Şimdi Ara

♦♦ Çankaya Üniversitesi Ana Konu ♦♦ (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
756
Cevap
16
Favori
50.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: frostbitemdr

200 tl lik bir ücretten bahsediliyor bunu herkesmi yatırıyor

Hayır, ücretlerin ödenmesi için belirlenmiş tarihlerde ücretlerini ödemeyenler okul ücretleri yanında ekstra bir 200TL yatırıyor ders seçimi yapabilmek için.
  • Arkadaşlar Tel nolarınızı mesaj atarmasınız What's AP DH Grubu kurayım. Bende iç mimarlık bu arada hazırlıktayım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bir konuda yanılmışım. Ders kayıt döneminde hazırlığı da ilgilendiren bir işlem var. Bunun için sizden özür diliyorum.

http://register.cankaya.edu.tr/ adresinden detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Bl00dyHell nick adlı arkadaşa uyardığı için teşekkür ediyorum.
  • Valdeor gruba ekledi miştir PM atınız numaralarınızı
    arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi calamityeas -- 17 Eylül 2014; 20:45:32 >
  • AlmostFly kullanıcısına yanıt
    Hocam telinizi PM atarsanız ben sizi ekleyeyim gruba sizde arkadaşları eklersiniz.

• 200 tl herkes mi yatiriyor bir de ne için ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Edaaylmz

200 tl herkes mi yatiriyor bir de ne için ?

Okusanız ne kadar güzel olur değil mi.

13 Eylül - 02 Ekim 2014 tarihleri arasında yatırılacak ücretlerde ayrıca KDV dahil 200 TL. gecikme ücreti uygulanacaktır.
  • whatsapp grubu işi tamam kaldı buluşma işi
  • Arkadaşlar biliyorsunuz ki yarın ders kayıtları var. Ben hazırlığı atladım ve ders kayıtları da internetten yapılabiliyor sanırım. Okula gitmemize gerek var mı ders kayıtları vs. tamamen halledilmesi için? Bu ders kayıtlarının da prosedürleri nedir açıklarsanız sevinirim :)
  • AlmostFly kullanıcısına yanıt
    Değil.
    Zahmet oldu sağol

• sitede okumuştum gitmenize gerek yok tamamen internetten halledilebilir yazıyordu
  • quote:

sitede okumuştum gitmenize gerek yok tamamen internetten halledilebilir yazıyordu

Danışman onayı için okula gitmeniz gerekiyor.
  • kusura bakmayın ben ders seçiminden bahsetmişim
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlmostFly

quote:

sitede okumuştum gitmenize gerek yok tamamen internetten halledilebilir yazıyordu

Gitmeye gerek yok danışmana onay kodunu mail atınca hallediyor
  • Lostfan kullanıcısına yanıt
    Danışman kim ? Herkese farklı danışman mı geliyor yoksa bölüm bölüm mü ayrı danışmanlar. Yarın göreceğiz ne olup ne bittiğini ama bir sorun olursa cuma giderim herhalde okula :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lostfan

quote:

Orijinalden alıntı: AlmostFly

quote:

Gitmeye gerek yok danışmana onay kodunu mail atınca hallediyor

Ben danışmanın yanına gitmekten yanayım ama tabi bu da bir yöntem
  • quote:

Orijinalden alıntı: 007 Jets

Danışman kim ? Herkese farklı danışman mı geliyor yoksa bölüm bölüm mü ayrı danışmanlar. Yarın göreceğiz ne olup ne bittiğini ama bir sorun olursa cuma giderim herhalde okula :)

Ders programını aldığınız zaman altında yazar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 007 Jets

register.cankaya.edu.tr 'ye giriş yaptığınız zaman büyük puntolarla danışmanınızın adı yazar. Sonra danışmanın cankaya.edu.tr'deki sayfasından email adresini bulup onay kodunu ve okul numaranızı yazıp gönderirseniz hoca halledecektir. (hocanın sayfasını bulmak için ismini google'a yazman yeterli)
  • https://www.youtube.com/watch?v=wKyJjGBAb-k&list=UUV4jVLpZYof7Mm6yhBqsCdA bu ve bunun devamı videolar şaka amaçlımı yapılmış acaba bunu izledikten sonra az kalsın tercih listesinden çıkarıyordum okulu
  • Sistem kilitlenmiş ders kaydı yapamıyorum :D

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.