Şimdi Ara

♦♦ Çankaya Üniversitesi Ana Konu ♦♦ (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
756
Cevap
16
Favori
50.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eyvallah yardımlarınız için bu buluşma işini de ayarlarsak çok iyi olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrJanti

Eyvallah yardımlarınız için bu buluşma işini de ayarlarsak çok iyi olacak

bencede yavaştan buluşma işini ayarlamaya başlayalım

• Herkese hayırlı olsun başka bir üniversitede ingilizce hazırlık okumuştum ama genede sınava girmek zorundayım sanırım eğitimde çok üst ing olmadıgını bılıyorum umarım atlarız sınavı
  • quote:

Orijinalden alıntı: NowOrN3wer

quote:

Orijinalden alıntı: MrJanti

Eyvallah yardımlarınız için bu buluşma işini de ayarlarsak çok iyi olacak

bencede yavaştan buluşma işini ayarlamaya başlayalım

Buluşma zamanı ve yerini ayarlarsanız ilk mesajda yayınlarım hocam

• Hazırlık başı buluşmaya bende gelebilirim

• Herkese uygun olursa Merkez kampuste yapalim

• Kimse yokmu beyler

• Merhaba arkadaşlar. bende bu sene elektrik elektronik mühendisliğine katıldım ancak kafamda kayıt ile ilgili bir soru var. internette kayıtla ilgili belgeler arasında dekont isteniyor ama ücret de kayıt esnasında diyor, bu konuda yardımcı olabilir misiniz ? hani gerekli parayı ne zamana kadar yatırmalıyız ? birde buluşma günü olursa on numara olur tanışma açısından
  • Merhaba arkadaşlar ben de hukuk kazandım.Yeni gördüm burayı ama konu süper olmuş.Ben önceki sayfaları okudumda bir şeyi tam anlayamadım.Sabah sıhıyeden balgata servis var mı?Dolmuşla sıhıyeye kadar gelsem ordan kalkıyo mu yoksa yine ordan otobüse mi binmem gerekiyo?Servis varsa derse yetişmekte sıkıntı oluyo mu?

• Selam;
    Bende eğer olursa Malzeme Bilimi ve Müh. Bölümüne giriş yapacağım.
    Öğrenci işlerinden öğrendiğim kadarı ile ödeme Üniversitenin hesabına kayıt gününe kadar yapılacak. Bunun dekontu ise kayıt tarihinde öğrenci işlerine beyan edilecek.
    Öğrenci kayıt günleri için (TIKLA) :

Bunun yanı sıra ne kadar ödeyeceğinizi de Öğretim Ücreti ile İlgili Açıklamalar için (TIKLA)

Öğrenci işleri ödeme kabul etmez, kredi kartı yada nakit kabul etmez onlar sadece dekonta bakar. Oraya kadar gelip de perişan olmayın.
    Ödeme tarihi dediğim gibi kayıt gününe kadar olur da kayıt gününü geçirirseniz tüm hakkınız sona erer buna dikkat edin.

Bölümüm hakkında iş hayatından çalıştığımdan dolayı pek bilgi alamadım, ilk fırsatımda Cem Hocam (bölümü benimsetmiştir) ve Ziya Hocam ile görüşmemde (ki kendisi bana bölümü sevdirmiştir) bölüm ile ilgili hemen hemen her şeyi anlattı.
    Aile ve aday öğrenci birliği (tam ünvanını hatırlamadığım) bölüm size rehberlik olarak yardım edecektir. Benim fırsatım yoktu mesaiye geri döndüm :)
    Hazırlık sınıfını daha önceki başka ünideki tecrübelerimden biliyorum yatarak geçilmesi zor çünkü burada sokaktaki literatür (urban lang.) gibi değil kürsüdeki gibi bir akademik bilgi sadece İngilizce ile aktarılacak, Hazırlık sınıfında ike tutup da "bottle" neydi diye dönem sonu sorarsanız direk kapıyı siz bulup çıkın.

Bir kaç kişi birleşip okula araba ile geldiklerini gördüm gün içinde en az 4 araba. Servis kaçtı eyvah derdi arkadaşlar ile halledilebilir sanırım.
    Dip not tam hatırlamadığım bir saatte sabah kalkan servilerden birisi ilk derse yetişemiyor. ona göre aktarmalı gelecekseniz yol analizinizi iyi yapın.

Benimde sorularım olacak; hem çalışıp hem okuyan bir öğrenci varsa bana tavsiye verecekse her türlü fikire açığım.

• Konuyu yeni gördüm, üniversitemizin bir konusu olması güzel gerçekten. Konu için imza falan da yapılabilir.

Ben de bilgisayar mühendisliği 2. sınıf öğrencisi olacağım bu sene. Bölüm veya okul ile ilgili sorusu olan arkadaşlar olursa cevaplamak isterim. Hazırlığı atladığımdan hazırlık konusunda bilgim yok maalesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bl00dyHell

Konuyu yeni gördüm, üniversitemizin bir konusu olması güzel gerçekten. Konu için imza falan da yapılabilir.

Ben de bilgisayar mühendisliği 2. sınıf öğrencisi olacağım bu sene. Bölüm veya okul ile ilgili sorusu olan arkadaşlar olursa cevaplamak isterim. Hazırlığı atladığımdan hazırlık konusunda bilgim yok maalesef.

Bende bilgisayar müh. bölümüne girdim hazırlık bittikten sonra eminim soracağım çok soru olacak

• quote:

Bende bilgisayar müh. bölümüne girdim hazırlık bittikten sonra eminim soracağım çok soru olacak

Aramıza hoşgeldin o zaman Yeni gelenlerle bir etkinlik ayarlayalım diyenler olmuş, bence çok güzel olur, sadece yeni gelenlerin birileriyle tanışması için değil zaten okuyan kişilerin de hem yeni gelenlerle hem de birbirleriyle tanışmaları güzel olur. Ortak alanda toplanılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bl00dyHell -- 20 Ağustos 2014; 7:57:53 >
  • Toplanıp tanışma fikrine kimse sıcak bakmadı herhalde?
  • Zam gelmis okula masallah 23 kusur olmus

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hazırlık sınavının çıkmıs soruları veya benzer soruları varmı elinizde
  • Bl00dyHell kullanıcısına yanıt
    bence çok iyi olur
  • quote:

bence çok iyi olur

E o zaman 2-3 kişi de olsa yapalım buluşma, isteyen gelir
  • Bl00dyHell kullanıcısına yanıt
    okul açıldıktan kurban bayramına kadar olan süreç içinde her hangi bir gün uygun olur mu? acaba dersler yoğunlaşmadan ?
  • Bence okul açılmadan daha iyi olabilirdi buluşma fakat katılım sayısını düşünürsek okul zamanı yapılacak bir buluşma muhtemelen daha çok ilgi çekecektir
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.