Şimdi Ara

CAN Yayınlarından Tavsiye Ettiğiniz Kitaplar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
3.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yarından itibaren D&R mağazalarında Can yayınlarının 380 eseri 5 TL ye.Eee bende bu fırsatı kaçırmak istemiyorum.Bir kenara yaz için kitap parası koymuştum bu kampanyayıda görünce çokk sevindim.

CAN YAYINLARINDAN 1 kere kitap aldım onu da şuan okuyorum.
    Yüreğinin Götürdüğü yere Git adlı kitap.

Yarın gidersem en az 5 tane kitap almayı düşünüyorum.Bu konuyu açmak istedim hepimiz için yararlı olucaktır.Kampanya yaz boyunca sürecekmiş.

Böyle kurgusu harika olan ,ufkumuzu açıcak,geliştirici keyif verici farklı bakış açısı kazandıran, okuma anlamada yararlı ,zevkli vs vs önerebilceğiniz romanlar var mı ?
    Nobel ödüllülerde falan .

Şimdiden çok teşekkür ederim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Salamar17 -- 3 Temmuz 2012; 17:04:56 >

• internette de yaparlar mı acaba bu kampanyayı çok iyi olur yaparlarsa baya kitap alırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertblade

internette de yaparlar mı acaba bu kampanyayı çok iyi olur yaparlarsa baya kitap alırım

Kampanya sadece D&R magazalarında geçerli olucakmış.

can yayınları facebook sayfasında duyurdular.

evet yok mu arkadaşlar tavsiye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Salamar17 -- 3 Temmuz 2012; 18:40:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Salamar17

Merhaba arkadaşlar.

Yarından itibaren D&R mağazalarında Can yayınlarının 380 eseri 5 TL ye.Eee bende bu fırsatı kaçırmak istemiyorum.Bir kenara yaz için kitap parası koymuştum bu kampanyayıda görünce çokk sevindim.

Yarın gidersem en az 5 tane kitap almayı düşünüyorum.Bu konuyu açmak istedim hepimiz için yararlı olucaktır.Kampanya yaz boyunca sürecekmiş.

Böyle kurgusu harika olan ,ufkumuzu açıcak,geliştirici keyif verici farklı bakış açısı kazandıran, okuma anlamada yararlı ,zevkli vs vs önerebilceğiniz romanlar var mı ?

ne zamana kadar sürecek bir bilgin varmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: soray12

quote:

Merhaba arkadaşlar.

ne zamana kadar sürecek bir bilgin varmı?

bilmiyorum.Yaz boyunca demişler.Ne zaman biteceği belli degil.
    Ayrıca can yayınlarının facebook sayfasında illerdeki hangi d&r mağazalarında geçerli olduğunu da liste halinde paylaştılar.

Artık tavsiyelere başlasak diyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Salamar17 -- 3 Temmuz 2012; 18:48:26 >

• Hocam kitap isimlerini nerden bulabiliriz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: W.Fichtner

Hocam kitap isimlerini nerden bulabiliriz ?
    bütün kitapları olma ihtimali yok bana kalırsa , eğer öyleyse bir kaç kitap yaziyim

yüzyıllık yalnızlık
    simyacı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arthur Conan Doyle - Baskerville'lerin Köpeği. Can Yayınları'nın sitesine baktım en bana uygun olanı buydu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: W.Fichtner

Arthur Conan Doyle - Baskerville'lerin Köpeği. Can Yayınları'nın sitesine baktım en bana uygun olanı buydu.
    Jack London'ın kitapları, Emile Zola - Germinal ve Gorki'nin Çoçukluğum, Ekmeğimi Kazanırken, Benim Üniversitelerim kitaplarını satın alabilirsin.

Düzeltme: Klasikler adlı konuya yazacaktım buraya yazmışım. Eğer klasikleri seviyorsan bu kitapları tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaysofHope -- 3 Temmuz 2012; 19:55:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaysofHope

Jack London'ın kitapları, Emile Zola - Germinal ve Gorki'nin Çoçukluğum, Ekmeğimi Kazanırken, Benim Üniversitelerim kitaplarını satın alabilirsin.

Düzeltme: Klasikler adlı konuya yazacaktım buraya yazmışım. Eğer klasikleri seviyorsan bu kitapları tavsiye ederim.

Alıntıları Göster
    sitede ben bulamadım bunula ilgili yazıyı , yalnız normalde 35 liraya sattıkları kitapları 5 liraya satıcaklarını düşünmüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Tracy-Mcgrady

sitede ben bulamadım bunula ilgili yazıyı , yalnız normalde 35 liraya sattıkları kitapları 5 liraya satıcaklarını düşünmüyorum

Alıntıları Göster
    Kitap listesi yok.Kampanya yarın başlıyor.Can Yayınlarının kendi facebook sayfasında duyuru var.
    Bilmiyorum ilk defa böyle bi kampanyadan yararlanıcam.Ama dediğiniz gibi 35 tllik kitaplar olmaması doğal olur.Ama 15 TLlik kitapların 5 tl olması bile çok iyi bir fırsat.Düşünsenize 1 kitap yerine 3 kitap almış olucaz.Benim bulunduğum şehirde 1 tane yer var.Allahtan orasıda liste de var.Dolmuşa biner giderim sırf bu kitapları almak için.

