Şimdi Ara

Canon 5d Mark 2 VE Canon 550D arasında kaldım (Amaç video çekimi) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
4.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Camelot22

quote:

Orijinalden alıntı: ererden

quote:

Orijinalden alıntı: photo_canon1

quote:

quote:

quote:

arkadasımız en basından soylemıs fotograf makınesınden anlamam dıye neden bukadar dalga gecılmıs anlamadım.belkı arastırsa aradakı farkın ucurum oldugunu anlardı o ayrı..bu tur tavırlar ınsanı buradan sogutuyor.

@camelot

eger butcen yeterlıyse 5d almanı onerırım.ff(full frame) bır makıne ıle ıstedıgın sonuca daha cok yaklasırsın.bır cok reklam fılmınde profosyonel kullanıldı.youtube tan ızleyebılırsın.

evet ama şöyle bir sorun varki; 5d video değil, fotoğraf çekiyor.. video ve fotoğraf çeken 5d mark II modelidir

ozaman 5d mark 2 yazayım gonlunuz olsun.

umarım mulu olmussunuzdur.

yanı bunu yazmak kadar sacma bısey yok.sırf ınsanları kucuk dusurmeye cabalıyorsunuz.bu tur yazılarınızı okuyorum ve bunu cok sık yapıyorsunuz.zaten baslıkta yazılmıs 5d mark 2 dıye benım 5d olarak kısaca yazmam bu ıkı makıne arasındakı farkı bılmedıgım anlamına gelmez.
    lutfen bukadar sıg dusunmeyın....

arkadaşım adma fotoğraf makinasından anlamıyorum demiş.. senin de deidğin gibi.. sen kalkıp "5d" al diyorsun.. adam bilmez ki 5d.. 5d mark 2 arasındaki farkı.. sonra çıkıp diyorsunki öyleydi böyle.. "haklısın, hata yapmışım düzelteyim" diyeceğine söylediklerine bak..

nerde kimi küçük düşürmüşüm Allah aşkına.. gösterde, bende bileyim.. az önce seni de düşürmedim.. sadece yazdığın bir yanlışı düzeltme gereği duydum.... bunu küçük düşürmek olarak yorumluyorsan diyecek birşey bulamıyorum sana..

baslıgı acan arkadasım suzum sana

benım 5d dememle 5d mark2 mı anladın yoksa sadece 5d den soz ettıgımı mı anladın.photo arkadasımızla aramızdakı mevzu bu sımdı.sen bır soyle de su olay kapansın

@photo

ben hala sıg dusundugun konusunda ısrar edıyorum.hangı baslık altında tartısıyoruz bunu?
    eger sen benım 5d yazdıgımdan 5d mark 2 demek ıstedıgımı anlamadıysan o senın sorunun.
    hata yaptıgımı dusunmuyorum.

sonuc hala aynı dusunuyorum(sıg dusunuyorsun) basıt konularda basıt tartısmalara gırdıgın konusunda.

Siz merak etmeyin ben ne demek istediğinizi anladım arkadaşlar çok fazla şey bildikleri için 2 laf daha söyliyim hesabındalar konuyu uzatmaya gerek yok başlığı bilgisizliğimden değil daha fazla bilgisi olanlardan öğrenmek için açtım. Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp. sizin yaptığınızda ayıp bile dğl Terbiyesizlik, Kalitesizlik

o zaman biz ayıbımızla kalalım.. sana da terbiyeli ve kaliteli insanlar yardımcı olsun..

• Camelot22 dostum konuya acıklık getırdıgın ıcın tesekkurler.akılın yolu bır nede olsa.ben bu foruma bazı ınsanların sırf laf kalabalıgı yapmak ıcın gırdıgını dusunuyorum.
  • canon eos 7d var oda iyi video çekiyor diyorlar ..
  • quote:

quote:

Camelot22 dostum konuya acıklık getırdıgın ıcın tesekkurler.akılın yolu bır nede olsa.ben bu foruma bazı ınsanların sırf laf kalabalıgı yapmak ıcın gırdıgını dusunuyorum.

"tamam sensin" derler bizim burda ne düşündüğünü takan yok senin..

anlasılan yukarıda yazılanlardan hala bır sonuc cıkaramamıssınız.sızın bu tutumunuzu anlıyorum.zıra sızın yapınızda olan ınsanlar duzgunce bır konuda tartısma yetenegınden yoksun ınsanlardır.sız ve sızın gıbı yapıya saıp kısıler malesef her forumda bulunuyor.amacınız her nekadar ınsanların(normal ınsan yapısından soz edıyorum) takındıgı sevıyelı tartısma ortamını bozup gereksız laf kalabalıgı yapmak olsa da
    ınancım odur kı, sız ve sızıngıbı dusunenlerın sayısı oldukca az oldugundan burası gıbı amacı paylasım ve ınsanlara yardım olan form sıtelerını baltalayamayacagınızdır.

yukarıda yaptıgınız gereksız alayarınızı yetkılılere bıldırdıgımı de bılmenızı ısterım.

benım bu konuda soyleyecegım bukadar.zıra konu sahıbı gereklı seylerı soylemıs ve konuyu kapatmıstır.her nekadar sız bunu lacklastırıp sundurmek ıstesenızde.

