Şimdi Ara

Camp Nou'da maç izlemek ve Barcelona turu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
4
Favori
6.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Evet ilk planım o maça gitmek üzerineydi ama 1 ay ileriye attık havalar daha müsait olur diye :)

Gidip geldikten sonra fikirlerini,tecrübelerini paylaşırsan sevinirim..
  • sputnikk S kullanıcısına yanıt
    Şehirle ilgili merak ettiğim bir şey kalmadı artık araştırmaktan ama tek sorum stadın hangi katında,hangi bölümünde izlediniz ?

Ben 5 kişi gideceğim için yan yana izleyebileceğim tek yer skor bordun altıydı,diğer tribünlerde bölük bölük yerler vardı,çok yüksek gözüküyor acaba rahat izleyebilir miyiz ?
  • GFBzone kullanıcısına yanıt
    Açık tribün 1. katında 29. bölümde izledik. Ceza sahasını tam yandan görüyordu bulunduğumuz bölüm. Rahatça izlenebiliyordu.
    Şunu söyleyebilirim ilk 2 katta stadın her tarafından rahatça izlenir. 3. kat için bir şey demem zor.
  • sputnikk S kullanıcısına yanıt
    Neyse o zaman gidince göreceğiz,en kötü dürbün alırız yanımıza :)

Teşekkürler..
  • Hocam Selam,
    Ben PopEvent diye bir firmayı kullandım. Buradaki arkadaş çok ilgili baştan söyleyeyim firma sahibiyle arkadaş değilim.
    Verdikleri hizmet çok hoşuma gittiği için ve kurumsal bir yapılanma olduğu için tavsiye ediyorum.
    https://www.popevent.com.tr/

Sen kendin incele işine gelirse satın alırsın.
    tşk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gggkkknnn

Hocam Selam,
    Ben PopEvent diye bir firmayı kullandım. Buradaki arkadaş çok ilgili baştan söyleyeyim firma sahibiyle arkadaş değilim.
    Verdikleri hizmet çok hoşuma gittiği için ve kurumsal bir yapılanma olduğu için tavsiye ediyorum.
    https://www.popevent.com.tr/

Sen kendin incele işine gelirse satın alırsın.
    tşk.

İncelemek için bu haftaki Getafe maçının bilet fiyatlarına bir bakayım dedim de yalnız burası bir hayli pahalı.
    Resmi sitede 100 Euro olan bölümleri 175 Euro olarak fiyatlandırmışlar. 40-50 Euro'luk olan yerler 85 Euro. Fiyatlar çok fazla.

FC Barcelona'nın resmi sitesinden güvenli bir şekilde bilet alabiliyorken pek tercih edilecek bir yanı yok açıkcası.

• Herhangi bir sinema salonundan bilet alıyormuş gibi rahat bir sistemleri var Barcelona resmi sitesinin,o yüzden maç bileti almak için çeşitli firmalara göz göre göre fazla para vermeye gerek yok..

Anca bir El Clasico için mecbur olabilir çünkü bilet bulmak imkansız..
  • Biz Catalonia Atenas diye bir otelde kalmıştık. ''Clot'' metro durağı tam önünde ve otel Catalunya meydanına 5 durak. Metroları normalde tadilat sebebiyle 11'de kapanıyor ama o gün galiba maç günü olduğundan 12'ye kadar sefer vardı. Stadyum üç metro durağının tam ortasında. Bize yeşil hattaki ''Les Corts'' durağı demişlerdi,sonra başka birisi ''Maria Cristina'' dedi. Bizde baktık ikisi arka arkaya zaten yürürüz dedik. Maç çıkışında metroyu sorduğumuzda da bize tarif etikleri yerde ikiside yoktu, mavi hattaki ''Collblanc'' diye bir durak vardı :) Neyse ki aktarmalar ücretsiz. T10 bileti alırsanız birkaç kişi kullanabiliyorsunuz da. Biz Collblanc'da binmiş, Sagrada Familia'da kırmızı hatta aktarma yapıp, iki durak sonra ''Clot'' istasyonuna gelmiştik. (Bu otelde kalacak olanlar olursa, Clot istasyonunda inince Sortida Valencia çıkışı tam otelin karşısına çıkartıyor) Bilet almak, maça girmek, metro filan o kadar kolay ki. Boca 133'den bilet almıştık. Tam ortada sahaya yakın. Bizim aldığımız maçta o biletler 50 euro idi.

