Bildirim
Çankaya semti ve Asfalt sorunu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Teşekkür ederim... -
Atakule'den Yıldız yönüne giderken evime gelene kadar düzgün yol yok derken az önce dikkat ettim, bizim sokakta 10 metrelik bir bölüm son derece düzgün yapılmış. Haksızlık etmeyelim, her sokakta 10 metrelik düzgün bir bölüm vardır. Uç uça eklersek Çankaya' da bilmem kaç KM kaymak asfalt eder... Hani düzgün yol yoktu?
(Rakamları bu şekilde hesaplamayı devlet büyüklerimizden öğrendim de...) -
oyle deme çankayada köşke çıkan yollarda var kaymak asfalt oralar mühim olduğu için
düzeltme: yollarla ilgili olarak platform genişliği 7 m.ye kadar olan yollar ilçe belediyesine bağlı, diğer yollar büyükşehir belediyesinin sorumluluğunda,
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chevymel1 -- 3 Ocak 2011; 15:07:02 > -
çankayanın yollarını beğenmiyorsan ankaranin diger ilcelerine hic inme o zaman... -
en kötü yollar keçiören ve çankayadaydı şimdiye kadar, keçiörende geçen yaz baya bi asfaltlama yapıldı darısı çankayaya artık -
quote:
Orijinalden alıntı: resmonse
Atakule'den Yıldız yönüne giderken evime gelene kadar düzgün yol yok derken az önce dikkat ettim, bizim sokakta 10 metrelik bir bölüm son derece düzgün yapılmış. Haksızlık etmeyelim, her sokakta 10 metrelik düzgün bir bölüm vardır. Uç uça eklersek Çankaya' da bilmem kaç KM kaymak asfalt eder... Hani düzgün yol yoktu?
(Rakamları bu şekilde hesaplamayı devlet büyüklerimizden öğrendim de...)
politikaya soyunmalısın bence (dikkat et de videonu çekmesinler ama soyunukken
)
-
aynen katılıyorum,bu yeni bir olay değil zaten 10 senedir bir değişiklik yok yollarda.B.Şehir ile çankaya belediyesi arasındaki siyasi bir sorundan ileri geldiğini düşünüyorum.Bunlar birbielerini yerken olan güzelim çankayaya oluyor. -
Demek ki Çankaya belediyesi çalışmıyor.Ama orada o kadar çok bakanlık,genel kurmay vs. ıvır zıvır var,nasıl olur da bu yollara bakmazlar ki.
İlginç. -
Bende Ankara'nın Çankaya ilçesinde oturuyorum. Söylenildiği gibi Köşk civarı, protokol yolları dışında doğru düzgün bir yol yok. Oraların asfaltı, işçiliği falan farklı zaten. Benim oturduğum Dikmen semtinde bir sürü toprak yol var, asfalt bile değil. Yaptıkları asfalt ta bir işe yaramıyor zaten, bir ayı dolmadan gelip kazıyorlar, sonra da o bize özgü meşhur asfalt yamamızı yapıyorlar Hiç bir şey olmasa zaten üstünden bir kış mevsimi geçen yol delik deşik köstebek tarlasına dönüyor. Daha neler var, bir asfalt mı? O kaldırımların, garaj girişlerinin hali ortada. Adı şehir maalesef Ankara'nın. Çok eksiği var tamamlaması gereken...
-
quote:
Orijinalden alıntı: Patch
politikaya soyunmalısın bence (dikkat et de videonu çekmesinler ama soyunukken
)
Super espri
-
Bir Çankaya sakini olarak %100 katılıyorum arkadaşım.eskiden bu kadar gözüme batmıyordu ama 0 araba alınca daha çok üzmeye başladı beni.yolda hiçbişey yoksa rögar kapaklarından kaynaklanan çukurlar var.kimden kaynaklanıyorsa bravo... -
Siz Halinize dua edin en azından düz bir yol var biz ne yapalım acaba : ) çukurlar şekli şemali kaymış yollar hele hele o o logar kapaklarının derinliği falan derken reflex lerim çok güzel oldu :P kendimi geliştirdim : ) -
Türkiyede İzmir, Ankarada Çankaya, bursada nilüfer...
Gerçi nilüfer yine iyi iş çikariyor ancak bu üçü insanlar için ne ifade ediyor, ortak sorunlari yada ortak noktalari nedir biraz düşünün !
-
quote:
Orijinalden alıntı: chevymel1
en kötü yollar keçiören ve çankayadaydı şimdiye kadar, keçiörende geçen yaz baya bi asfaltlama yapıldı darısı çankayaya artık
merak etme hocam bu aralar aski su borusu yeniliyor keçiörende o güzel yolların hepsi mahvoldu artık yolların yarısı kaba taş toprak (asfalt bile yok) yarısı her tarafı patlamış yama asfalt (ona asfalt denirse artık) -
Hiç Belediye Çankaya kadar az ve kötü calismiyodur. -
Büyükşehirin yerel yönetim kadrosunun başında değişik olmadıkça (parti değil şahıs kastım) kimse asfalt falan beklemesin çankayada...Kos koca fakülteler caddesi (ank ünv) yıllardır kötebek yuvası gibi hiç bir yerde bişey yok..O kadar şehir geziyorum ya gerçekten istanbuldan daha kötü ankara...
Mamaktada durum aynı...Hele hele burada son bir aydır aski kanal çalışması var bütün sokakları hem enine hem boyuna kazıdılar sağolsun her yer taş toprak asfalt diye birşey kalmadı -
İşlerine gelenleri AB' ye uyum diye 1 gecede yapıyorlar. Bu yollar AB' ye ne zaman uyacak merak ediyorum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X