Şimdi Ara

Camp Nou'da maç izlemek ve Barcelona turu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
4
Favori
6.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynen dediğiniz gibi oluyor.
  • hocam merhaba ayın 13ün de celta vigo maçına gidiyorum kısmetse:) Size soracağım bir soru var sagrada familiayı gezmek için ne kadar zaman gerekir ve nou camp turu yaptınız mı bilmiyorum ama sabah 8 ile öğlen 12:30'a kadar yetişir mi ikisi arasındaki mesafe ulaşım falan ne kadar zaman alır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ririii

hocam merhaba ayın 13ün de celta vigo maçına gidiyorum kısmetse:) Size soracağım bir soru var sagrada familiayı gezmek için ne kadar zaman gerekir ve nou camp turu yaptınız mı bilmiyorum ama sabah 8 ile öğlen 12:30'a kadar yetişir mi ikisi arasındaki mesafe ulaşım falan ne kadar zaman alır?

Size şimdiden iyi eğlenceler.

Sagrada Familia'nın içine girmek bir hayli zahmetli. Epey sıra beklemeniz gerekecektir. Bileti online kanallardan alırsanız, bekleme süreniz biraz kısalabilir. Kulelere çıkmayı düşünüyorsanız daha fazla zaman gerekecektir. Yarım günden fazla sürebilir.

Camp Nou turu yaptık. 08:00 ile 12:30 arası derken sadece Camp Nou turunu kastettiyseniz, fazlasıyla yeterli. Ama hem Sagrada Familia hem de Camp Nou turu için yetmez gibi. Sagrada Familia'yı dıştan görelim derseniz o zaman yetebilir. Camp Nou ile Sagrada Familia arası metro ya da taksi kullanmanız gerekecek. Metro ile 30-40 dakika sürer.

Ben size havanın nasıl olacağına da bağlı olarak otobüsle yapılan şehir turunu tavsiye ederim. Önemli bir çok noktadan geçiyor. Bir noktada inip, orada biraz vakit geçirip, bir sonraki otobüse binebiliyorsunuz. Tabii hava yağmurlu veya rüzgarlı olursa pek keyifli olmayabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: dkelleci

quote:

hocam merhaba ayın 13ün de celta vigo maçına gidiyorum kısmetse:) Size soracağım bir soru var sagrada familiayı gezmek için ne kadar zaman gerekir ve nou camp turu yaptınız mı bilmiyorum ama sabah 8 ile öğlen 12:30'a kadar yetişir mi ikisi arasındaki mesafe ulaşım falan ne kadar zaman alır?

Sagrada Familia'nın içine girmek bir hayli zahmetli. Epey sıra beklemeniz gerekecektir. Bileti online kanallardan alırsanız, bekleme süreniz biraz kısalabilir. Kulelere çıkmayı düşünüyorsanız daha fazla zaman gerekecektir. Yarım günden fazla sürebilir.

Camp Nou turu yaptık. 08:00 ile 12:30 arası derken sadece Camp Nou turunu kastettiyseniz, fazlasıyla yeterli. Ama hem Sagrada Familia hem de Camp Nou turu için yetmez gibi. Sagrada Familia'yı dıştan görelim derseniz o zaman yetebilir. Camp Nou ile Sagrada Familia arası metro ya da taksi kullanmanız gerekecek. Metro ile 30-40 dakika sürer.

Ben size havanın nasıl olacağına da bağlı olarak otobüsle yapılan şehir turunu tavsiye ederim. Önemli bir çok noktadan geçiyor. Bir noktada inip, orada biraz vakit geçirip, bir sonraki otobüse binebiliyorsunuz. Tabii hava yağmurlu veya rüzgarlı olursa pek keyifli olmayabilir.

telefon-internet işini nasıl hallettiniz hocam ? Ve geçerli para birimi euroyu türkiyeden giderken mi yapayım orda mı yapayım

Sagrada Familiayı dışardan görsem daha iyi olacak çnkü vaktim kısıtlı. 8 - 12:30 arasını hem camp nou turu hem de sagrada familia için ayrmıstım. Birde fazla dil bilmiyorum sıkıntı yaşamam İnşallah.

İnternet işini halletsem iphone=>> navigasyon ve sözlük sayesinde benim için bir cankurtaran olacak:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ririii -- 21 Ocak 2016; 0:39:39 >

• ririii kullanıcısına yanıt
    Halen devam ediyor mu bilmiyorum ama ben oradaki bir Vodafone bayinden 1 aylık 1 GB internetli ve 60 dakika avrupa içi konuşma paketi olan hazır kart almıştım. 15 Euro civarıydı fiyatı.

Euro'yu Türkiye'de alıp cebinize koymanızda yarar var. Orada döviz bürosu aramak boşa zaman kaybı olur.