• 22-27 Nisan arası barcelona seyahatimi gerçekleştirdim,cumartesi günkü sporting gijon maçındaydım..

Önümüzdeki günlerde gidecek olan varsa edindiğim tecrübeler ile yardım etmeye çalışırım..
  • Allah izin verirse ING Pegasus Plus Kart Kampanyasıdan kazandığım hediye bilet ile 14.01.2017 de Barcelona da olacağım. Saolsun arkadaşlar tecrübelerini çok iyi aktarmış. Bende 15.01.2017 de Las Palmas maçına gidicem bileti şimdiden aldım (90 euroya patladı :) ) tek gidiyorum ingilizce falan sıfır macera olsun.

Mesajım bulunsun takipteyim, güncel otel/hostel tavsiyelerinizi her daim beklerim. Saygılar
  • Airbnb sitesinden merkezde ev bulmuştuk biz uygun fiyata,oraya bak hosteller falan vardır bütçene uygun..
  • GFBzone kullanıcısına yanıt
    Mesajiniz icin cok tesekkurler. Peki rezervasyonu simdiden yaptirmam mantiklimi olur, yoksa indirim icin son dakikaya kadar bekliyeyimmi. Tecrubeniz nedir bu hususta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anubisin_Ruhu kullanıcısına yanıt
    Bana kalırsa şimdiden yap,çünkü tarih ilerledikçe düşmek yerine artabilir bile fiyatlar..Otel mantığı ile hareket ediyorlar,ne kadar erken rezervasyon yaparsan o kadar uygun olabiliyor fiyatlar,biz 5 kişi gitmiştik o yüzden ev daha mantıklı gelmişti ve 4-5 ay öncesinden rezervasyon yapmıştık..Zaten senin ödediğin ücret Airbnb'de kalıyor,seyahat tarihinden sonra gönderiyorlar ev sahibine veya otele nerede kalıyorsan işte..Maç günü stadın oralarda takılırım,maçın havasına girerim diyorsan erken git çünkü bizim maç günü bir anda yağmur başladı ve metroda kuyruklar oluştu geç kalıyorduk..
  • Konu başlığını görünce dayanamadım. Şampiyonlar ligi maçına gitmek çok güzel olurdu aslında. Veya El Classico'ya. :)
  • İki yıl sonra tekrar Barcelona yolu göründü bana.
    4 Mart'taki Celta Vigo maçına gideceğim.
    Bu defa eşimle gidiyoruz, 5 günlük bir tur olacak, bu defa daha çok konserleri ve mekanları takip edeceğim.
    Sagrada Familia'nın içine girmemiştim bu defa onu yapacağız.
    Birkaç tane etkinlik için biletler aldım, keyifli olmasını umuyorum.
  • selam arkadaslar

6 eylulde barselonada olacam ve sansliyim ki 10 eylul 2017 deki barça-espanyol maçi var ve gitmek istiyorum.Barcelonanin Resmi sitesi mactan kac gun once satisa cikariyor biletleri bilginiz var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla 2-3 ay öncesinden satın almaya açılıyor diye hatırlıyorum fakat ispanya futbol federasyonu yanlış hatırlamıyorsam 3 hafta-1 ay kala maç gününü ve saatini kesinleştiriyor o yüzden günlerin kısıtlıysa maç tarihi kesinleştikten sonra al derim..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.