Şimdi Ara

♦♦ Çankaya Üniversitesi Ana Konu ♦♦ (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
756
Cevap
16
Favori
50.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende resmi olarak çankayalı oldum 2 gün öncede gidip kimliğimi aldım buluşma işi olsa iyi olabilir.Yeni başlayanlar için oryantasyon dersi olacakmı ve 22eylülde açılış tarzı birşey varmış ona gidecekmiyizz biz
  • quote:

Orijinalden alıntı: frostbitemdr

bende resmi olarak çankayalı oldum 2 gün öncede gidip kimliğimi aldım buluşma işi olsa iyi olabilir.Yeni başlayanlar için oryantasyon dersi olacakmı ve 22eylülde açılış tarzı birşey varmış ona gidecekmiyizz biz

Açılış töreni tarzı bir şey yapılıyor, isteyen gidebiliyor. Oryantasyon dersi oluyor genelde
  • Üst dönemlerden hukukçu varsaa yardımm edebilir miiii ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Edaaylmz

Üst dönemlerden hukukçu varsaa yardımm edebilir miiii ??

Konunun ilk mesajında @Moja nickli bir arkadaş hukuk yazmak isteyenlere yardımcı olabileceğini söylemiş, konuyu muhtemelen takip etmiyor fakat özel mesaj yoluyla ulaşılabilir
  • beyler öğrenci bilgi sistemi yeni kayıtlara açılmış az önce denedim

edit: aynı şekilde okul epostamızda aktif olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NowOrN3wer -- 15 Eylül 2014; 8:43:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Edaaylmz

Üst dönemlerden hukukçu varsaa yardımm edebilir miiii ??

Ben yardımcı olabilirim

• Bugün gidip araç sticker'ı aldım merak edenler için ss koyabilirim

• Moja kullanıcısına yanıt
    1. Sınıfta bu dönem seçmeli dersimiz var mı yoksa hepsini zorunlu olarak mı seçicez? Seçmeli dersimiz varsa hangisini önerirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: NowOrN3wer

Bugün gidip araç sticker'ı aldım merak edenler için ss koyabilirim

Koyun bence konuya renk gelsin

• quote:

Araç sticker'ı bende de var ama bir süre sonra rengi soluyor biraz, biraz daha iyi bir tasarım ve kalite bekliyoruz okuldan sticker konsunda, sonuçta sticker ile de olsa reklam reklamdır okul için

quote:

Orijinalden alıntı: elzjb_

1. Sınıfta bu dönem seçmeli dersimiz var mı yoksa hepsini zorunlu olarak mı seçicez? Seçmeli dersimiz varsa hangisini önerirsin

Hangi bölümdesiniz? Çoğu bölümde ilk sene seçmeli ders olmuyor fakat siz kendi isteğiniz ile seçmeli veya üstten ders alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bl00dyHell -- 16 Eylül 2014; 9:13:35 >

• Bu arada çift anadal başvurularının sonuçları da açıklanmış. Artık elektronik ve haberleşme mühendisliği ile çift anadal yapıyorum. Sürecin nasıl işlediğini merak eden arkadaşlar için ders seçimlerinden sonra ve dönem içinde yaşadığım sorunları ve deneyimlerimi paylaşacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bl00dyHell -- 16 Eylül 2014; 9:10:49 >
  • Arkadaşlar ben şehir dışından geliyorum.Aştiden inince okula ulaşımı nasıl yapabilirim?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bl00dyHell kullanıcısına yanıt
    Hukuktayım. Yoktur inşallah seçmeli ders

• quote:

Orijinalden alıntı: elzjb_

Hukuktayım. Yoktur inşallah seçmeli ders

Hukuk konusunda bilgim yok ama her bölümün hocaları, ders programı, seçmeli dersleri vb. bilgileri kendi web sayfasından öğrenebilirsiniz. Hukuk için:http://law.cankaya.edu.tr/

quote:

Orijinalden alıntı: Valdeor

Arkadaşlar ben şehir dışından geliyorum.Aştiden inince okula ulaşımı nasıl yapabilirim?

Hangi kampüse gideceksiniz?

• quote:

Okulun en sevdiğim yanı. Girişte sticker diye tutturmuyorlar
  • Bl00dyHell kullanıcısına yanıt
    Tamam teşekkürler

• Beyler servis sabah milli Kütüphane den kaçta geçer (merkez kampüse gidiyorum)

• alfamanager kullanıcısına yanıt
    Her saat 45 geçe sihhiyeden hareket ediyor, 10-15 dk da orda oluyordu sanirsam.

• Okuyan arkadaşlar ingilizceyi nasıl hallettiniz hazırlık okulu yeterli seviyede gösterir mi ek olarak kursa gitmemi gerekli mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: alfamanager

Beyler servis sabah milli Kütüphane den kaçta geçer (merkez kampüse gidiyorum)

Servislerle ilgili detaylı bilgi ilk mesajda ve okulun sitesinde servis güzergahı linkinde var hocam bakabilirsin ordan

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.