Şimdi Ara

Canlı Yayın: Microsoft'a sorun cevaplasın! Windows 10'un bütün detayları bu akşam 20:30'da Donanimhaber.com'da (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
2
Favori
5.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Windows 10 ile birlikte gelen dx 12'nin hangi kartlarda nasıl bir performans artışı sağladığını ne zaman öğrenebiliriz

• Cortana diğer yardımcı asistanlar gibi Türkiye'de de kullanılabilecek mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1. soru bende 32 bit windows 7 pro var artık 32 bit'in hükmü kalmadı. bunu ücretsiz yükseltirken sadece 32 bit'emi yükseltilebilcek, yoksa 64 Bite istersek yükselte bilecekmiyiz.
    2. Soru öğrencilere verilen 64 bit Windows Embedded 8.1 Industry Pro'yu windows 10 a yükseltebilecekmiyiz. eğer yükseltebiliyorsak hangi sürüm. yine Windows Embedded Industry Pro mu yoksa win 10 pro 64 bitmi olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 19yusuf05

1. soru bende 32 bit windows 7 pro var artık 32 bit'in hükmü kalmadı. bunu ücretsiz yükseltirken sadece 32 bit'emi yükseltilebilcek, yoksa 64 Bite istersek yükselte bilecekmiyiz.
    2. Soru öğrencilere verilen 64 bit Windows Embedded 8.1 Industry Pro'yu windows 10 a yükseltebilecekmiyiz. eğer yükseltebiliyorsak hangi sürüm. yine Windows Embedded Industry Pro mu yoksa win 10 pro 64 bitmi olacak.

2. soru güzel, ben de bunu soracaktım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bay H

quote:

Orijinalden alıntı: qaanx

quote:

Orijinalden alıntı: Dovahkiin

Windows lisans fiyatları neden bu kadar uçuk? 5 kuruşluk tablet telefonla birlikte işletim sistemini verebiliyorsunuz da ayrıca almak isteyince neden 300 lira istiyorsunuz?

+1 Türkiye koşullarına göre fiyatlandırma yapılarak korsan kullanmak istemeyen normal ev kullanıcısına uygun fiyatlı lisanslar hala satılmayacak mı ?

2. Windows 10 Mobile ve Pc final sürümü ne zaman çıkacak ? ( Kesin bilgi verilemiyorsa ortalama bir sürede olabilir)

Sorulara net cevap alabilirsek ne mutlu

Mobile tarafı yaz döneminden sonra çıkış yapacak 3. çeyrek sonu gibi olması muhtemel.

Bilgisayar sürümü ise birkaç ay sonra satışa sunulacak bunun için de Temmuz sonu gibi iddialar vardı büyük olasılık ile bu civarda satışa sunulacaktır o da, Kadir Bey de akşam benzer cevapları verecek

Hocam bence sen daha net cevap verdin 2.soru iptal 1.soruyuda sormazlar zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cortana, Türkçe olarak yaklaşık ne zaman hizmete girer?
  • 1. Sorum Dx12 bütün Dx11 oyunlarını destekleyecek mi yoksa sadece Dx12 üzerine temellenmiş oyunlar mı destekleyebilir?
    2. Windows Phone kullanıcısı olarak soruyorum, internet explorer ara geçişlerinde beyaz ekran kullandığı için inanılmaz sarj harcıyor altarnatif program bulunmadığı için ara geçişi siyah ekran olarak ayarlama imkanımız olacak mı edge ile?
    3. Şu an windows embedded kullanıyorum. Windows 10'a geçişte etkilencek miyiz?
    4. Windows Phone'da bulunan Here Maps, Mix Radio uygulamalarını windows 10'da kullanabilcek miyiz? Kullanıcaksak windows phone'da sahip olduğumuz uygulamalara ücretsiz erişim veya erişim kısıtlaması olacak mı?
    5. Windows Band bizim piyasamızda satışa çıkacak mı? Çıkacaksa Band ile windows phone-windows 10 arasında bağlantılar arttırıla bilcek mi? ( özellikle telefonu çıkarmadan veya tam ekran uygulamlarda geçiş yapamdan kolay bir şekilde multimedya kontrolü için gerekli. )
    6. Windows 8'de bulunan Facebook, Mail uygulamaları çok güzeldi ama tam ekran zorunluluğundan dolayı çok kullınışlı değildi. Windows 10 ile beraber bunlar tam ekran dışında da kullanılcak ama bunların Edge ile entegresi olacak mı? Zira şu anki halinde Facebook mesajı geldiği zaman hem windows programı hemde kullanmış olduğumuz browserda Facebook açıksa aynı anda uyarı geliyor buda can sıkıcı noktalardan bir tanesi.
    7. Cortana bölge sınırlandırması ne zaman kalkacak? İngilizcede olsa sağladığı özellikler çok güzel ama konum ve dil değiştirildiğinde bazı uygulamalar ve mağazalarda sorun çıkabiliyor.
    8. Windows Phone'da bulunan bazı uygulamalarda Türkçe dil desteği yok çok önemli değil ama Türkçe karakter desteği de bulunmamakta. Bunu zorunlu hala getirir misiniz?
    Bu sorulardan birini bile sorabilirseniz teşekkürler. İyi yayınlar.

