Şimdi Ara

__Canon 40d için Hafıza Kartı Tavsiyesi__

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkdaşlar makinemi daha yeni aldım hafıza kartı yok hangisini tavsiye edersiniz fikirleriniz çok yardımcı olucak bana şimdiden çok teşekkürler ...

• SANDISK 8 GB CF EXTREME 60MB/S
  • ben pek anlamadığım için bu kartı neden tercih ettiğiniz hakkında bir iki bir şey söylermisiniz :)
  • Öncelikle makineniz CF tip hafıza kartı kullanıyor. Sonra SanDisk markasına güvenebilirsiniz. Ayrıca 60MB/S gibi bir hıza sahip. Belkide bu hız model olarak makinenizde çok fazla bir ayrıcalık tanımayacaktır, ama mutlaka ufak ta olsa etkisi olacaktır. Ancak karttan PC ye resim aktarırken faydasını mutlaka görürsünüz. Son olarak 8 GB kafi gelecektir. En azından fiyat olarak. Bütçeniz uygun ise 16 GB da düşünebilirsiniz. Ancak tavsiyem yüksek sığalı kartları satın almadan önce makinenize takıp kontrol edin. Bazen makineler kart seçebiliyorlar.
  • Fiyat kaçtır ortalama ?
  • 109-128 TL arasında değişmektedir fiyatı.

Bknz :http://www.cimri.com/sandisk-8-gb-extreme-cf-kart-sdcfx-008g-p61
  • wohoooo :)))) Malesef buna bütçem el vermez mümkün değil daha bi uygunu yokmu max. 50tl lik :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• bu bütçe aralığında en iyileri bunlar diyorsunuz yani ?
  • iyi veya kötü, alınabilecekler bun lar. bunlarına rasından da Kisgstonu tavsiye ederim.
  • Çok teşekkür ederim bir iki video izledim de hafıza kartı hızı baya bi etkiliyormus sanırım makine ne kadar hızlı olsada hafıza kartında bitiyormuş iş .Bu yüzden ilk söylediğiniz hafıza kartını almaya karar verdim.Ama oldu ya alamadım onun bi alt modeli diyebiliceğiniz model hangisidir. Birde ürünün şarj aleti de yok bir model verebilirimisiiz şarj aleti içinde ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.