Bildirim
canon 50 mm 1.8 nerden almalıyım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
-
hocam ben de aynı lensten alıcam, 3 gündür araştırıyorum, en uygun arkadaşın attığı linkte yani fotozeynepte buldum. Büyük ihtimal sipariş vericem oradan ama pazar günü bir de hayyama gidicem bakalım, ne var ne yok diye -
fotopazar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: nezcafe
hocam ben de aynı lensten alıcam, 3 gündür araştırıyorum, en uygun arkadaşın attığı linkte yani fotozeynepte buldum. Büyük ihtimal sipariş vericem oradan ama pazar günü bir de hayyama gidicem bakalım, ne var ne yok diye
baktıktan sonra bi yazar mısınız hocam?
hava şartlarından dolayı yarın gidemiyorum, ptesi yada salı gideceğim inşallah. gittiğimde yazarım hocam. -
quote:
Orijinalden alıntı: Vendetta0
fotopazar
hesaplı +1 -
Fotozeynepten alışverişim olmuştu. Hiçbir sıkıntı yaşamadım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sağolun arkadaşlar dediğiniz sitelere bakıp sipariş vereceğim.
Ilgılenen için 50 mm 1.8 canon garantılı satılıktır.Cok fazla kullanılmadı.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: nezcafe
hocam ben de aynı lensten alıcam, 3 gündür araştırıyorum, en uygun arkadaşın attığı linkte yani fotozeynepte buldum. Büyük ihtimal sipariş vericem oradan ama pazar günü bir de hayyama gidicem bakalım, ne var ne yok diye
fotozeynepten sipariş verdim ben hocam yarın gelicek herhalde
Hayırlısı olsun o zaman -
quote:
Orijinalden alıntı: tutakgokhan
Hayırlısı olsun o zaman
Sağolun hocam
ürün de bu bakmak isteyenlere 240₺
https://www.fotozeynep.com.tr/index.php?do=shop&show=viewproduct&productid=1016
keşke n11 den alsaydınız hocam. Şuanki indirimlerle 198 liraya geliyor.Yaklaşık bir ay önce bende aynı lensi hepsiburadadan almıştım.Pişmanlık duyuyorum şuan. -
Hayırlı olsun diyelim -
quote:
Orijinalden alıntı: qapuccino
keşke n11 den alsaydınız hocam. Şuanki indirimlerle 198 liraya geliyor.Yaklaşık bir ay önce bende aynı lensi hepsiburadadan almıştım.Pişmanlık duyuyorum şuan.
keşke baksaydım hocam. neyse n11 bana guvenilir gelmiyor hiç isimden herhalde. aldım kullanıyorum şuan lensi herşeyle 254₺ geldi kapıda odeme+kargo. Gene de sağolun hocam.
Hocam yıllardır alışveriş yapıyorum n11 den . Daha hic sikinti yaşadığım olmadı. Aklınızda bulunsun çoğu zaman en uygun yer orası oluyor :)
quote:
Orijinalden alıntı: Vendetta0
Hayırlı olsun diyelim
Eyvallah hocam teşekkur ederim
quote:
Orijinalden alıntı: qapuccino
Hocam yıllardır alışveriş yapıyorum n11 den . Daha hic sikinti yaşadığım olmadı. Aklınızda bulunsun çoğu zaman en uygun yer orası oluyor :)
teşekkurler hocam daha çok ekipman alınacak aklımızda bulunsun.
iyi alışverişler o zaman size :)
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X