk ama neyse ki kazasız belasız ulaşmıştık maça.
    İşte bir yandan da maç bileti satan bir firma neden yalan iş yapsın bir yerden duyum almışlardır diyorum :)

Neyse bi karar vericem artık teşekkürler..
    Tesekkurler.neyse artik ayni gun statda sansimizi dener bilet bulursak alir izleriz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Barselona'ya gitmeden önce 70 Euro'ya aldığım biletin orada Rambla caddesindeki tezgahlarda 29 Euro'ya satıldığını gördüm.
    Hem de yer seçebiliyorsunuz. Biz kale arkasının en arkasında oturduk.
    Eğer Barcelona-Real Madrit maçı değilse biletinizi çok rahatlıkla ve de yarı fiyatına Barselona'da bulabilirsiniz.
  • 22 Nisan 2016 tarihine uçak biletimi almış bulunmaktayım :)

23-24 Nisan tarihinde sporting gijon maçı var,maç biletini resmi siteden alacağım ve anladığım kadarı ile aldıktan sonra mail olarak geliyor bilet ve gelen maili yazdırıp stada girebiliyorum değil mi ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.