Şimdi Ara

Canon 200D makine için Lens tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben mobilya imalatçısıyım , ama şöyle ki sipariş üzerine üretim yaptığımız için belli bir ürünümüz yok , yaptığımız ürünleri kurduğumuz ev,ofis,cafe gibi yerlerde işimizi teslim ettikten sonra fotoğraf çekiyoruz, telefonun yeterli olmadığını düşünerek ilk kez bir fotoğraf makinesi olarak canon 200D makine satın aldım , üzerinde 18-55 mm lens mevcut , bilgili arkadaşlara sorum ; ben bu şekilde yapabileceğim en iyi çekim için hangi lensi ve hangi tripodu almalıyım , yardımcı olabilirseniz çok sevinirim....

iyi forumlar

• Tripod konusunda fikrim yok ama lens yeterli olur diye düşünüyorum. Ama illaki birşeyler alayım diyorsanız 50mm f/1.8 lense bakabilirsiniz, çok meşhurdur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akzidenz -- 25 Nisan 2019; 16:59:17 >
  • tripod alırken dikkat etmen gereken ilk şey 3 bacağın birbirinden bağımsız olması.

bende 200d kullanıcı olarak canon'un 50mm lensi işinizi görür. @mrunseen arkadaşımızın bahsettiği lens.
    bu lens ile arka planı bulanık yapmak kolaydır. ancak sizin işiniz kullanım amacınız örneğin bir odayı komple fotograflamaksa üzerindeki gelen lenste işinizi görür.
    ama belli bir objeyi ön plana çıkartmak istiyorsanız 50mm lens tavsiye ederim.

bu lensin 2 çeşidi var. biri stm diğeri II
    stm: sessiz odaklama yapar (video çekimleri için önemli)
    II: sesli odaklama yapar.

ikinci el alabilirsiniz sıfır fiyatlarına o paraları vermenizi tavsiye etmem.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.