Şimdi Ara

Çankaya(G.O.P)-Ankara'da Uydunet durumu nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar epey bi süredir uydunete geçmeyi düşünüyorum, eylül başı gibi de geçicektim, çok kararlıydım. 10mbit sınırsız düşünüyordum.

Fakat bölge bölge çok sorunlar olduğu yazılmış hep ve de özellikle Ankara'da(bana mı denk geldi bilmem) sürekli sorun oluyormuş.

Sormak istedim acaba Gazi Osman Paşa/Köroğlu cad. tarafında kullanan var mı, varsa memnun mu? tam performans alınabiliyor mu? surf ve download hızları nasıl? Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden çok çok teşekkür ediyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugur_91 -- 27 Ağustos 2010; 2:45:41 >

• kelimenin tam anlamıyla berbat.
  • siz ne zamandir kullaniyorsunuz acaba? son gunlerde mi boyle yoksa hep mi sorunluydu?

Baska fikri olan arkadaslar da varsa paylasirlarsa sevinirim, eylul ortasina kadar bir karar vermem lazim cunku :/ tesekkurler..
  • Adana'da gayet düzgün hiç bir sorun yok ama Ankara'yı bilemeyeceğim.
  • ben 1,5 senedir kullanıyorum, son zamanlarda çok kötü, son 3 ay diyeyim hatta. iptal etsem mi diye bakınıyorum.

günde minumum 2-3 saat çok kötü ki genelde bu zamanlar haftasonları ve aksam saatleri oluyor. bazen paket kayıp oranı ortalama %10 oluyor, hani aradabir değil, sık sık olan birşey bu. turksatı arayınca modeminiz online, sinyal değerleriniz güzel falan diyolar saolsunlar.
  • cevap icin tesekkurler, gercekten hayallerim suya dusmek uzere.. Zaten aksamlari ve haftasonu sorun oluyorsa insan cildirir.. Koskoca baskent dersin, buyuk sehir dersin, sorunsuz kullanan yok bu nasil istir? :/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.