Bahsettiğim tarifenin sitesi:http://www.vodafone.es/particulares/es/tienda/movil/tourist-in-spain/

İnterneti 1,5 GB yapmışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dkelleci -- 21 Ocak 2016; 0:45:08 >
  • quote:

Halen devam ediyor mu bilmiyorum ama ben oradaki bir Vodafone bayinden 1 aylık 1 GB internetli ve 60 dakika avrupa içi konuşma paketi olan hazır kart almıştım. 15 Euro civarıydı fiyatı.

Euro'yu Türkiye'de alıp cebinize koymanızda yarar var. Orada döviz bürosu aramak boşa zaman kaybı olur.

Bahsettiğim tarifenin sitesi:http://www.vodafone.es/particulares/es/tienda/movil/tourist-in-spain/

İnterneti 1,5 GB yapmışlar.

Vodafone olayı iyiymiş bundan haberim yoktu çok teşekkür ederim:)

• Merhabalar ben de Nou Camp'ta maç izleyen şanslı insanlardan biriyim. Gerçi Allah içimi biliyor o kocaman statta maç izlerken hem de Messi gözümün önünde 3 tane gol atmışken hiç bir şey hissetmemiştim. Çünkü futbolu hiç sevmem maça da eşimin ısrarı ile gitmiştim. Ancak futbola ilgiliyseniz eminim ki çok zevk alacaksınız. Öncelikle biz Barcelona'ya kendimiz gittik, tura falan katılmadık. Zaten o kadar turistik bir yer ki kendi başınıza çok rahat gezebilirsiniz. O yüzden bence tur şirketlerini işin içine hiç katmayın özgürce gezmenize bakın. Akıllı telefon kullanıyorsanız Maps.me diye ücretsiz bir uygulama var. Gitmeden önce Barcelona'nın haritasını indiriyorsunuz. Zaten çevrimdışı çalışan çok güzel bir uygulama, sokak sokak çok detaylı bir harita elinizdeyken güle oynaya gezersiniz. Nou Camp'a nasıl giderim diye sormuşsunuz. Öncelikle Otelinizi ayarlarken bence Barcelona'nın en merkezi yeri olan Catalunya Meydanından ayarlamaya özen gösterin. Burası çok merkezi bir yer, hem güvenlik anlamında hem de ulaşım anlamında sorun yaşamazsınız. Nou Camp'ın da bu meydana uzaklığı yaklaşık 5-6 km. Catalunya Meydanı metroda yeşil hat üzerinde bulunuyor. Nou Camp’a gitmek için “Catalunya” ya da La Rambla üzerindeki “Liceu” duraklarından bu yeşil hatta Zona Universitaria yönünde binmeniz gerekiyor. İneceğiniz durağın adı ise “Maria Cristina”. Maria Cristina durağında indikten sonra yaklaşık 10 dakika kadar yürümeniz gerekiyor. Zaten hemen her yerde Nou Camp'ın tabelalarını göreceksiniz. Yine yardıma ihtiyacınız olursa sorabilirsiniz. Şimdiden iyi eğlenceler.
    Bu arada Barcelona'da gezilecek yerler için blogumda şu yazıyı okuyabilirsiniz. Planlama yaparken faydası olabilir;http://gezginflamingo.blogspot.com.tr/2015/05/barcelona-1.html

• Bende düşünüyorum fakat biletler aşırı pahalıymış.

Gidersem stadı turlayıp çıkarım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gezginflamingo

Merhabalar ben de Nou Camp'ta maç izleyen şanslı insanlardan biriyim. Gerçi Allah içimi biliyor o kocaman statta maç izlerken hem de Messi gözümün önünde 3 tane gol atmışken hiç bir şey hissetmemiştim. Çünkü futbolu hiç sevmem maça da eşimin ısrarı ile gitmiştim. Ancak futbola ilgiliyseniz eminim ki çok zevk alacaksınız. Öncelikle biz Barcelona'ya kendimiz gittik, tura falan katılmadık. Zaten o kadar turistik bir yer ki kendi başınıza çok rahat gezebilirsiniz. O yüzden bence tur şirketlerini işin içine hiç katmayın özgürce gezmenize bakın. Akıllı telefon kullanıyorsanız Maps.me diye ücretsiz bir uygulama var. Gitmeden önce Barcelona'nın haritasını indiriyorsunuz. Zaten çevrimdışı çalışan çok güzel bir uygulama, sokak sokak çok detaylı bir harita elinizdeyken güle oynaya gezersiniz. Nou Camp'a nasıl giderim diye sormuşsunuz. Öncelikle Otelinizi ayarlarken bence Barcelona'nın en merkezi yeri olan Catalunya Meydanından ayarlamaya özen gösterin. Burası çok merkezi bir yer, hem güvenlik anlamında hem de ulaşım anlamında sorun yaşamazsınız. Nou Camp'ın da bu meydana uzaklığı yaklaşık 5-6 km. Catalunya Meydanı metroda yeşil hat üzerinde bulunuyor. Nou Camp’a gitmek için “Catalunya” ya da La Rambla üzerindeki “Liceu” duraklarından bu yeşil hatta Zona Universitaria yönünde binmeniz gerekiyor. İneceğiniz durağın adı ise “Maria Cristina”. Maria Cristina durağında indikten sonra yaklaşık 10 dakika kadar yürümeniz gerekiyor. Zaten hemen her yerde Nou Camp'ın tabelalarını göreceksiniz. Yine yardıma ihtiyacınız olursa sorabilirsiniz. Şimdiden iyi eğlenceler.
    Bu arada Barcelona'da gezilecek yerler için blogumda şu yazıyı okuyabilirsiniz. Planlama yaparken faydası olabilir;http://gezginflamingo.blogspot.com.tr/2015/05/barcelona-1.html

