Şimdi Ara

Çanakkale'den Adana'ya güzergah...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çanakkale'den Adana'ya hangi güzergahı takip etmeliyim, yolu giden arkadaşların tavsiyelerini beklemekteyim..

• Yol tarifi isteyince bunu verdi Google:
     Çanakkale'den Adana'ya güzergah...

Ben Eskişehir'den gittiğimde gidişte Bolvadin - Konya üzerinden gitmiştim. Dönüşte ise Aksaray - Ankara üstünden dönmüştüm. Gidiş dönüş birbirine yakın sürmüştü.
  • goodorevil kullanıcısına yanıt
    Aynen google o şekilde rote veriyor, 2 seçenek var,

1- Çanakkale-Bursa-Eskişehir-Konya üzerinden
    2- Çanakkale-Balıkesir-Kütehya-Afyon-Konya üzerinden
  • 1. Seçeneği kullanarak Bursa'ya gittim. Gayet rahat ve sıkıntısız bir güzergah. Çanakkale-Bursa arasındaki yol sıkıntı değilse 1. güzergah tavsiye edilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geliboludan 5 senedir gider gelirim memleketim Adana ya .Ben genelde Lapseki-Bursa-Eskişehir-Ankara-Aksaray-Adana güzergahını kullanırım.Kütahya-Afyon-Konya-Adana güzergahına göre yol daha düzgün ve rahat.Mesafe olarak 50 km daha uzun ama yolun rahatlığı ve düzgün olması bu açığı kapatıyor.Ben her iki güzergahıda denedim tavsiyem Eskişehir-Ankara-Aksaray-Adana güzergahı.Şimdiden iyi yolculuklar.
  • Hocam otobüsler 1. Güzergahı kullanıyor seç v.b. firmalar bilginiz olsun. Çanakkale bursa arası yol cok rahat yol birde eds lere dikkat biga lapseki civarındaki hiç acimadan cekiyolar fotoğrafınızı

• sadece yol tarifi degil de yol uzerinde gezilecek yer tavsiyesi istersen tavsiyede bulunurum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Burası İstanbul Değil Kayseri
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kardeş

Adana-eregli-konya-Afyon-kütahya-bozhöyük-bursa-bandırma-çanakkale en yakın yol. alternatif ankara üzeride olur ama yol uzar. Ben daha önce Bu güzergahtan Bursaya gitmiştim 10 sene önce yol güzeldi şimdi daha güzeldir. Bende seneye Adanadan çanakkaleye gitmeyi düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.