Bildirim
canom ixus75 mi canon G9 mu?
Only & Sons ONSMELVIN LIFE HOOD PUFFER JACKET OTW VD Dış Giyim Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CCVN4KWF
14 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
g9 tabıkı daha ıyı...ne ıcın aldıgınada baglı..ixusda ısını gorebılır...buyukluk sorun degılse g9 -
aslında emlak işi yapıyorum işimin bir parçası ama bunun yanı sıra fotoğrafa merağımda oldukça çok ama amatörüm meraklı bir amatör? -
her ııksıde işini gorecektır...para soz konusu degılse g9 derım....manuel ayarlar mevcut kendını gelıstırmen acısınan -
tşk arkadaşım senin verdiğin fikirle son noktayı koymuştum yarın g9 almayı planlama ya başlayıp fiyatlara bakıyordum ki arkadaşın biri bu makina ile video falan çekemezsin demiş yine geri adım attım bi yardımcı ol lütfen:( -
cekersın hemde mukemmel vıdeolar cekersın..sadce fazla yer kaplıyor ondan demıstır arkadas..cozunurlugu dusurunce daha az yer kaplar....bende s5 alırken g9 almayı cok dusundum..zoomdan dolayı s5 ı tercıh ettım -
ya arkadaşım gece gece başını da ağrıttım ama gerçekten iyiki buldum seni bu saatte sana boğazda bi rakı ısmarlar fotolarını çekerim dicem ama :) şaka bi yana s5 nası ve sence makinayı nerden en uyguna almalıyım g9 nette 720 ile 1200 arasında fiyat var şaşırdım valla en uygun nerde bulabilrim bide bana s5 i söyleyi ver sora inan salıcam seni:) -
Video işini kafana takma,ixusda da çok yer kaplıyo video ona kalırsa..Bence doğru bi seçim yapmışsın makina konusunda..GG de ucuza bulabilirsin ama elemanlar yurtdışından getirttikleri için makinaları belki sorun olur,uğraş dur işin yoksa -
tşk edrm yüzbaşım peki elinde bu makinadan hazır olan yokmudur yani henüz piyasaya girmedimi doğubank yada hayyam çarşısına gitsem uygun fiyatlara bulabilirmiyim bilgin varmı? -
rakı kalsın yarın vızem var:))s5 de g9 da ıyı makınalar...yurt dısından al..satıcıyla guvenı sagla gıttıgıdyora komısyon verme...g9 s5 den 1 adım daha ondedır sanırım cekım kalıtesınde..iso performansı daha ıyı
quote:
Orjinalden alıntı: mehmetmumcu
ya arkadaşım gece gece başını da ağrıttım ama gerçekten iyiki buldum seni bu saatte sana boğazda bi rakı ısmarlar fotolarını çekerim dicem ama :) şaka bi yana s5 nası ve sence makinayı nerden en uyguna almalıyım g9 nette 720 ile 1200 arasında fiyat var şaşırdım valla en uygun nerde bulabilrim bide bana s5 i söyleyi ver sora inan salıcam seni:)
-
tşk hidro yurt dışından al derken bu gitti gidiyordaki satıcılardan bahsediyorsun sanırım değilmi.rakıyı sora içicez o zaman vize daha önemli. -
napcan s5 i kocaman heryere taşınmaz
bence g9 daha kompakt hatta 720 is olabilir -
Ben yeni G9 aldım yurtdışından, 2 GB hafıza kartı ile birlikte $500'a yakın tuttu. Kompaktlara göre biraz ağır ve büyük, her zaman yanında taşıyabilir misin emin değilim, ancak tabii ki bu kalite de daha küçüğünü bulmanın imkanı da yok. Eğer bunlar sorun değilse, bence yapabileceğin en iyi tercih. Şimdilik tam kurcalayamadım ama ilk izlenimlerimden gayet memnunum. -
burocks kardeşim hangi kanal ile aldın makinayı bende almaya karar verdim en uygun nereden alabilirim bi yardımcı olursan sevinirim -
-
Amerika'da yaşayan kuzenim buraya tatile gelirken yanında getirdi. Senin de oralara yolu düşen bir tanıdığın olursa bence en mantıklı seçenek bu. Bunun dışında gittigidiyor'da bu şekilde yurtdışından getirip satanlar mevcut, biraz daha fazla verip onlardan da alabilirsin. (650 - 700 YTL civarı var şu anda, demek ki yaklaşık 150 YTL kar koyuyorlar) Bunun dışında Amerika'dan kendin getirtmek istersen şu forumu inceleyebilirsin, burada da en önemli sorun gümrük;
http://resim.donanimhaber.com/m_11769967/tm.htm
Son olarak Vatan Bilgisayar'da 5 taksit x 196,5 YTL = 982,5 YTL (Cardfinans). Daha pahalı ama bu durumda da hem taksit, hem de Türkiye'de garanti avantajları var.
Bilmiyorum yardımcı olabildim mi?
Not: Bu arada Dubai fiyatını söyleyeyim G9'un, yaklaşık $530, bir arkadaşım yeni gitti oraya, o sormuş.
-
bu link te 720 diyor ama bi görüşücem kendisi ile peki ixus 75 ile arasındaki fiyat farkına değermi sence
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X