Şimdi Ara

Çanak Antenle Direkt Uydu İnternet?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Böyle bir konu açıldı mı, böyle bir uygulama mevcut mu/yaygın mı bilmiyorum.

Direkt uydu bağlantısı kurarak internet bağlantısı elde etmek mümkün mü? Ticari amaçlı değil, kişisel kullanım için. Maksadım direkt uluslararası bir firma aracılığıyla Türkiye ağına katılmadan (adil kullanım kotasına takılmadan bakır kabloları es geçerek) internete erişim uydu üzerinden. Yasal mı böyle birşey?

Şimdiden teşekkürler.

• Mümkün. 1550 tl donanım ücreti var. Tarifeler aşağıdaki gibi. (en ucuzunu eutelsat üzerinden bu şirket veriyor bildiğim kadarı ile. Türksatta fiyatlar daha pahalı.)

http://uzaynet.com.tr/tarifeler/tooway-standart-tarifeler/tooway-standart-satin-alma/
  • Yanılmıyorsam 2002 yılından beri var "edsl" adıyla.
    yanlız hem arkadaşın paylaştığı linkteki gibi maliyetli(-ki bu çok çok ucuzlamış hali baktığım kadarıyla) hemde hayvani ping süresiyle(250 ms gibi) rezil eder süründürür.
    Üstelik uydu konumuan göre hızınız değişir.
  • Çok sağolun arkadaşlar.

Maliyet pahalı gibi ama rahat ve hızlı at koşturmak adına kulağa hoş geliyor. Yurtdışından yeni geldim ve bir haftada adil kullanım kotasını yedim bitirdim: insan biraz sinir oluyor uyarı ekranını görünce.
  • e orda da akn var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cce

e orda da akn var.

Uluslararası bir firma bulmak gerek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.