Şimdi Ara

canon 1100d için kablosuz uzaktan kumanda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
4.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar canon 1100d için uzaktan kumanda almak istiyorum.kumandayı kendi portre resimlerimi çekerken kullanmak istiyorum.kumandalar otomatik netleme yapıyor mu?rc-5 mi rc-6 mı almalıyım?bir de ucuz yan sanayi ürünler oluyor?hangisini almalıyım?autofocus benim için çok önemli...

• Canon 1100d almak istiyorum fakat sizin varmış.Makinenizle ilgili olumlu ve olumsuz görüşlerinizi yazar mısınız? Benimde kafamda ki soru işaretlerini en azından bi nebze de olsun silmiş olursunuz :) Ben genellikle portre ve manzara fotoğrafları çekmek istiyorum. :) Şimdiden teşekkürler :)
  • portre için çok iyi fakat manzara modunu çok sevmedim.ama bina çekecekseniz hdr yapabilirsiniz.yani 3 resimi birleştirip kaliteli tek resim elde edebilme olayı...ben de yeniyim bu işlerde...999 tlye IS lens ile darty den aldım.samsung compact makinem ile daha iyi manzara çekiyordum sanki...ürünü aldığıma hiç pişman olmadım...ama unutmayın ki makine almakla masrafı bitmiyor...kit lens portre hariç pek tatmin etmiyor sanki...
  • benim bu kumanda olayını cevaplayacak kimse yok mu
  • Peki çok teşekkür ederim.Soru işaretlerim bi nebzede silinmiş oldu :) Darty'de ki kampanya hala devam ediyor mu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: meriching

arkadaşlar canon 1100d için uzaktan kumanda almak istiyorum.kumandayı kendi portre resimlerimi çekerken kullanmak istiyorum.kumandalar otomatik netleme yapıyor mu?rc-5 mi rc-6 mı almalıyım?bir de ucuz yan sanayi ürünler oluyor?hangisini almalıyım?autofocus benim için çok önemli...

Merhaba,
    Canon kullanıcısı değilim ama bildiğim kadarıyla 1100d modelinde kablosuz kumanda sistemi yok.Dolayısıyla,mesajınızda belirttiğiniz kumanda modellerini 1100d ile kullanamazsınız.
    İyi akşamlar hoşçakalın..
  • emin misiniz olmadığına eos serisinin en son çıkan modellerinden 1100d
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DSLR Kamera Önerisi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hayır devam etmiyor.5 aydır takip ediyordum.17 aralık civarı 1 günlüğüne kampanya oldu .ben de kaptım...
  • quote:

emin misiniz olmadığına eos serisinin en son çıkan modellerinden 1100d

Tekrar merhaba,
    Canon ve Nikon'un özellikle giriş seviyesi modellerinde bu gibi özellikler kırpıldı.Mesela Nikon'un d3000 modelinde bulunan kablosuz kumanda özelliği d3100 modelinde yok.Benzer durum Canon için de geçerli.300d,350d,400d ve 450d gibi daha eski gövdelerde bulunan bu özellik 1000d ve 1100d modellerinde kırpıldı.
    Canon 1100d ile ilgili bir çok sitede sadece Canon RS-60E3 gibi kablolu kumandalarla uyumlu olduğu belirtilmiş.Ayrıca gövdenin ön tarafına dikkatli bakarsanız kablosuz kumanda algılayıcısının olmadığını farkedebilirsiniz.(Algılayıcı genelde grip üzerinde bulunur ama 1100d modelinde yok)
    Bu arada,örnek olması açısından Canon RC-6 model kumandayla ilgili aşağıdaki sayfayı da inceleyebilirsiniz.(Bu kumandanın uyumlu olduğu modeller belirtilmiş ama 1100d listede yok)
    İyi akşamlar hoşçakalın..

http://www.tripodfoto.com/canon-rc-6-infrared-uzaktan-kumanda.3528.p

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c.james -- 31 Ocak 2012; 22:32:56 >

