Şimdi Ara

Canada alinan iPhone 5 sorun var RESIMLI!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar iphone 5 geldi canadadan ama sorun var daha kayit yaptirmadimm telefon apple storedan degil mobil operator den alindi simdi bu unlock mudur simfree midir ama size soyleyim suan canada dahil her ulkede iphone 5 sikintisi vaar haberiniz olsun!! RESIMDE GOZUKTUYU GIBI BELL 13 YAZIYOR ICINDE HATTA YOK $782 CANADA DOLARINA ALINDI eger kayit olsa sorun cikar mi ???

• GOZUKTUYU gibi yazılmaz GÖZÜKTÜĞÜ gibi yazılır. Sorunun cevabı ise model numarası internetten araştır simfree olup olmadığını araştır,ben bile 10 saniye'de cihazının simfree olup olmadığını öğrendim.Araştır biraz,hazırcı olma...
  • quote:

Orijinalden alıntı: drorbital

GOZUKTUYU gibi yazılmaz GÖZÜKTÜĞÜ gibi yazılır. Sorunun cevabı ise model numarası internetten araştır simfree olup olmadığını araştır,ben bile 10 saniye'de cihazının simfree olup olmadığını öğrendim.Araştır biraz,hazırcı olma...

canim benim gozuktuyu gibi yazilmaz dogru yani bilgisiyar macbook olunca turkce harfleri koymakla ugrasmiyorum
    :)))) cvp sagol
  • quote:

Orijinalden alıntı: omrozan

quote:

GOZUKTUYU gibi yazılmaz GÖZÜKTÜĞÜ gibi yazılır. Sorunun cevabı ise model numarası internetten araştır simfree olup olmadığını araştır,ben bile 10 saniye'de cihazının simfree olup olmadığını öğrendim.Araştır biraz,hazırcı olma...

canim benim gozuktuyu gibi yazilmaz dogru yani bilgisiyar macbook olunca turkce harfleri koymakla ugrasmiyorum

Tatlım bende 4.5 senedir Macintosh kullanırım klavyemi PC QWERTY olarak ayarladım,Mac kullanmasını bilmiyorsan ne yapabilirim sence :) Kendine iyi canım ...

• hattını takınca çalışıyorsa kilityoktur ? :)
  • quote:

quote:

quote:

Tatlım bende 4.5 senedir Macintosh kullanırım klavyemi PC QWERTY olarak ayarladım,Mac kullanmasını bilmiyorsan ne yapabilirim sence :) Kendine iyi canım ...

forumda tehlikeli yakınlaşmalar !!

• hocam önce hat takıp deneyin eğer operatörü bulursa kayıt ettirin, zaten kayıt edilmeden 1 2 hafta kullanılabiliniyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: andruil

quote:

quote:

quote:

forumda tehlikeli yakınlaşmalar !!

tokat etkisi yapti bence bu.bell kilitli operatordur her versiyonda kilitli belldden kilitli 3g bile var hala piyasada .gecmis olsun simdiden 1000 tl ye sat bence ilk bulduguna kayitsiz daha fazla vermez kimse kilitli telefona(ki geveyin gelip gelmeyecegi bile kuskulu)

ek olarak macbookdan yazdigini soylemek hava atmak icin bu belli lakin bu foruma ayiptir soylemesi benim gibi 4.5-5 milyarlik bilgisayarla giren kisi bende 690 var diye gorgusuzluk yapmiyor senin gibi macbook diye yazmiyor,seninki de ayni turkce klavyem yok diyebilirsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Çöp cihaz almışsınız hayırlı olsun, hava atarsınız artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkce klavye olmamasi bir sey degil de gozuktuYu nedir ya turkce ogretmeniniz kim sizin ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İçinde sim kart yokken bunu demesi ilginç.

En iyisi sim kart takıp denemek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.