can doğan bey lütfen yardım. evleniyorum takım alıcam.enerji tasarruflu inox ürünlerde en sorunsuz ve en kullanışlı modellerde yardımcı olur musunuz lütfen.mesela bosch inox 8 kilo çamaşır makinası nasıl.birde bosch bulaşık makinalarında süre çok uzun değil mi,bu durumda tasarruf nasıl sağlanır.parayı sokakta bulmuyoruz tabi ama genede en iii sonuç ve uzun sürede kullnlck ürünler istyrum.lütfen yardımcı olun.buzdoalbı içinde yardıma ihtycm var
kimse bana cvp yazmıyorrrr:(
Enerji tasarruflu ürünler ısıtmaya harcanan enerjiyi düşük tutarak tasarruf ederler. Bu yüzden az su kullanırlar, az su kullanmanın getirdiği performans düşüklüğünü de uzun süre çalışarak kapatırlar.
Örneğin bulaşık makinesi sepetleri teker teker dönüşümlü olarak yıkar.
Bosch bulaşık makinelerinde 135 dakikada 1,05kw enerji harcayarak 70'C durulama sayesinde kurutma performansı artırılmış intensive eco programı vardır. Bunun yanında acele durumlarda yoğun, otomatik, yoğun-eko, ekonomik programların hepsi %50'ye kadar hızlandırılabilir. Bosch'un bulaşık makineleri süre yönetimi bakımından rakipsizdir. SMS58M88TR modeli iyidir.
Çamaşır makinesi gri boya yerine inox görünümlü olduğundan pahalı. Beyaz almanızda sakınca yoksa WAY24760TR modelini alternatif olarak düşünebilirsiniz.
Buzdolabında kendim de alıp kullandığım low frost özellikli KGE58AL30N modelini öneririm.