• tşk ederim
  • quote:

tşk ederim

Rica ederim..
  • quote:

tşk ederim

@meriching
    Canon 1100D modeli için uyumlu kablolu/Kablosuz uzaktan kumandalar:
    JYC JY-110 C1 Kablolu/Kablosuz Uzaktan Kumanda
    http://www.tripodfoto.com/jyc-jy-110-c1-kablolukablosuz-uzaktan-kumanda-canon-eos-450d-500d-550d-600d-1100d-60d-powershot-g12-pentax-samsung-uyumlu.4643.p
    Phottix C6 Cleon Kablolu/Kablosuz Uzaktan Kumanda (Canon EOS 450D, 500D, 550D, 600D, 1100D, 60D, Powershot G12, Pentax & Samsung Uyumlu)
    http://www.tripodfoto.com/kablolu-kablosuz-kumandalar.05-06-01
    Gelişmiş Kablolu kumandalar:
    Phottix Nikos C6 Timer Kablolu Uzaktan Kumanda (Canon EOS 450D, 500D, 550D, 600D, 1100D, 60D, Powershot G12, Pentax & Samsung Uyumlu)
    http://www.tripodfoto.com/phottix-nikos-c6-timer-kablolu-uzaktan-kumanda-canon-eos-450d-500d-550d-600d-1100d-60d-powershot-g12-pentax-samsung-uyumlu.3676.p
    Phottix TR-90 C6 Timer Kablolu Uzaktan Kumanda (Canon EOS 450D, 500D, 550D, 600D, 1100D, 60D, Powershot G12, Pentax & Samsung Uyumlu)
    http://www.tripodfoto.com/phottix-tr-90-c6-timer-kablolu-uzaktan-kumanda-canon-eos-450d-500d-550d-600d-1100d-60d-powershot-g12-pentax-samsung-uyumlu.3866.p
    Kısaca şuna dikkat etmelisiniz. Her makina gövdesinin kablolu uzaktan kumanda giriş jakı vardır. Bu jak girişi ile kumandanın erkek jakı uygun olduktan sonra uzaktan kumandanın kablolu yada IR ve/veya benzer sistemli olup, olmaması önemli değildir. Uyumu sağlayan jak girişidir. Diğer talepleriniz eğer makina kablolu uzaktan kumanda ile ne özellikler sağlıyorsa kablosuz uzaktan kumanda sisteminde bu özelliklerde bulunuyorsa aynı işlevleri yerine getirecektir. Yani bu işlev sayısı arttıkçada sistemin orjinal olup olmamasının yanı sıra muadilinde fiyatı artacaktır. Verdiğim linklerin dışında aynı işlevi gören markası aynı fakat işlev sayısı farklı bir kaç modelde var bu sitede. Bakın derim ama Phottix C6 Cleon orjinali aratmayan mükemmel bir uzaktan kumandadır.(Bu markayı kullanıyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bipekkan -- 1 Şubat 2012; 0:33:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bipekkan

quote:

tşk ederim

@meriching
    Canon 1100D modeli için uyumlu kablolu/Kablosuz uzaktan kumandalar:
    JYC JY-110 C1 Kablolu/Kablosuz Uzaktan Kumanda
    http://www.tripodfoto.com/jyc-jy-110-c1-kablolukablosuz-uzaktan-kumanda-canon-eos-450d-500d-550d-600d-1100d-60d-powershot-g12-pentax-samsung-uyumlu.4643.p

Merhaba,
    Sizin linklerini paylaştığınız kablosuz kumanda sistemlerini biliyorum,ama ben 1100d modelinde 550d'deki gibi dahili algılayıcı sistemi bulunmadığını ve dolayısıyla Canon'un RC-6 modeli gibi orijinal kablosuz kumandaların 1100d ile uyumlu olmadığını belirtmek istedim.
    Sizin paylaştığınız sistemlerde ise sadece kumanda değil,gövdeye takılan harici algılayıcı da bulunduğu için tabii ki 1100d modelinde de çalışabilir.Benzer aparatlar Nikon d3100'de de kullanılabiliyor.
    İyi geceler hoşçakalın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c.james -- 1 Şubat 2012; 3:38:29 >

• Arkadaşlar uzaktan kumanda takabileceğim 500-600tl geçmeyecek bir makina önerebilirmisiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.