hocam siz nerde kalmıştınız ve memnun kaldınız mı? Ve 1 gece konaklama ücreti ne kadardı öğrenebilir miyim?

• quote:

quote:

doğan bey kaldığınız oteli önerir misiniz

• ririii kullanıcısına yanıt
    Ben Catalunya Meydanına çok yakın olan HCC St. Moritz'de kalmıştım. İki kişi bir gecelik konaklama tahminimce 400-450 tl civarındadır. Bu fiyata kahvaltı da dahil. Konumu çok merkeziydi çok memnun kalmıştım.
  • quote:

quote:

quote:

doğan bey kaldığınız oteli önerir misiniz

Biz otelde kalmadık. Gotik semtte bir daire kiraladık 5 geceliğine. 4 kişi olduğumuz için daire tutmak daha cazip ve kullanışlı geldi.

• Eğer 4-5 kişi gidilecekse otel yerine 2+1 evler daha uygun oluyor,biz de eixample bölgesinde bir ev tuttuk 5 kişi için 5 gece 6 gün 2.000 TL ödedik airbnb sitesinden..
  • Arkadaşlar tur şirketine vs hiç gerek yok
    http://www.fcbarcelona.com/info-tickets buradan direkt kendiniz bilet alabilirsiniz, biletin çıktısını alın , stada erişim de çok kolay hemen stad önünde metro istasyonu var zaten, konaklamaya gelince bence otellere o kadar para gömmek yerine hostel tercih edin ve o aradaki parayla Barselonada 2 tane fazla müze gezin, 2 bira fazla için, güzel bir yemek yemeğe bakın.
  • quote:

quote:

merhaba ben de subat 14 te barcelonaya gideceğim. uçak biletini aldığımda 14 ünde gözüküyordu maç sonra 13 ü oldu. bugun baktım sitesinde yine 14 subat yazıyor. siz bilet aldınız mı acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: asli85

quote:

quote:

merhaba ben de subat 14 te barcelonaya gideceğim. uçak biletini aldığımda 14 ünde gözüküyordu maç sonra 13 ü oldu. bugun baktım sitesinde yine 14 subat yazıyor. siz bilet aldınız mı acaba

Merhaba, bu hafta sonunun maçı 14 Şubat Pazar günü Barcelona saatiyle 20:30'da görünüyor. Bu kesindir artık, değişmez.

"siz bilet aldınız mı acaba?" derken neyi kastettiğinizi anlayamadım. Maç bileti almaktan mı bahsediyorsunuz?

• GFBzone kullanıcısına yanıt
    merhaba, aynı maça bende bilet almıştım, bileti erken aldığımız için gün ve saat net olmuyor sanırım, aslında türkiyede de maçın hangi hafta oynanacağı fikstürde belli ancak tff maç tarihi yaklaşınca gün ve saat belirliyor, o nedenle alırken pazar saat 19:00 da görünüyordu sonradan bileti aldığım ticketmaster.es den kontrol ettim 12 mart saat 16:00 olarak güncellenmiş maç tarihi, zaten resmi sitede de bu tarih var.
  • sessizce35 S kullanıcısına yanıt
    Hangi maç için söylediğini anlamadım ama benim gideceğim maç şuan resmi sitede 24 nisan tarihinde gözüken sporting gijon maçı,ama daha kesin değil tabi değişebilir..
  • GFBzone kullanıcısına yanıt
    "13 mart 2016'da Barcelona-Getafe maçına gitmek istiyorum ve planımı projemi bu tarihe göre yaptım ancak üye olduğum bir bilet sayfası Barcelona'nın bazı maçlarının ertelendiğine dair mail attı.. " demişsin ben onun üzerine yorumda bulunmuştum sanırım planın değişmiş, getafe maçına biletim olduğu için direkt o mesajına odaklanmış devamını görmemişim.
  • Arkadaşlar 26-29 Şubat arası Barselonadaydım. Hem gezme, hem Sevilla maçını izlemeye gittik.
    Merak ettikleriniz varsa yardımcı olabilirsem ne mutlu.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.