Şimdi Ara

♦♦ Çankaya Üniversitesi Ana Konu ♦♦ (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
756
Cevap
16
Favori
50.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öğrenci bilgi sisteminde kullanıcı adımızla şifremiz ne oluyo?internetten bişeyler buldum işte öğrenci numaranızın ilk iki hanesini c ile değiştirin şifrenizde tc numaranız diyo ama girdim olmuyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: elzjb_

Öğrenci bilgi sisteminde kullanıcı adımızla şifremiz ne oluyo?internetten bişeyler buldum işte öğrenci numaranızın ilk iki hanesini c ile değiştirin şifrenizde tc numaranız diyo ama girdim olmuyo

Sqlden mi bahsediyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: elzjb_

Öğrenci bilgi sisteminde kullanıcı adımızla şifremiz ne oluyo?internetten bişeyler buldum işte öğrenci numaranızın ilk iki hanesini c ile değiştirin şifrenizde tc numaranız diyo ama girdim olmuyo

sql'den bahsediyorsan onun başına c koymuyorsun, numaran ne ise onu giriyorsun, şifre başta tc kimlik no oluyor diye hatırlıyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: yldrm06

Servisler şuanda da etkin mi yani pazartesi kullanmak mümkün mü ?

Bildiğim kadarıyla aktifler
  • Evet sanırım sql den bahsediyorum kusura bakmayın bilmeyince böyle oluyo girdim olmadı belkide daha sisteme kaydetmemişlerdir bizi neyse cevap verenlere çok teşekkür ederim

• quote:

Servisler şuanda da etkin mi yani pazartesi kullanmak mümkün mü ?

Şuanda etkinlermiş bende öyle yapmayı düşünüyordum

• Kızılay dan nerden geçiyor bilen var mı

• quote:

Kızılay dan nerden geçiyor bilen var mı

Servisler hakkında detaylı bilgiye ilk mesajdan ulaşabilirsiniz hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlmostFly

quote:

Peki hocam makine hakkında bilginiz var mı bazı unilerde kilit ders diye adlandırılan birsey var alttan bir dersten kaldığında üstten 2 3 dersini kilitliyor kaldığın dersi geçmeden alamiyorsun o dersleri varmi çankaya da öyle bir sistem

• Servis güzergahları ve saatleri konusunda detaylı bilgiye okul sitesinden ulaşabilirsiniz. Emin olmak için servisçileri de arayıp sorabilirsiniz. sql konusunda acele etmeyin, eninde sonunda gireceksiniz ama çok merak ediyorsanız öğrenci işlerini arayabilirsiniz konu ile ilgili. Öğrenci işleri ile konuşmaktan çekinmeyin, aklınızdaki soruları güzel güzel cevaplarlar fazla meşgul değillerse

quote:

quote:

quote:

Peki hocam makine hakkında bilginiz var mı bazı unilerde kilit ders diye adlandırılan birsey var alttan bir dersten kaldığında üstten 2 3 dersini kilitliyor kaldığın dersi geçmeden alamiyorsun o dersleri varmi çankaya da öyle bir sistem

Makine okumuyorum ama tabii ki var. En basitinden Calculus 1'i veremeden Calculus 2'den hiçbir şey anlayamazsın zaten. Eğer alacağın ders daha öncesinde bir veya birden çok derste işlenen konuları bilmeni gerektiriyorsa önce bu bahsettiğim bilmen gereken dersleri vermelisin.

Makine Mühendisliği dersleriyle ilgili detaylı bilgiyi buraya tıklayarak bulabilirsin. Sayfanın altlarına doğru hangi dersin hangi dersleri gerektirdiği güzel bir görsel ile belirtilmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bl00dyHell

Servis güzergahları ve saatleri konusunda detaylı bilgiye okul sitesinden ulaşabilirsiniz. Emin olmak için servisçileri de arayıp sorabilirsiniz. sql konusunda acele etmeyin, eninde sonunda gireceksiniz ama çok merak ediyorsanız öğrenci işlerini arayabilirsiniz konu ile ilgili. Öğrenci işleri ile konuşmaktan çekinmeyin, aklınızdaki soruları güzel güzel cevaplarlar fazla meşgul değillerse

quote:

quote:

quote:

Makine okumuyorum ama tabii ki var. En basitinden Calculus 1'i veremeden Calculus 2'den hiçbir şey anlayamazsın zaten. Eğer alacağın ders daha öncesinde bir veya birden çok derste işlenen konuları bilmeni gerektiriyorsa önce bu bahsettiğim bilmen gereken dersleri vermelisin.

Makine Mühendisliği dersleriyle ilgili detaylı bilgiyi buraya tıklayarak bulabilirsin. Sayfanın altlarına doğru hangi dersin hangi dersleri gerektirdiği güzel bir görsel ile belirtilmiş.

Surusune bereket maşallah :) neyse önce bi ingilizceyi halledelim de

• Beyler buluşma olayı kaynadı mı ? Kaynadıysa hortlatmak isterim konuyu
  • quote:

Orijinalden alıntı: NowOrN3wer

Beyler buluşma olayı kaynadı mı ? Kaynadıysa hortlatmak isterim konuyu

Buluşma bekleniyor : ) Ayarlayınca alıntılarsan sevinirim : )
  • Arkadaşlar kur tespit sınavı ayın 23ünde olacak sanırım.Hazırlık okuyacaklar için 22sinde gitmenin bir mantığı var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valdeor kullanıcısına yanıt
    akademik takvimde 22 sinde hazırlık sınıfları dahil dersler başlayacak yazıyor onun için gideceğim ben
  • Ben de kayıt yaptırdım uluslararası ticaret hazırlık sınavı 23 ü galiba 22 sinde ne var onu hiç bilmiyorum bu arada öğrenci kimliğini alan var mı aranızda?

• quote:

Orijinalden alıntı: MrJanti

Ben de kayıt yaptırdım uluslararası ticaret hazırlık sınavı 23 ü galiba 22 sinde ne var onu hiç bilmiyorum bu arada öğrenci kimliğini alan var mı aranızda?

Ben aldım 8 eylülde

• quote:

Orijinalden alıntı: MrJanti

Ben de kayıt yaptırdım uluslararası ticaret hazırlık sınavı 23 ü galiba 22 sinde ne var onu hiç bilmiyorum bu arada öğrenci kimliğini alan var mı aranızda?

Ben aldım

• quote:

Orijinalden alıntı: Edaaylmz

Dizüstü pc veriyor mu okul?

Diz ustu pc veriyor mu derken ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Edaaylmz

Diğer özel okullarda laptop veriyolar öğrencilerine çankayada da varmı diye merak ettim

Bilmiyorum diger özellerde olduğunu da şimdi senden duydum başlayınca öğreniriz artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yldrm06 -- 10 Eylül 2014; 21:20:00 >
  • yldrm06 Y kullanıcısına yanıt
    Ben vermiyor diye biliyorum Çankaya'da okuyan bir arkadaş TOBB öğrencilerine laptop veriyor bizde öyle bir uygulama yok demişti

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.