• 1- Windows Vista dan destek ne zaman çekilecek
    2-Windows yükseltmesi yapanlar elindeki sürüm pro ise Windows 10 pro şeklinde mi yükseltilecek?
    3- DX12 nin neler yapabileceği hakkında ve diğer Microsoft projeleri hakkında Microsoft Türkiye yeterince bilgi veriliyor mu?
    *** en önemli kısım Microsoft Türkiye ye bilgi verilip verilmediği, Microsoft Türkiye de çalışan bazı kişiler kendilerine pek bilgi verilmediğini söylüyor***.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bay H

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dovahkiin

Windows lisans fiyatları neden bu kadar uçuk? 5 kuruşluk tablet telefonla birlikte işletim sistemini verebiliyorsunuz da ayrıca almak isteyince neden 300 lira istiyorsunuz?

+1 Türkiye koşullarına göre fiyatlandırma yapılarak korsan kullanmak istemeyen normal ev kullanıcısına uygun fiyatlı lisanslar hala satılmayacak mı ?

2. Windows 10 Mobile ve Pc final sürümü ne zaman çıkacak ? ( Kesin bilgi verilemiyorsa ortalama bir sürede olabilir)

Sorulara net cevap alabilirsek ne mutlu

Mobile tarafı yaz döneminden sonra çıkış yapacak 3. çeyrek sonu gibi olması muhtemel.

Bilgisayar sürümü ise birkaç ay sonra satışa sunulacak bunun için de Temmuz sonu gibi iddialar vardı büyük olasılık ile bu civarda satışa sunulacaktır o da, Kadir Bey de akşam benzer cevapları verecek

Hocam bence sen daha net cevap verdin 2.soru iptal 1.soruyuda sormazlar zaten

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• yeni amiral gemisi telefonlar ne zaman çıkacak

• Bakalım esram ve dx12 için ne zaman tarih verecekler.Esram aktif edilecek mi? Edilirse sonuçları ne olacak.Merakla bekliyorum.
  • 1-Xbox one kullanıcı olarak mağazadaki oyun fiyatları çok pahalı lütfen şu fiyatları düzenleyin assasing creed unityi 300 tlye satıyorsunuz internette 5 dolar

2-istedigim hesabı yönetici yapma imkanım yok cok saçma cocuk hesabını yönetici veya yöneticiyi çocuk hesabı yapamıyorsunuz veya hesaptan hesaba acvtivent(başarı puanı) geçişi yok

3-xbox one'a direxct 12 ve win 10 sistemi ne zaman gelecek

Cevaplayacağınızı umuyorum saygılar (ahmetxone35)

• Cortana'yı kesinlikle Türkiye'de kullanmak istiyoruz. Türkçe olmasa bile ingilizce hizmet verilmesi gerekli, bunun için herhangi bir çalışma var mı?
  • Bu adama en öneli sorun şu olacak. Ne zaman kafanızı şirketlerden biraz çevirip normal kullanıcıları göreceksiniz?
    Varsa yoksa şirketler. Varsa yoksa bulut. Yahu WP adına hiç bir ilgi alaka yok. Hiçbir özveri yok. Yerelleştirme de Cortana yok. Skype translator için ne yapacaklar. Adamların tek bir amacı var MS ye nasıl çok para kazandırırız. Oda sadece şirketlerle çalışarak. Çünkü onlarda biliyor Türkiye de wp vasat durumda hala.

• Yerelleştirme çalışmalarına ne zaman önem vermeye başlayacaksınız?
    Cortana olsun Kinect'in Türkçe konuşması olsun...
  • Windows10_InsiderPreview_x64_TR-TR_10074 kullanıyorum bir üst sürümü geldiğinde yeniden mi iso olarak indirmemiz gerekiyor? 8 ve 8.1 kullandığım anahtarı teknik ön izlemede kullanabilir miyim? Bir sonra ki teknik ön izleme sürümü ne zaman gelir? Defender konusu lütfen açıklayın bize bunu bu kadar sistemi yoran başka yazılım mı var? Disk kullanımı başlarken ara ara aşırı derece yoruyor sistemi özellikle bir işlem yaparken video izlerken oyun oynarken buna bir çözüm getirilmeli...

• şimdi ben windows 10 a çıktığı zaman lisansımla geçiş yapmak istiyorum. telefonumuda androidi satıp windows 10 telefon alacam. ama aklımdaki soru şu bilgisayarla telefonun etkileşimi ne derecede olcak? ben mesela bluetooth üstünden yada wifi telefondan b ilgisayara bilgisayaradan telefona yetkili girişi yapıp istediğim gibi kullanabilecek miyim? yani bilgisayarımdan sms atabilirmiyim telefondaymış gibi yada arama yapma gibi yada yan odada duruan telefpnuma erişip mesela kamera kaydını başlatabilirmiyim yada arama gelince tıpkı skypeden sesli arama gibi laptoptan konuşabilirmiyim. yada telefonumu kumanda gibi yada chrome uzaktan masaüstü programında olduğu gibi telefonumdan bilgisayara sanki bilgisayar ekranına bakar gibi bağlanabilirmiyim? tek platform olacak deniyor peki olacak ama bilgisayara kim mobile facebook uygulaması ister ki mesela yani uygulamadan ziyade daha mantıklı olarak telefonla pc tam etkileşimli olarak çalışsa bence daha işlevsel olabilir....
    saygılar

• windows işletim sistemi bizim internet geçmişimizi saklıyo mu ?

• sıkıldık herşeyimizi arşivleyen google dan kurtarın bizi....

• Neden hiç sadeliği seven klasik ev kullanıcılarını düşünmüyorsunuz? Şu Metro arayüzünü kullanan mı var Allah aşkına ben bir haber okumak istesem elimin altında Google var, internet var n'apayım sizin saçma salak Metro arayünüzdeki haber köşelerini?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.