saat sabahın 10:30'u millet evinde uyuyo dışarda kar yağıyo hava soğuk soba yanmıyo radyoda garip bir müziktelefonlar hiç çalmıyo iş yok peki can sıkılmasında ne yapsın?
karsında bılgısayar varsa ve ınternete baglıysan gırwww.eniyikim.com yada www.bilsene.com a orda kendını test et.yada oyun oyna..olabıldıgınce uzun oyunlar oynakı vakıt gecsın.stratejı veya frp meselasana onercegım al bı jedı nıght veya prıce of persıa 2 oyna .yada syberia2.zaman su gıbı akıp gıder.yada yat uyu kızım ısın yoksa ne duruyon ayakta
dhde takılırım
quote:
Orjinalden alıntı: CaVaLLioN
karsında bılgısayar varsa ve ınternete baglıysan gırwww.eniyikim.com yada www.bilsene.com a orda kendını test et.yada oyun oyna..olabıldıgınce uzun oyunlar oynakı vakıt gecsın.stratejı veya frp meselasana onercegım al bı jedı nıght veya prıce of persıa 2 oyna .yada syberia2.zaman su gıbı akıp gıder.yada yat uyu kızım ısın yoksa ne duruyon ayakta
hemen deneyecem bide ben çalışıyorum ya o yüzden ayakta kalmam gerek.patron uyukladığımı görse varya oooo atar beni işten
iş yapmayı dene
telefon calmıyosa sen bıryerlerı ara
ben burda takılayım en iyisi saolun siz can sıkıntısına birebirsiniz
benim genelde insanlara narkoz etkisi yaptığım söylenir
quote:
Orjinalden alıntı: silent scream
benim genelde insanlara narkoz etkisi yaptığım söylenir
kamyon kamyon
canım sıkılınca bunu izliyorum iyi geliyo :D
quote:
Orijinalden alıntı: Momo-Oz
canım sıkılınca bunu izliyorum iyi geliyo :D
iyimiş.
6 yıllık hort.
ohaa
yuh
Çüş.
oha
sorunun cevabı : sigara
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme