Kendime bir digital fotoğraf makinesi almak için bakınırken, satıcı bana bu makineyi önerdi. Internetten edindiğim kadari ile profosyonele yakin bir makine gibi duruyor. Fiyati 900TL civarinda. Kendim ametorum, belki bunu bile demem yanlış olabilir. Bu makine alınır mı ya da önerebileceğiniz beni üzmeyecek başka bir makine önerebilirmisiniz. Teşekkür ederim.
o makine kompakt makinalar içinde üst sıralarda Panasonic TZ7 yi övüyorlar bir de Bu makinalar sizin beklentilerinizi fazlasıyla karışlayacaktır Üzülmezsiniz yani Ama biraz daha fiyat araştırması yapabilirsiniz 700 küsür liraya kadar bulunabiliyor Canon SX200 IS
tz7 al arkadasım...
neden mi?
video kaydı yaparken optik zum yapılabiliyor.canan yapamıyor ne yazık ki.. 4 gb lık alana 1 saatlik video sıkısıtrabiliyor... canonda daha fazla alan istiyor.. tz7 25 mm ile daha geniş bir görüş açısına sahip.. iso performansı daha iyi tz7 nin.. canonun ise manuel ayarlara sahip olması güzel.. manulelle falan uğraşmayacaksan 900 den 100-200 ytl düşük fiyata tz7 alabilirsin..
bende bakıyorum panasonic tz7 canon s200 ve
bir de samsung wb550 var benzer özelliklere sahip incelediğim.......
canon ile tz7 arasındaki farkları söylemişsiniz saolun.........
samsungun eksileri nedir acaba............ fiyatı en ucuz olanı samsung olması cezbediyor ençok ama samsung telefonlardan dolayı hiç güvenemiyorum nedense bir türlü................
samsugn telefon neyse foto makinesi de o arkadasım.. bak sana kısaca söylüyorum.. tz7 su an rakipsiz..samsung alırsın ucuza ssonra pişman olursun..az bucuk daha paraya kıy.. tz7 yi al..manuel ayarla cok ilgilenmiyorsan tz7 en iyisidir.. samsungun resim kalitesi düşün acıkcsı.. ama göz zevki vardır.. bak burda wb550 örnek resimleri var..hepsi düşük isoda yani iyi ışık kosulu altında.. http://www.photographyblog.com/reviews/samsung_wb550_review/sample_images/
beğenirsen daha fazla para vermek istemezsen alabilrsin..ama ben bu sınıfta sadece tz7 yi öneririm.. umarım sonraki modeline manuel ayar eklerler.. o zaman bir içim su olur.. yine verdiğim sitede wb550 nin diğer özellilkleride mevcut.. baska modellerde var incelemelede..