Şimdi Ara

Çanakkalede okuyan ? ya da bilgi sahibi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çanakkale 18 mart üni-geomatik müh. kazandım :) şehir hakkında yurt gezilcek yerler okula ulaşım kafeleri eğitimi falan hakkında her türlü bilgiye açığım bu şehir ve üniversite hakkında bildikleriniz ve tavsiyeleriniz nelerdir ? :)

• Hoşgeldin meslektaş :) 3. sınıftayım bende. Şehir olarak nereden geldiğine bağlı , İstanbul Ankara gibi büyükşehirlerden geldiysen sıkılabilirsin tabi bu kişiden kişiye değişir. Ben İstanbul'dan geldim mesela :). Hayırlı olsun bu arada :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berkæn -- 23 Temmuz 2014; 20:20:53 >
  • Eyvallah hocam samsundan geliyorum bende ya zaten bende çok gezmeyi sevmem sahil kıyında oturalabilcek güzel yerler var mı insanı nasıldır rahat bir şehir midir ? :)
  • Güzel kafeler var, o konuda sıkıntı çekmezsin. AVM yeni yapılıyor o da yakın zamanda açılır.

Alkol tüketen biri olarak, rahatlık konusunda İstanbul'dan daha rahat diyebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berkæn -- 23 Temmuz 2014; 20:24:54 >
  • O zaman çok iyi ya ben öyle gezip tozmaktansa sahilde oturup denize karşı bira içmeyi daha çok severim bu çanakkale güzel olacağa benziyor
  • Arkadaşlar yok mu başka çanakkale hakkında bilgisi olan ?
  • Ben de burayı kazandım.Yurtlar hakkında bilgisi olan var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Galatasaray'da Okuyan Var Mı?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende Çanakkalede otuyorum .. Öğrencilik hayatınızı sakin sessiz geçireceksiniz huzurlu... bar disco diyorsanız onlarda var ama sınırlı sayıda ... Ne işiniz var barda discoda bence kordona bir tertemiz deniz havası almanız rüzgarı yemeniz yeterli... Yurt konusunda sıkıntı çekmezsiniz bence çok güzel yurtlar var... Türkiyede en temiz hava çanakkalede bunuda unutturmam :D şehrimize hoşgeldiniz özgürce yaşayabileceğiniz nadir şehirlerden ...
  • Öncelikle hayırlı olması dileğimle Çanakkale'ye hoşgeldiniz. 18 yıldır edindiğim bilgilere göre rahatlığı olsun havası olsun kordonu boğazın kokusu olsun çoğu illerden farklı hissettirecek bir yere geleceksiniz. Öncelikle ulaşımı dert etmeyin çok büyük kalabalık bir yer beklemiyosunuzdur umarım :D kalıcak yer sorununuz olacağını da sanmıyorum sıkılma konusuna gelirsek boğaza karşı b yudum b şeyler iyi geliyo :D öğrenci bolluğunu düşünürsek ki küçük şehir herkes birbirini tanır hoş bir arkadaş çevreniz olur siz bırakın her şeyi bir an önce gelmeye bakın boğazın havası başkadır
  • Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim cevaplarınız için güzel bir dört sene beni bekliyo o zaman
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.