Şimdi Ara

Can sıkıntısından test sürüşü yapcaz bi kaç sorum var ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
4.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • can sıkıntısından 2 arkadaş test sürüşü yapmayı planlıyoruz
    bu konuda sorularım var
    1- 22 yaşında öğrenciyiz test sürüşü için ciddiye alırlarmı _?
    2- internetten test sürüşü formu doldurduktan sonra onlarmı arıyor ne zaman Ve saat kaçta yapacagımızı?
    3- test sürüşü yaparken yanımızda görevli oluyormu ?
    4- test trafiktemi özel pisttemi oluyor ?
    5- herhangi bi kaza anında masraflar kime kalıyor herhangi bi sorumluluğumuz oluyormu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: m4libu

can sıkıntısından 2 arkadaş test sürüşü yapmayı planlıyoruz
    bu konuda sorularım var
    1- 22 yaşında öğrenciyiz test sürüşü için ciddiye alırlarmı _?
    2- internetten test sürüşü formu doldurduktan sonra onlarmı arıyor ne zaman Ve saat kaçta yapacagımızı?
    3- test sürüşü yaparken yanımızda görevli oluyormu ?
    4- test trafiktemi özel pisttemi oluyor ?
    5- herhangi bi kaza anında masraflar kime kalıyor herhangi bi sorumluluğumuz oluyormu ?

1. ciddi durursanız ciddiye alırlar :)
    2. Normalde onlar arar bilgi verir ama bazı markalar geç dönüş yapabilir.
    3. Tabiki de oluyor.
    4. Trafikte oluyor.
    5. Teste çıkmadan önce birkaç evrak imzalatıyorlar aslında o evraklarda şoför kimse onun şoförlüğü onaylanıp kasko yapılmış oluyor. Sizin sorumluluğunuz hatalı iseniz karşı tarafa olabilir ama o araca sanırım olmuyor. Sonuçta karşı taraf ta kaskodan ödenebiliyor yada sigortadan. Ama bazı kişilerden 500tl altı masraflar size ait diye duydum yine de daha iyi bilen birisi bu son soruyu yanıtlasın.

• Aracı sıze verıyorlar musaıt olunca getırırsınız dıyorlar

saka bır yana ehlıyet fotokopısı yeterlı :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Form doldurup aramalarını beklerseniz daha çoook beklersiniz. Gidin beğendiğiniz bayiye, test sürüşü istiyorum diyin. Fakat ciddi olun, ciddi görünün. Okuludan yeni çıkmış öğrenciler misali bir kıyafetle gitmeyin:)

• ciddi durup biraz iyi giyinince ilgileniyorlar, para varmış hissi vermek önemli pazarlığa filan geçip inandırıcılık önemli :D
    Tabi test sürüşü genelde pek uzun olmuyor yanda zaten eleman oluyor, test plazanın önündeki ilk kavşağa kadar genelde
  • Sonrasında alışkanlık yapıyor zamanında Ünideyken bizde yapardık o zaman para yoktu teset sürüşleri yapardık, çalıştık para oldu test sürüşü yapmadan araba alır olduk
  • quote:

Orijinalden alıntı: Delgado

Aracı sıze verıyorlar musaıt olunca getırırsınız dıyorlar

bunun benzerini bursa mais yapıyor.

test için gittiğimizde aracın anahtarını ve ruhsatını verdi. parkurumuz şurdan başlıyor şuradan dönüp tekrar geliyorsunuz dedi.

ne yani yanımıza biri gelmicekmi dedim.

ne münasebet efendim , aracı rahatlıkla test edebilmeniz için yanınıza kimseyi vermiyoruz dediler. aracı aldım misler gibi test sürüşünü yaptım geldim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xabi Alonso

19 yaşındayım bende babamla yeni clionun testine gittim kimse bişey demedi

bizde clio yu denemek istiyoruz ayrıca polo i20 corsa yı da
    bu 4 arabayı denemek istiyoruz birazda inandırıcı olmak amacıyla gidip passat denemek bizi aşar tabi :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ozn.Onl

quote:

Orijinalden alıntı: Delgado

Aracı sıze verıyorlar musaıt olunca getırırsınız dıyorlar

bunun benzerini bursa mais yapıyor.

test için gittiğimizde aracın anahtarını ve ruhsatını verdi. parkurumuz şurdan başlıyor şuradan dönüp tekrar geliyorsunuz dedi.

ne yani yanımıza biri gelmicekmi dedim.

ne münasebet efendim , aracı rahatlıkla test edebilmeniz için yanınıza kimseyi vermiyoruz dediler. aracı aldım misler gibi test sürüşünü yaptım geldim.

işte olması gereken bu alışveriş yaparken arkadan kosturarak gelen buyrun beyfendi nasıl yardımcı olabilirim gibilerinden arkada oturan bi kişi çok saçma

• @ozn onl arkadasım mantık olarak sana katılıyorum ulkemızde mılyon cesıt hırsızlık dolandırıcılık teknıklerı oldugundan dolayı bır cok fırma guvenmez vermez aracları :)

• Bir ara merak edip çoğu firmanın web sitesinden başvurmuştum, test sürüşü için
    sadece chevrolet ve renault geri dönüş yapmıştı.Cruze,Secenic sürmüştüm..

• Takım Elbise giyin Türkenizi güzel kullanın anahtar cebinde :D
  • Ehliyetimi aldığım günden beri yani 1 senedir 3 4 aracı test ettim. 18 yaşında alır almaz hemen latitude testini yaptım. Tabi küçük olduğumdan dolayı kısa mesafeli kullandırdılar. Daha sonra scricco testi yaptım hatta makasa bile girdim veliefendi yolu üzerinde. Daha sonra yeni astra testi yaptım oda kısa mesafeliydi. En sonunda Yeni VW CC testi yaptım. Dip gaz test yaptım kimse bişey demedi. Çok zevkliydi. Yarında yeni Clio testine gidicem . Yeterki ciddi ol. Opelde çok ciddiydi ikide bir arıyolar şu fırsatlarımız var diye.
  • la bakkaldan sakız almıyorum araba alıyorm tes süresi kısalıgı mı varmış her annamda denerim ben arabayı kimsede karışamaz fren viraj performans yakıt
  • kaza dan sonraki masraflar kime ait oldugunu bilen yokmu ?
  • Yalnız beş dakikalık test sürüşü can sıkıntısını gidermez...Haberiniz olsun...
  • 5 dk araba surmek ıcın neden işi gücü olan insanları uğrastıracaksınız.
    bence yapmayın ,kendınıze baska bır eğlence bulun
  • quote:

Orijinalden alıntı: TAVCI

5 dk araba surmek ıcın neden işi gücü olan insanları uğrastıracaksınız.
    bence yapmayın ,kendınıze baska bır eğlence bulun

işi o olmasa niye uğraştırayım .
    bi heves yaptık siz bişey isteyince insanları uğraştırmamak için yapmıyomusunuz ?
  • O insanların işi sizin gibi canı sıkışan , heves edenlere araba sürdürmek degıl ki.ömrümde 3 kere test sürüşü yaptım o da alacağım arabaya karar vermek içindi.zaten gittiğinizde araba almayacagınızı anlayacaklarından sizînle pek ilgilenmeyeceklerdir
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.