Şimdi Ara

Canon 550d'ye Uygun Lensler Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • araştırmalarıma göre D90dan çok az daha farklı eos550D modelini buldum, fakat kitlens kullanmak istemiyorum çünkü canonun kit lenslerinin tam bi fiyasko olduğunu biliyorum

fakat şöyle düşündüm kit lens almak yerine sadece canon 550D bodyyi alıp ayrı olarak lensler alıyım dedim, 50 mm almak istiyorum, bunun yanı sıra otomobil fotoğrafları çektiğimi diğer başlıkta belirtmiştim, portre için 50 mm kullanıp, otomobil için sigma 17-70 düşünüyorum fakat fiyat konusu çok düşündürüyor, çok fazla değilmi bu modele göre bu fiyat ?

yoksa canon 17-85 mi almalıyım onun fiyatı biraz daha uygun, fakat bunu da kimse önermiyor sebebi nedir ?? sizin önerileriniz varmıdır ?

• Aynen bende 550D body yanına uzun süre idare edebilecek bi tek lens istiyorum. 18-105 ya da 18-135 gibi. Farklı aralıklar da olabilir ama çok da dar aralık olmasın. Keskin ve canlı renkler verebilen , uygun fiyatlı ve macrolu olmalı. Kısacası benim şampuanım mükemmel olmalı Bekliyorum önerileri bende
  • güncell... yardımcı olabilecek yokmu bize :)
  • @maddinc,
    canonun kit lenslerinin tam bi fiyasko olduğunu biliyorum Nasıl böyle bir kanıya vardınız ki? örneğin Nikon' un 18-55 mm kit lensi hatta K-x' in 18 55 mm kit lenside pek başarılı değildir. Ancak Canon' un 18-55 mmIS' li 2. nesil kit lensi diğerlerini açık ara sollar. Canon' un bunun dışında 17 /18 - 85 mm kit lensler ile 28-135 mm si parasının karşılığını vermez.
    quote:

Orijinalden alıntı: maddinc

araştırmalarıma göre D90dan çok az daha farklı eos550D modelini buldum, fakat kitlens kullanmak istemiyorum çünkü canonun kit lenslerinin tam bi fiyasko olduğunu biliyorum

fakat şöyle düşündüm kit lens almak yerine sadece canon 550D bodyyi alıp ayrı olarak lensler alıyım dedim, 50 mm almak istiyorum, bunun yanı sıra otomobil fotoğrafları çektiğimi diğer başlıkta belirtmiştim, portre için 50 mm kullanıp, otomobil için sigma 17-70 düşünüyorum fakat fiyat konusu çok düşündürüyor, çok fazla değilmi bu modele göre bu fiyat ?

yoksa canon 17-85 mi almalıyım onun fiyatı biraz daha uygun, fakat bunu da kimse önermiyor sebebi nedir ?? sizin önerileriniz varmıdır ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nx300 lens tavsiye ve sorular
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.