Şimdi Ara

Çanlı Masa Saati

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bildiğimiz gerçek, ağır çanlı masa saatlerinden tavsiye edeceğiniz var mı? Hepsiburada, gold vb. yerlerde görüyorum fakat basit alüminyum gövde olduğunu düşünmem ve gerçek şu bam-güm alarm sesinden uzak olma ihtimali düşündürüyor.

http://www.gold.com.tr/gold-buyuk-canli-bakir-masa-saati_u

Bunu gözüme kestirdim ama düşünme aşamasındayım, her an sipariş verebilirim.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Merhaba
    Bu tür saatlerin pek sağlam olmadığını düşünüyorum. Aslında eski bir saatçiden gerçek bir çanlı saat edinmenizi öneririm. Sesin ne derece yüksek ve rahatsız edici olduğunu göreceksiniz tam uyandırmalık :)
  • saathane kullanıcısına yanıt
    O zaman bi keşif yapmak lazım. Görseldeki saatin emsallari oldukça hafif. Sesi hakkında bi görüşüm yok fakat hem fiyat, hem performans, hem sağlamlık açısından adam gibi saatler diyeceklerimizle pek yarışamaz sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

O zaman bi keşif yapmak lazım. Görseldeki saatin emsallari oldukça hafif. Sesi hakkında bi görüşüm yok fakat hem fiyat, hem performans, hem sağlamlık açısından adam gibi saatler diyeceklerimizle pek yarışamaz sanırım.

Bence bu tip bir saat düşünüyorsanız ankarada veya istanbulda antika pazarları kuruluyor.. temiz alman mallarına 70-150 tl arası istiyorlar.. temiz ve sağlamlarına.. Bende bir adet var.. çok hoşuma gidiyor..2-3 günde bir kuruyorum.. onun saniye sesi çok hoşuma gidiyor..
    Ufak bi pazarlıkla 40-80 aralığında almanız mümkün.. 2.el ama tarihi değeri var antika sonuçta...
    Saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: sCandaL3.8

quote:

Bence bu tip bir saat düşünüyorsanız ankarada veya istanbulda antika pazarları kuruluyor.. temiz alman mallarına 70-150 tl arası istiyorlar.. temiz ve sağlamlarına.. Bende bir adet var.. çok hoşuma gidiyor..2-3 günde bir kuruyorum.. onun saniye sesi çok hoşuma gidiyor..
    Ufak bi pazarlıkla 40-80 aralığında almanız mümkün.. 2.el ama tarihi değeri var antika sonuçta...
    Saygılar

Uyku sersemi vurursam içim acır, antika sonuçta. Biraz daha dayanıklı ama kırılınca üzülmeyecek bir şey lazım aslında.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sCandaL3.8

quote:

Saygılar

Uyku sersemi vurursam içim acır, antika sonuçta. Biraz daha dayanıklı ama kırılınca üzülmeyecek bir şey lazım aslında.

Çok dayanıklı ve sağlam saatlerdir zaten.. yok canım sizde vurmayın.. hatta başınızdan uzak bi yere koyun ki yetişemeyin

• quote:

Çanlı Masa Saati

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hakem saati ile tv saati
    15 yıl önce açıldı
    Kum saati figür zor seviye
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • TORU-NAGA kullanıcısına yanıt
    Bu ramazanda top atışı yapar, bana uymaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.