Şimdi Ara

♦♦ Çankaya Üniversitesi Ana Konu ♦♦ (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
756
Cevap
16
Favori
50.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nereden23

Her saat 45 geçe sihhiyeden hareket ediyor, 10-15 dk da orda oluyordu sanirsam.

Ya sabah 8.30da beklemeye başlayim ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üniversite öğrencileri Manhattan'da etkinlik planlamış gazi hacettepe tobb vs çankayada böyle bi etkinlik yok mu herhangi bi mekanda tanışma maksatlı?

• quote:

Orijinalden alıntı: MrJanti

Üniversite öğrencileri Manhattan'da etkinlik planlamış gazi hacettepe tobb vs çankayada böyle bi etkinlik yok mu herhangi bi mekanda tanışma maksatlı?

Bu konu konuşuldu, yapalım dedik fakat katılmayı düşünen çok az kişi çıktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bl00dyHell -- 16 Eylül 2014; 18:22:29 >
  • Forumdan katılmak isteyenlerle bu organizasyona katılınanilir bence hocam veya böyle bi şey olmazsa bile forumdakiler olarak herhangi bi yerde buluşulabilir ne diyosunuz beyler?

• quote:

Orijinalden alıntı: alfamanager

quote:

Pazartesi günü servis şoförünü arayıp bineceğiniz yeri söylerseniz size ortalama bir saat verir.

quote:

Forumdan katılmak isteyenlerle bu organizasyona katılınanilir bence hocam veya böyle bi şey olmazsa bile forumdakiler olarak herhangi bi yerde buluşulabilir ne diyosunuz beyler?

Perşembe günü ders seçimleri nedeniyle pek çok kişi okulda olacaktır. Perşembe okulda buluşulabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bl00dyHell

quote:

quote:

Pazartesi günü servis şoförünü arayıp bineceğiniz yeri söylerseniz size ortalama bir saat verir.

quote:

Forumdan katılmak isteyenlerle bu organizasyona katılınanilir bence hocam veya böyle bi şey olmazsa bile forumdakiler olarak herhangi bi yerde buluşulabilir ne diyosunuz beyler?

Perşembe günü ders seçimleri nedeniyle pek çok kişi okulda olacaktır. Perşembe okulda buluşulabilir.

ders seçiminde hazırlık okuyacakları ilgilendiren bir durum var mı ?

• Bulusma isi ne oldu arkadaslar

• quote:

Orijinalden alıntı: Dexter61

Bulusma isi ne oldu arkadaslar

Sürekli söylüyoruz ancak yeni kaydalon arkadaşlardan ses çıkmıyor. İsterseniz bu ayın 22sinde ayarlayın?

• quote:

Orijinalden alıntı: NowOrN3wer

quote:

Orijinalden alıntı: Bl00dyHell

quote:

quote:

quote:

ders seçiminde hazırlık okuyacakları ilgilendiren bir durum var mı ?

Edit : Yanlış biliyormuşum arkadaşlar. Ders kayıdında hazırlık da ilgilendiriyor.

http://register.cankaya.edu.tr/ adresi okursanız görebilirsiniz.

Uyardığı için Bl00dyHell nickli arkadaşımıza teşekkür ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlmostFly -- 17 Eylül 2014; 20:13:34 >

• quote:

Üniversite öğrencileri Manhattan'da etkinlik planlamış gazi hacettepe tobb vs çankayada böyle bi etkinlik yok mu herhangi bi mekanda tanışma maksatlı?

Ne yazık ki siz değerli arkadaşlarımızdan ses çıkmayınca böyle oluyor. Neden yapmıyoruz böyle bir şey deniliyor, ancak olunca da katılım olmuyor.

• Özellikle şehir dışından gelecek arkadaşlar için söylüyorum. İlk mesajda servis durakları, şöforleri hatta numaralarına kadar her şey var. Size en yakın olana bakın ve şöforu arayarak kaç gibi geçeceğini sorun. Telaş yapmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: AlmostFly

quote:

Sürekli söylüyoruz ancak yeni kaydalon arkadaşlardan ses çıkmıyor. İsterseniz bu ayın 22sinde ayarlayın?

Tarihi ayarlarsaniz ben gelirim sorun olmaz benim acimdan

• quote:

quote:

quote:

Tarihi ayarlarsaniz ben gelirim sorun olmaz benim acimdan

herkes yaparsanız geliriz diyor ama herkesin ortak belirlediği bir saat olmadı özellikle çoğunluğun
  • şu whatsapp grubu işini yapsak iyi olabilir yada facebookta donanım haber çankaya diye grup kurabiliriz
  • quote:

quote:

Üniversite başladığında herkesin derse girmesi gereken saatler farklı olacağından zor olabilir, o yüzden 18'ini önermiştim ama hazırlıktaki arkadaşların pek ilgisini çekmedi sanırım
  • quote:

quote:

22si uyarsa hepmize güzel olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: NowOrN3wer

quote:

quote:

22si uyarsa hepmize güzel olabilir

22si iyi bence
  • Bu arada sorusu olan arkadaşların özel mesaj atması yerine konuya yazması daha iyi olur çünkü aynı sorunun cevabını merak eden başkaları da olabilir, herkesin sorularını özel mesaj ile tek tek cevaplamaktansa bir kişinin sorusunu konuda cevaplayıp herkesin görmesini sağlayabiliriz ki forumun da amacı budur, soruyu özellikle sormak istediğiniz biri varsa haberdar et bölümünü kullanabilirsiniz. Tabii herkesle paylaşmak istemediğiniz özel bir sorunuz varsa özel mesajları da yanıtlarız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bl00dyHell -- 17 Eylül 2014; 16:41:33 >
  • Bu arada ders seçimleri ile ilgili açıklamalarhttp://register.cankaya.edu.tr/ adresinde yayınlanmış, hazırlıktaki arkadaşları da ilgilendiriyor, girip okumanızı tavsiye ederim. Yalnız hazırlık okuyacak arkadaşlardan ricam, ne olur sistem açılır açılmaz siteye girmeye çalışmayın zaten çok yüklenildiğinden sistem bayağı yavaşlıyor, aceleniz de yok, rahat rahat akşam girin işinizi bitirin, sabahtan yüklenmeyin (bir çoğunuzun meraklarına yenilip sistem açılır açılmaz yükleneceğini bilsem de bir umut...)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bl00dyHell -- 17 Eylül 2014; 17:05:54 >

• 200 tl lik bir ücretten bahsediliyor bunu herkesmi yatırıyor
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.