Şimdi Ara

çanak motoru hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

EVİM TERASLI OLDUĞU İÇİN MÜSAİT YERİM VAR BU YÜZDEN 90 VEYA 120 'LİK ÇANAK ANTEN ALMAYI VE BU ÇANAĞA MOTOR TAKMAYI DÜŞÜNÜYORUM.İNTERNET SİTELERİNDE FARKLI MARKALARDA DEĞİŞİK MODELLER VAR.BEN NEXT ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM FİYATI 75.YTL CİVARINDA .UYDU ALICIM TECHSTAR 7000CI DISEC 1.2 UYUMLU.SORUM İSE BU MOTORU ALMAK YETERLİMİ.YANINDA BAŞKA APARATLARDA ALMAK GEREKİYORMU ? BİRDE MOTOR KULLANAN ARKADAŞLAR MEMNUNLARMI .GÖRÜNTÜ KALİTESİ NASIL OLUYOR.BİLGİ VERMENİZİ RİCA EDERİM.İYİ GÜNLER

• Önemli olan yanında alacağınız LNB'dir, çok dandik birşey olmadıktan sonra fazla önemi yok çanak markasının..
  • dreambox falan olsa motorlu canak kur derım ama o cıhazla dıger uydularda seyredebılecegın pek bısey yok.hem motorun sorunu cok olur.ruzgar eser ayarı kacar kıs olur donar donmez.ama ılla matorlu canak kurcam dersen sana motor,canak ve lnb yeterlı.kurması bıraz karısık ama.
  • Motorlu çanak abartı olur bence, fiyatlar da uçuk sayılır..
  • çanak anten 3 ayrılık rooad master özelliklikli olan 2 rood master 2 olan 3 fear have 3 olan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeLCuKuNus -- 12 Şubat 2007; 14:10:54 >
  • bunun için rood master kablo da alsanız belirli sınırlar çizer
  • rood master 2 alsanız daha ileri bi yapıya sahip olabilirsiniz hem kablo bakımından hemde diger bi kaç şey bakımından
  • fear have 3 olandaysa günümüzün tüm özelliklerini bulabilirsiniz ..
  • uydu konusu açılmışken rood master normal olan her türlüiçerik vermediginden görüntü kalitesi düşüktür
  • Bende vardi motorlu söktüm ama nedeni ufak bi tatile cikiyorum ondan
    motor alcaksan next alma Goldmaster tavsiye ederim. Goldmaster'da usals destegi mevcut (umarim yanliş yazmamişimdir)
    next'te yok.
    Birde Stab motor var çelik dişli rüzgar felan hic etkilemiyor fiyati 100 Euro civariydi sanırım.

neyse motor ayarlamasi biraz zordur ugrastirir. yanı montaj deilde uydular kuşagına oturtmak cok zor. inanilmaz bi ayar gerektiriyor.

bunun dısında zaten pek bişey yok. zaten uydu alicin varmiş.
    usals'ın burda etkisi büyük cünkü tek tek uydulari eklemeye gerek kalmiyor.

bukadar yanı

• rood master 2 olansa görüntüde yenilikler sunmamakta ancak bi kaç kablolama da kalite standartı getirmektedir
  • @SeLCuKuNus konulari tek tek farklı postta atma.
    unuttugun bişey varsa önceki msjini düzeltip eklemen daha hoş olur.
    yanı Mod'lar görürse Affetmezler
  • konuyu şaşırdım ben biraz :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.