Şimdi Ara

Canımıza tak etti! #OsysAciklansin Haydi imza.la

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar mağduriyetimizi gösterebilmek için sanal imza kampanyası başlatıyoruz.

http://imza.la/osys-sonuclari-aciklansin/

Bu yazıyı paylaşalım. Bir imza ile siz de destek olun.

#OsysAciklansin diyorsan haydi sen de imza.la !

Edit: Kişisel sosyal medya hesabı linki yerine, genel link paylaşımı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VVGGRR -- 17 Ağustos 2012; 20:36:09 >

• Hemen açıklar ÖSYM bu kampanyayı duyarsa.
    Retweet çalışmalarını başka bölümlerde denemelisin,bu kampanya ne ses getirir,ne de ciddi boyutlara ulaşır.

Hasthag ve Egemen Bağış en mantıklısı.
  • paylaştım facebook'ta grublarda
  • Sana katiliyorum en mantiklisi egemen bagis,, hep beraber bir yuklensek en azindan bir aciklama yapilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RT olmak istemiyorum. herhangi bi kişisel amacım yok. Twitter hesabımdan verilmesini rahatsız bulduysan direkt link koyuyorum . Özür dilerim. Sadece destek olalım. o kadar. Eğer düşüncelerimiz dinlenmeyecek diye söylemeyeceksek vay ülkenin haline! böyle böyle kuzu olduk zaten! gençler de kuzu oluyo böyle böyle

imza.la/osys-sonuclari-aciklansin/
  • Burn Me On,
    Fan of Canada
    bjk_588

veya dünkü TT'ye destek olan arkadaşlarım nerde ya. paylaşım arkadaşlar herkesle
  • quote:

Orijinalden alıntı: VVGGRR

Burn Me On,
    Fan of Canada
    bjk_588

veya dünkü TT'ye destek olan arkadaşlarım nerde ya. paylaşım arkadaşlar herkesle

burdayız hocam da şu iftarın üstüne bir TT atraksiyonu yapsak fena olmazdı hani
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

RT olmak istemiyorum. herhangi bi kişisel amacım yok. Twitter hesabımdan verilmesini rahatsız bulduysan direkt link koyuyorum . Özür dilerim. Sadece destek olalım. o kadar. Eğer düşüncelerimiz dinlenmeyecek diye söylemeyeceksek vay ülkenin haline! böyle böyle kuzu olduk zaten! gençler de kuzu oluyo böyle böyle

imza.la/osys-sonuclari-aciklansin/

Ne kuzu olması,sakin ol.Bu eylem ses getirmez.İmza.la nedir ya ? Twitter gibi saniye başı milyonlarca iletinin döndüğü ve devlet büyüklerinin de aktif olduğu bir ortamda ses duyurmak varken ? En fazla 30-40 kişi katılır hadi.Ama Twitter'da yüz binlerce kişi ile Hasthag yapıp,devlet bakanlarına ses duyurma şansın var.
  • İmzaladım,egemen bağış'a da tivit attım,bence de egemen bağış sanki daha ılımlı gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fan of Canada

quote:

Burn Me On,
    Fan of Canada
    bjk_588

hoşgeldiniz :)
  • quote:

quote:

quote:

Burn Me On,
    Fan of Canada
    bjk_588

NE DİYON YARDIRAK MI?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Burn Me On,
    Fan of Canada
    bjk_588

NE DİYON YARDIRAK MI?

bana uyar. Şu imza.la işi ciddi bi iş bu arada. eğer dünkü Hashtag gibi yayılırsa eğer binli ifadelerle imza sayısı olursa ses getirir bence.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Burn Me On,
    Fan of Canada
    bjk_588

NE DİYON YARDIRAK MI?

bana uyar. Şu imza.la işi ciddi bi iş bu arada. eğer dünkü Hashtag gibi yayılırsa eğer binli ifadelerle imza sayısı olursa ses getirir bence.

O ZAMAN HASHTAG+İMZA LİNKİNİ PAYLAŞIYORUZ

• Milliyet'in haberi.ÖSYM'nin yeni adı KTSYM (Kopya Torpil Seçme ve Yerleştirme Merkezi)

ÖSYM değil KTSYM
  • Arkadaşlar Hashtag ve İmza.la linkini ortak paylaşıyoruz. Hadı bismillah. dünkü gibi yayılırsa yine kendiliğinden katılımlar gerçekleşir.
  • up
  • quote:

Burn Me On,
    Fan of Canada
    bjk_588

Burdayiz hocam

• imzaladım
  • şimdi imzaladım

• http://imza.la/osys-sonuclari-aciklansin/

evet arkadaşlar devam. ne kadar insana ulaşırsak o kadar iyi. dünkü gibi yayıldığı takdirde yine amaca ulaşır.

94 kişi imza.la'dı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VVGGRR -- 17 Ağustos 2012; 21:31:56 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.