• benım acımdan sorun yok yeter kı ınsanlar yazdıklarına bıraz dıkkat etsın.sonucta hepımız paylasım ıcın buradayız.bırbırımıze ustunluk saglamanın asaglamanın alemı yok.

soyledıgınız gıbı hele kı fotograf bolumunde hıc olmaması gereken seyler.fotografa gonul verenler bıraz olsun ınsanlıktan nasıbını almıs ınsanlardır dıye dusunuyorum.
  • sahalarda gormek istedigimiz hareketler bunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozturert

sahalarda gormek istedigimiz hareketler bunlar

+1

Bu bölümdeki samimiyet ve seviye kolay kolay bozulmaz, emindim böyle sonuçlancağına
  • ben de bazı konularda cok hassasım.eger kırılıcarın bır sey soyledıysem sen de kusura bakma.
  • Eee sonuç?

550d mi 5dmarkii mi almalıyız

Ne fitnebaz adamım yaaa...
  • quote:

Orijinalden alıntı: DungeonKeeper

canon eos 7d var oda iyi video çekiyor diyorlar ..

Teşekkür ederim inceliycem forum başlığımdan birine ilk defa alternativ cevap geldi teşekkürler .
  • sirf video icin 7D alternatif degil bence, ayni isi daha uygun fiyata 550D de yapiyor
  • quote:

sirf video icin 7D alternatif degil bence, ayni isi daha uygun fiyata 550D de yapiyor

aynı kanaatteyim bu konuda

quote:

ben de bazı konularda cok hassasım.eger kırılıcarın bır sey soyledıysem sen de kusura bakma.

est.

quote:

Orijinalden alıntı: FatihKOC

Eee sonuç?

550d mi 5dmarkii mi almalıyız

Ne fitnebaz adamım yaaa...

fatih sen sus.. 7d'en konuşsun

• quote:

sirf video icin 7D alternatif degil bence, ayni isi daha uygun fiyata 550D de yapiyor

Evet video anlamında 550d baya gelişmiş.

Son aldığım karar şu yurt dışından bodysini getirtebilirsem 5D mark2 alıcam + 16-35 mm Lens + 70-200 mm Lens
    Getirtemezsem 550D + aynı 2 Lens
  • Sırf 7d ' video için uygun değil diyenlere gelsin sıradaki parça

http://www.youtube.com/watch?v=YnAM_27vr4U

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FatihKOC -- 4 Haziran 2010; 4:19:36 >
  • Hocam uygun değil derken şöyle bir gerçek var "hala"; 7D bir fotoğraf makinesi.

+ Gelişen teknoloji ile (inan ikisini de test etme imkanım olmadı henüz) video dediğin SLR sistem tüm modellerde çıkıyor yeni yeni ve 550D ile 7D arasında ahım şahım bir fark olcağını düşünmüyorum şahsen. Sonuöçta ikisi de APS-C. Hafif içtim yazım yanlışı varsa affola
  • 5d mark II nin çektiği videoları benim pc çalıştırmıyo o kadar iyi yani :D
  • [DHTUBE=http://www.youtube.com/watch?v=73TNSnXY6ow&feature=related ]
  • fotoğraf öğeleri bir yana,

ff sensör
    lenslerde daha fazla performans (bokeh gibi)
    full manuel video kontrol
    daha kaliteli dış malzeme
    daha kullanışlı arayüz nedeniyle(monocrom ekran gibi)

kesinlikle 5d mk II.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NovariX

quote:

forumda gördüğüm en saçma başlıklardan biri.. benim param var.. "RANGE ROVER" alabiliyorken, ben kalkıp "DACIA DUSTER" alıcam.. yada bu ikisini karşılaştırıcam.. saçmalıktan başka ne olabilir bu?

Yok hocam.. Markalar aynı!
    Ben yukarıda örneklendirdim! AUDI R8 ve yine AUDI A3 gibi olmuş..

oda olabilir tabi.. şimdi biri çıkıp da demesin "ben kesin a3 alırım r8'i napayım" diye

A3 alırım vergisi benzini az artan ile ev alırım arsa alırım Şaka bir yanada tabi ; profesyonel değilseniz 5DM2 gereksiz bir makinadır . Ona istediğini vermek gerekli . Vermediğinde farkı kalmaz 550D den . Ama video konusunda 5DM2 iki kat daha üstün diyebilirim . Algılayıcısı itibari ile ve daha gelişmiş seçenekleri ile

• Iyı gunler hocam yenı baslıcagınız ıcın ben sıze 550 d onerırım body ayrı alın fılm cekıcegınız ıcın bırde battery grıp onerırım guzel bır lenste alırsınız 1 2 sene sonra makıne sıze yeterlı gelmezse body ı satarsınız mark2 body alırsınız lenslerınızı vs aynı makınede kullana bılırsınız dırek bodye gırmeyın bence benım dusuncem bu
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.