Kitap önerileri için teşekkürler. Tavsiyelere devam :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Salamar17 -- 3 Temmuz 2012; 20:01:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Tracy-Mcgrady

Alıntıları Göster
    Bir haber buldum ama doğru mudur bilemem.

http://www.sirkethaberleri.com/basin-bultenleri/can-yayinlari-ve-drdan-dev-kampanya-67371

• quote:

Orijinalden alıntı: UniJaa_61

http://www.sirkethaberleri.com/basin-bultenleri/can-yayinlari-ve-drdan-dev-kampanya-67371

UniJaa_61 CAN yayınları resmi sayfasından duyurdu dedim 3 defa.Hala emin olamadınız mı :)

Buyur link ; (Yasak olur diye daha önceden vermedim)

https://www.facebook.com/CanYayinevi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: UniJaa_61

UniJaa_61 CAN yayınları resmi sayfasından duyurdu dedim 3 defa.Hala emin olamadınız mı :)

Buyur link ; (Yasak olur diye daha önceden vermedim)

https://www.facebook.com/CanYayinevi

Alıntıları Göster
    son günlerde aldığım en iyi haber

George Orwell

- Bin Dokuz Yüz Seksen Dört
    - Hayvan Çiftliği
    - Aspidistra
    - Burma Günleri

bu 4 kitabı almak istiyordum umarım indirimde olurlar yarın hemen dr ye koşacağım

• quote:

Orijinalden alıntı: musert1121

George Orwell

- Hayvan Çiftliği
    - Aspidistra
    - Burma Günleri

bu 4 kitabı almak istiyordum umarım indirimde olurlar yarın hemen dr ye koşacağım

George Orwell'in hiç kitaplarını okumadım ki can yayınlarının kitapları bile kitaplığımda yok.1 tane var onu da şuan okuyorum.
    - Hayvan Çiftliği

bu 2 romanı veya birini mutlaka alıcam.

diğerlerine de bir bakayım.
    Umarım indirimdedirler.Yarın umarım sevincimiz kursağımızda kalmaz :)

Geçen senenin yazında yine 4 tl ye yapmışlar bu kampanyadan.Geçen sene alanlar bilirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Salamar17 -- 3 Temmuz 2012; 21:24:42 >

• quote:

quote:

George Orwell

- Hayvan Çiftliği
    - Aspidistra
    - Burma Günleri

George Orwell'in hiç kitaplarını okumadım ki can yayınlarının kitapları bile kitaplığımda yok.1 tane var onu da şuan okuyorum.
    - Hayvan Çiftliği

bu 2 romanı veya birini mutlaka alıcam.

diğerlerine de bir bakayım.
    Umarım indirimdedirler.Yarın umarım sevincimiz kursağımızda kalmaz :)

Geçen senenin yazında yine 4 tl ye yapmışlar bu kampanyadan.Geçen sene alanlar bilirler

Alıntıları Göster
    Bende bugün D&R'a uğramayı düşünüyorum.Bakalım aradığım kitapları bulabilecekmiyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-6055013EF

Bende bugün D&R'a uğramayı düşünüyorum.Bakalım aradığım kitapları bulabilecekmiyim.

Alıntıları Göster
    Gidenler lütfen buraya yazsınlar.Hangi kitaplar 5 tlye ? Yoksa hepsini de kapsıyor mu
  • quote:

Gidenler lütfen buraya yazsınlar.Hangi kitaplar 5 tlye ? Yoksa hepsini de kapsıyor mu

Alıntıları Göster
    tüm kitaplar yok hocam sadece 1 masa ayırmışlar oradaki kitaplar vardı ben aradığım kitapları bulamadım :S ancak bu söylediklerim samsun dr için geçerli başka yerlerdeki daha büyük d&rlerde farklı olabilir mi bilmiyorum
  • quote:

tüm kitaplar yok hocam sadece 1 masa ayırmışlar oradaki kitaplar vardı ben aradığım kitapları bulamadım :S ancak bu söylediklerim samsun dr için geçerli başka yerlerdeki daha büyük d&rlerde farklı olabilir mi bilmiyorum

Alıntıları Göster
    bir bakıcam ama hiç umutlu değilim
  • quote:

hiç şaşırmadım.Bizim burdaki D&Rde de her gittiğimde masaya ayrılmış 4 tllik kitap bölümü oluyordu.
    Tutulmayan kitapları koyuyorlardı.
    Peki hangi kitaplar var.Kaç çeşit kitap var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Salamar17 -- 4 Temmuz 2012; 14:53:32 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.