Şimdi Ara

Caner'in özel hayatını kullanan Ahmet Çakar'ın Mahmut Uslu'ya ahlak dersi vermeye hakkı var mıdır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beşiktaş maçı sonrası Caner'in özel yaşamına vurgu yapan Mahmut Uslu'ya ahlak ve adamlık dersi verenler vardı

Onlardan en ateşlisi ise Ahmet Çakar'dı

Dün Mahmut Uslu'ya adamlık dersi vermeye çalışan Ahmet Çakar, bu seferde Caner'e ahlak ve adamlık dersi vermeye kalkmış

Hem de Caner'in özel hayatını kullanarak

Bu durumda biz de ister istemez soruyoruz doğal olarak

Caner'in özel hayatına vurgu yapan Ahmet Çakar'ın Mahmut Uslu'ya ahlak dersi vermeye hakkı var mıdır?

Caner'in özel hayatını kullanan Ahmet Çakar'ın Mahmut Uslu'ya ahlak dersi vermeye hakkı var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emekli65 -- 24 Ekim 2017; 14:22:26 >

• vardır birader, ahmet çakar’ın hakemlik dönemini bilmiyorum, yaşım kurtarmıyor, ama şu ülkede görevini layığıyla yerine getiren bir avuç insandan biri kendisi, adam trollüğün kitabını yazıyor programda, her pazar-pazartesiyi iple çekiyorum, muazzam derecede eğlenceli program yapıyorlar ahmet çakar önderliğinde, bu adamın her şeye hakkı vardır, beğenmeyen yallah arabistana,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hakkı yok yada var, bu ona bu hakkı verenlerin sorunu. Ama bırak seyretmeyi, hakkında konuşmaya yazmaya bile değmeyecek biri. Bulunduğu kanal da haklıdan değl güçlüden yana olan, rüzgar nereden eserse oraya dümen kıran, ne olduğu belli bir kanal. Kendilerini en güzel şekilde tarif eden de kendisi olmuştur 'bit yavrusu' diyerek. Seyretmek mi Allah korusun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PERENAL.

vardır birader, ahmet çakar’ın hakemlik dönemini bilmiyorum, yaşım kurtarmıyor, ama şu ülkede görevini layığıyla yerine getiren bir avuç insandan biri kendisi, adam trollüğün kitabını yazıyor programda, her pazar-pazartesiyi iple çekiyorum, muazzam derecede eğlenceli program yapıyorlar ahmet çakar önderliğinde, bu adamın her şeye hakkı vardır, beğenmeyen yallah arabistana,

"ama şu ülkede görevini layığıyla yerine getiren bir avuç insandan biri kendisi"

Benim de yaşım kurtarmaz ama az çok biliyorum, Ermanla, A. Çakar bildiğin şuanki C. Çakır'ın görevini yapmışlar, yeri gelir ona verir, yeri gelir buna verir, yeri gelir şaşırır saçmalar, Fener'i özellikle yakmalarıyla ünlüler.
  • şu herif kadar uyuz olduğum az insan vardır. bir ara kadınların istemedikleri takdirde tecavüze uğramayacaklarını iddia edecek kadar eşeğin bir tarafına su kaçırmıştı. ''şimdi ortaya bir laf atayım ve insanlar hemen bana karşı çıkıp itiraz etsin. ben de zekamı ortaya koyup hemen olayı anlaşılır ve mantıklı kılacak açıklamaları yapayım ve sözüme gelsinler'' içerikli konuşmalarla sansasyon yaratmaya çabalıyor işte sivri zeka, bunun kendiyle çelişmemesini beklemek boş beklenti

gücüne göre demiş üstte biri, arda bunu iyi susturmuştu beyaz futbola telefon bağlantısı yaptığı yayında. ''kalından başlayıp inceye döndüğünü çok gördük'' diyince ''duymadım, bir daha söyle bakim'' tarzı artistlik yapıyordu ''duysam ağzının payını veririm'' dermiş gibi. yayın arkadaşları bile susturmaya çalıştı tartışma olmasın diye, çenesini kapayıp uslu uslu ardayı dinlemişti sonra yayında

• Ahmet Çakar ve Erman Toroğlu denize düşseniz yılana sarılın bunlara sarılmayın.

hele erman toroğlu süzme Fenerbahçe düşmanıdır

• Mahmut usluyu ahmet cakar uzerinden savunarak ucunuzde ayni seviyede oldugunzu ispatladin.

Tebrik ediyirum. Hic farkiniz yok birbirinizden.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yok artık Nihat Doğan da mı....
    11 yıl önce açıldı
    Erdal Bakkal'ın Son Durumu Nedir?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hank Rearden kullanıcısına yanıt
    Mahmut Uslu'yu savunan tek bir kelime olmayan posttan Mahmut Uslu'nun savunulduğunu bulabilecek zekaya sahip olduğun için ben seni tebrik ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.